fornature9
profili

  • alkolden ehliyetin alınması saçmalığı

    iki kez kazaya karışmadan, rutin kontrolde ehliyetini nadasa bırakmış bir kardeşiniz olarak altı senedir alkollü bisiklet dahi kullanmıyorum.

    saçmalık değil aksine belki de ülkedeki en adil ve en eğitici cezadır.

  • gevaş'ta yapılan van gölü canavarı heykeli

    sıkılmadan bir de dönel kavşağa koymuşlar. arkadaki mimari, çevrenin peyzajı ve muhteşem vanosourus heykeli...

    şu kesin ki biz çirkin şeyleri seri üretiyor, güzel şeyleri ondan daha hızlı yok ediyoruz.

  • gibi (dizi)

    bu topraklardan çıkmış en iyi diziler listesine üst sıralardan giriş yapan zeka işi yapımdır. aynı zamanda, bölümleri loopa alınan ilk dizi de olabilir. bu absürt komedinin ötesinde bir eser, kendisi bir tarz yaratacak.

    --- s2x02spoiler ---

    -ilkkan içer misin şu suyu !

    +istemiyorum

    -bak bardakla getirdim, insan gibi su iç işte.

    --- s2x02spoiler ---

  • 28 kasım 2021 mehmet ceyhan açıklaması

    tarkan'ın messi'nin tipini unuttuk mehmet ceyhan görmekten.

    içimiz dışımız varyant, yeter usta 2 sene oldu. aşımızı olduk,yat dediniz yattık, kalk dediniz kalktık.

    e artık siz de bir çözüm bulun.

  • çamaşır makinesinde ölen 5 yaşındaki çocuk

    acı olay kastamonu araç'ta yaşanıyor, yazarın birisi gelmiş seattle'daki, londra'daki 15 kiloluk çamaşır makinelerine giren çocukların videolarından, wi-fi'la çalıştırılabileceğinden bahsediyor.

    kastamonu araç'ta wi-fi'la çalışan çamaşır makinesi, tey allaaam, sözlük nicki gibi.

    gir bak bakalım araç neresi, olayın yaşandığı ev nerede !

    hani böyle yeni yetme avukat gibi atlıyorsunuz ya her davaya, deliriyor insan.

    bu gece de uyku yok, çok üzüldüm. eminim savcılık altından girer üstünde çıkar, çözer bu işi, hiç bir şey yoksa ağır ihmal var.

  • pfizer biontech covid-19 aşısı

    bu aşıyı oluyorsanız mümkünse bir süre ölmeyin aşıya bağlarlar, bir de aşıdan sonra kolum ağrıdı demezseniz döverler . bu ikisine aman dikkat.

    aşı bu len aşı, damardan radyum uranyum mixi mi alıyorsunuz ne bu heyecan bu korku. ısrail gibi kılı kırk yaran bir devlet bile halkına bu aşıyı getirdi, herkes çatır çatır aşısını oldu ve virüs bitmek üzere.adam gibi aşınızı olun, dönün evinize acıyorsa kolunuzu ovun, ne biliyim buz falan koyun.

    bu aşıya oluk oluk para akıtan dünya ilaç devi pfizer, binlerce virolog, enfeksiyoncu, immünolog, toplum sağlığı uzmanı, alman hükümeti , birleşik devletler ,mi6, cia,mossad, devlet başkanları, milyar euroluk burjuva vs. bilmiyor bir siz biliyorsunuz amk, he çükü düşüyormuş aşı olanın, eczacı neriman teyze öyle demiş, onun kaynının da sağdıcı aşıdan sonra uyurgezer olmuş .

    tey allaaammm.. şöyle düşünün siz onlara lazımsınız amaçları topluca öldürmek olabilir mi sizi yaşatacak ki sizden kazanacak. ayrıca mrna öyle 3 günlük bir teknoloji degil, korkmayın bu düzeyde risk yediğinz makarnada bile var.

  • crocs

    dizayn desen tofaş'ın kuş serisinden farkı yok , malzeme desen üç kuruşluk petrol türevi bir materyalden imal ediliyor, gayet de ayak terletme ve kokutma problemi var, konfor desen yok, deliklerinden giren ve çıkmayan kum, toz, toprak cabası.

    ama her nasılsa önüne gelen bu yoklukta şu hilkat garibesine 250 tl para sayıyor ve adamlar yok satıyor. 10 liraya gezer aynısını yapıyor git 25 tane al giy giy at. yok bu rahatmış ne rahatı aga bildiğin lastik terlik. bu marka aynı malzemeden çizme ya da bot üretsin görelim, kokudan adaya kaçarız.

    hediye geldi iki kez giydim kendileri şu an hela yürüttürgeci.

  • insanı kanser eden ufak detaylar

    çizik teflon tava.

  • ete doyan vatandaş balığa yöneldi

    doyan çıksın kasıyor. milletle göz göre göre dalga geçenler gün gelecek kuruşa muhtaç hale gelecekler. utanmadan bu şekilde haber yapma yüzsüzlüğünüzü ödüllendirmek lazım. onu da ntv ya da cnn türk verirken çok zorlanmaz. her şey her yer sizin nasıl olsa...