dik duranin gozyaslari6
profili

  • berlin meydanındaki arabalı gurbetçi magandalar

    köyünde eşeğe binen adamın altına berlin'de bmw verirsen olacağı budur.

    1970'ler 80'lerde almanya'nın suriyeli'si olan türk'ler üreyerek artık alman vatandaşı olan türk kökenli almanlar olmuşlardır. almanya bunları istesede alman vatandaşı olmaları nedeniyle atamıyor. günümüzde türkiye'de doğup büyüyen kendi anadilini bile duymadan türkçe öğrenmeye başlayan suriyeli primatlar aynı şekilde türk vatandaşı olmalarından ötürü artık suriye'ye postalanamayacak ve türkiye'nin yapısını bozacaklar.

  • uğruna 500 km gidilen kızın amsalak demesi

    internetten tanıştığın bir kızın uğruna 500km gidiyorsan ağır amsalaksın.

    edit: 500 de geliş, toplam 1000 km yapmış. duble amsalak.

  • 18 nisan 2021 covid-19 vaka sayısının 55802 olması

    ilk turist kafilesi geldiğinde 3-5'e düşecektir rahat olun gençler.

  • patlayan fişek fabrikasında isg uzm. tutuklanması

    isg uzmanının varoluş sebebi zaten budur. iş yerinde olan bir kazada patrona hesap sorulamayacağı için birinin başının yanması gerekiyor. bu yanacak kişide isg uzmanıdır.

  • çorlu'da çok sayıda polisin vatandaşı darp etmesi

    bazı arkadaşlar büyük bir olay olmasa okadar ekip gelmez demişler. konunun başını sonunu bilmiyorum o nedenle video hakkında yorum yapmayacağım.

    video'dan bağımsız olarak başıma gelen bir olayı anlatayım.

    istanbul kartal petroliş mahallesinde, anahtarını içeride unuttuğumuz bir aracın kapılarını biraz zorlayarak ve camları aşağıya indirmeye çalışarak aracın içine girmeye çalıştık. ruhsatta elimizdeydi. çevre binalardan birisi, arabaya girmeye çalıştığımızı polise bildirmiş. olay cumartesi günü sabah 10:00 - 11:00 gibi gerçekleşti. sokağın başından ve sonundan 3'er ekip arabası olmak üzere toplam 6 araç sirenler ve çakarlarla etrafımızı sardı. baktılar üzerimizde pijama ve eşofman var fazla üzerimize gelmediler. ancak bir kaç gün önce sabaha karşı, karşı binaya hırsız girmeye çalışıyor diye babamın polisi defalarca arayıp durumu anlatmasına rağmen hiç ekip gelmemişti.

    demem odur ki, polis riskli veya uğraştıracak olayları hiç sallamazken, basit ve gücünü sonuna kadar kullanabileceği olaylara sanki ülke kurtarıyormuşçasına müdahale eder.

    eyyorlamam bukadar.

  • amerika'nın yalvaracağı günler

    bazıları hayal aleminde yaşıyor.