emperor of cydonia8
profili

  • ülken için ölür müsün

    hani şu işsiz olduğum dönem benim için gss adı altında borç çıkaran ama bir sürü bürokratın malı götürdüğü ülke mi ? yanıtı belli sanırım.

    edit: yaşanacak, adil, herkesin çaldığının kar kalmadığı ülke için evet.

  • ali babacan'ın mülakatı kaldıracağız açıklaması

    ali babacan'ı eleştiririm ancak bu vaadi o kadar güzel ve olumludur ki. bir kesim devleti ve tüm kurumlarını kendi çiftliği sanarak mülakat adı altında peşkeş çekilmesini mübah görüyor, amiyane tabirle babasının malı gibi sahiplenmiş de mülakat ile seçim yapıyor. 100 tane olumsuzluk görsem bile sırf bu vaadin konuşulması, gündeme gelmesi önemli, kaldı ki bunu ali babacanı epey eleştiren birisi olarak diyorum. kusura kalmayın da diğer partiler adaleti, eşitliği ve liyakati sağlamayıp sadece aynı gemideyiz hamaseti yaparsa orada millet acaba mı desin ya da muhalefet en saçma konuları bile şişirip, kayıkçı kavgası yaparken milyonları ilgilendiren konu ile ilgili çıt çıkarmaması nedir yani çok mu zor adilane olacağız ve herkese fırsat eşitliği sunacağız demek. olay ali babacan ya da parti olayı da değil bu durum yokmuşçasına taleplere kör ve sağır olan partilere oy atmaya zorlanmak.

    ali babacan ve bulunduğu siyasi ekol ile alakam yok defalarca da eleştirdim oy da atmayı düşünmüyorum olay zaten parti ya da ali babacan değil bir allah'ın kulunun şu konuyu gündeme alması. muhalefetim diye dolanan tiplerin bir tanesinin bile bu konuyu konuşmaması ironik. bomboş konuları günlerce gündem yapıp böyle milyonları etkileyen bir konuda susmak ne olduklarını belli ediyor yağma hasan'ın böreği mantığı bitmeli artık.

  • 1+1 kiralık ev + bekarlık + taşra sıkıntısı

    hahaha yemin ederim gözümün önünde canlandı ortam, kim bunu saptadı ise doğru yapmış, masada tuvalet kağıdı - sürekli alkol - playstation - boş muhabbet - açık youtube - kireçli çay eşlik eder.

  • yetenek mi çalışmak mı başarıya götürür sorunsalı

    türkiye için sorulursa torpil, uyanıklık, sinsi olmak falan.

  • ekrem imamoğlu'nun yine tatile çıkması

    döndüğünde 1 posta daha aktroll şutlayıp malum vakıfların arpasını kesmek için enerji topluyordur.

  • idam cezası geri gelsin

    hukuk hakkında en ufak fikri olmayan cahil beyanatıdır.

  • poposuna bakan erkeği ifşa etmek

    önden yüzünü görseydi fikrini kesinlikle değiştirecek olan amcanın bakışı.

  • iibf mezunlarına avukatlık yapma hakkı verilsin

    desteklediğim ve arttırdığım kampanya 5 kilo bal sadece 100 lira kampanyasıda güzeldi bu da tıpkısının aynısının benzeri gibi doktor, mühendis, mimar, rock yıldızı ve acil tıp teknisyeni de olabilmelidir. eğitimse eğitim, donanımsa donanım. serbest piyasa değil mi, en iyi olan kazansın. hodri meydan!