okubakayim5
profili

  • 29 kasım 2019 şırnak'ta öğretmenlere mobbing

    tüm idareciler

    müdür -tabii ki akpli-

    siyasal islamcı "yardımçı"

    28 şubat süreci yüzünden 14 sene eğitimine ara vermek zorunda kalan türbanlı bacımız ve hakkında bir bilgi olmayan kocişi

    ne kadar boş beleş siyasal islamcı varsa ilahiyat fakültelerine sokup diploma aldırmışlar, anında da bir yere atamışlar. diğer yandan ingilizce, matematik, fen öğretmenleri işsizlik yüzünden intihar ediyor. ulan ne güzel iş be.

  • evinin balkonunda uçak yapan 15 temmuz gazisi

    büyük ihtimalle sırf sokağa çıktığı için kendini gazi saydırıp maaş bile bağlatmıştır. hatta devlet kurumunda da bu 15 temmuz gaziliği sömürüsüyle işe başladığını düşünüyorum. 15 temmuz süslemesinin yanında, ölümüne reisçi bir akboy. e onun da etkisi vardır tabi. hadi biraz deşelim hayatını.

    facebook profiline uzun uzun baktım ancak hiç bir "gazi"lik belirtisi göremedim. rahat rahat o garip şeye tırmanıyor, iniyor, yanında çömeliyor, havuzda denizde yüzüyor, geziyor, tozuyor hatta 15 temmuz'dan 2 ay sonra 16 eylül 2016'da sapa sağlam bir şekilde deniz kenarından fotoğraf yüklüyor! neren gazi senin birader?

    "mühendislik fakültesi mezunu...". bunu okuyunca ve haberde "uçak" görünce makina ya da endüstri mühendisliği geliyor aklınıza değil mi? hayır. 2008 yılında çukurova üniversitesi su ürünleri mühendisliğinden mezun.
    9 sene boyunca ne iş yaptığı bilinmeyen ve ingilizcesi olmayan(kendi cv'sine göre) bu su ürünleri mühendisi arkadaş, 15 temmuzdan 7 ay sonra yani mart 2017'de tarım ve orman bakanlığı'nın lalahan uluslararası hayvancılık araştırma ve eğitim merkezi müdürlüğü'nde su ürünleri mühendisi olarak işe başlıyor. kpss birincilerinin atanamadığı bu devirde hemde. şans işte!

    işe girdikten 3 ay sonra yani 26 haziran 2017 tarihinde, bu "uçak" saçmalığına dair ilk fotoğraflarını yüklüyor facebook'a. haberde, "yaralarının iyileşmesi için evde dinlendiği sırada" başladığını söylediği "uçak". 15 temmuzdan 11 ay sonra!

    bunlar da 15 temmuzda "yaralandıktan" sonraki iki yer bildirimi.

  • koruma aracının yol veremeyen araca çarpması

    ülke polis devleti haline geldiği için, devletin silahına güvenen polisler ve korumalar ceza almayacaklarını da biliyorlar. böylece istedikleri gibi terör estiriyorlar.

    ulan iki şeritli yolda nerede yol verecekler sana? adam gibi gitseydin de yerini kaybetmeseydin. ayrıca zaten zırhlı değil mi bu amına koyduğumun mercedesleri? neredeyse başka bi aracın olmadığı yolda bu neyin korkusu?
    altında olacak bi tane ford raptor, ters çevirip şarampolden aşağı yuvarlayacaksın passattaki şerefsiz pezevenkleri.

    o mercedesin içindekine de gidip sorsan, hizmet aşkıyla göreve gelmiş ve kefeniyle çıkmıştır yola he. yersen.

    edit: aceleyle yazılmış cümleleri derli toplu hâle getirdim.

  • felipe melo

    (bkz: yine kuşa soktun kardeş)

    gece 3te melo'yu düşünecek ne yaşadın be birader.

  • ozan tufan

    fenerin yeni serdar kesimal'ı. o da 5 sene boyunca senelik 1.2 milyon euroyu cukkalamış, sözleşmesi bitince akhisara gidip 6 ay boyunca da onları söğüşlemiş sonra da 28 yaşında futbolu bırakmıştı.

    ozan ise daha şanslı, yattığı yerden 1.2 değil 1.5 milyon euro kazanıyor. önümüzdeki 2 senede son 3 milyon eurosunu da cukkalar, serdar abisi gibi futbolu bırakır gider.

    bu iki yamyamın galatasaray'daki karşılığı ise tabii ki tarık çamdal.