daniel fortesque7
profili

  • sinema tarihinin en iyi çifti

    münir özkul - adile naşit

  • neden bazı nesnelere dokununca elektrik çarpması

  • tesettürlü kadın şıklığı

    tesettür dikkat çekmemek için değil miydi ya?

  • cumhurbaşkanı'nın yargılanmak istediğini söylemesi

    2004.
    tayyip erdoğan, tobb’da konuştu, “erken seçim talebinde bulunmak vatana ihanettir, bu yaklaşım içinde olanlara izin vermeyin” dedi.

    *

    2005.
    tayyip erdoğan, partisinin kızılcahamam kampında konuştu, “erken seçim ifadesini kullanmak bile vatana ihanettir, ülkenin huzuruna çomak sokmaktır” dedi.

    *

    2005.
    tayyip erdoğan, abd’ye uçarken gazetecilere konuştu, “erken seçim gibi konularla meşgul edersem, halkıma ihanet etmiş olurum” dedi.

    *

    2005.
    tayyip erdoğan, meslek komiteleri toplantısında konuştu, “hiç kimse erken seçim hülyasına girmesin, biz iktidar olarak asla böyle bir ihaneti yapmayız, aklı selim insanlar erken seçim istemez, zaten erken seçim diyenler de bunu niye söylüyor biliyor musunuz, partileri dağılmasın diye, bu taktikle erken seçim istiyorlar” dedi.

    *

    2006.
    tayyip erdoğan, ankara sanayi odası’nda konuştu, “kimse erken seçim beklentisine girmesin, vatana ihanet hesabına fırsat vermeyiz, milletimizin emanetine hıyanet edemeyiz, seçimler yapılmış, millet görevlerini vermiş, evelallah hakkıyla yerine getireceğiz” dedi.

    *

    2007.
    tayyip erdoğan, sivil toplum örgütlerinin erken seçim istemesine sinirlendi, “ülkemizi erken seçim polemiklerine kurban edersek, milletimize ihanet etmiş oluruz, asıl ihanet-i vataniye budur” dedi.

    *

    2009.
    tayyip erdoğan, bursa’da fabrika açılışında konuştu, “erken seçim çığırtkanlığı yapmak vatana ihanettir, çirkin bir yaklaşımdır” dedi.

    *

    2010.
    tayyip erdoğan, saraybosna’da konuştu, “bizim muhalefet partileri puslu havayı severler, hemen ortalığı bulandırırlar, erken seçim isterler, erken seçim ekonomiye darbedir, vatana ihanettir” dedi.

    *

    2010.
    tayyip erdoğan, yunanistan’a giderken konuştu, “erken seçim ifadesini kitabımızdan silelim, millete ihanet etmeyelim” dedi.

    *

    2014.
    tayyip erdoğan, cumhurbaşkanı seçildikten sonra konuştu, “erken seçim tartışmaları niye gündeme geliyor, merak ediyorum, erken seçim anlayışını vatana ihanet olarak görüyorum” dedi.

    *

    ve…

    *

    2015.
    tayyip erdoğan, rize’de konuştu, “cumhurbaşkanı miting meydanlarına çıkmasın diyorlar, şimdi kalkıyorlar yüksek seçim kuruluna şikayet ediyorlar, bunlar anayasa’yı da okumuyorlar, cumhurbaşkanını sadece vatana ihanetten yargılayabilirsiniz, cumhurbaşkanı vatana ihanet suçu dışında yargılanamaz” dedi.

    *

    tayyip erdoğan’a katılıyorum.
    memleketi erken seçime sürükleyen cumhurbaşkanı, anayasaya göre vatana ihanetten yargılanabilir!

    yılmaz özdil yazısı

  • mini etek giyenlerin eteği aşağıya çekiştirmesi

    yüzlerine söylediğinde; "ne yapalım yukarı çıkıyor, toplanıyor" gibi cevaplar alırsın.

    e giyme o zaman? evden çıkarken zorla kıçına mı geçiriyorlar anlamıyorum ki?

    sevgilin giydiğinde de "giyme" dersen; "senin için giydim" der.

    ulan nasıl benim için giydin? yanyana geziyoruz, yemek yerken karşılıklı oturuyoruz. bütün gün boyunca benim görüş açımda değilsin ki, benden başka herkes görüyor, ben göremiyorum. kime ne anlatıyorsun?

  • 1 yaşındaki bebeğe doğum günü kutlamak

    -eve salak sulak akrabalar, komşular, arkadaşlar doldurulur.
    -doğum günü kutlaması yapılacak odanın (muhtemelen salon) itici, kötü, anlamsız ve saçmasapan süslenmesi mecburidir.
    -4 tane 1'er terabytelık harici harddisk alınmalıdır çünkü 1 trilyon kadar fotoğraf çekilecektir.
    -adil kullanım kotasını o ay doldurmamak önemlidir, o fotoğrafları facebook vb. sosyal mecralara upload etmek işkenceye dönebilir
    -1 yaşındaki dünyadan haberi olmayan sıçma makinası, mumu üflüyormuş gibi mutlaka pastaya doğru tutulmalı, fotoğrafları çekilmeli ve akabinde "aha aha aha" efekti ile haline gülünmelidir.

    allah akıl fikir vermediği için bu tipler ve yoldaşları bir süre sonra eğlenmiş gibi yapıp kendiliğinden dağılırlar.
    ortamdaki en akıllı canlı şüphesiz ki 1 yaşındaki kardeşimizdir.

  • sabahları metroda 2 poğaça yiyen plaza çalışanı

    hayatın sadece kendi çevresinde döndüğünü sanan, poğaça yiyen birini aşağılamaya çalışan müslüman ve oruçlu yazar beyanı
    (bkz: az edep yahu)