sozlukteki en hard erkek9
profili

  • thodex mağdurları açıklama bekliyor

    (bkz: yaz gelince yonca yersiniz)

    (bkz: yersen)

    ya saftirik ponçik bide türk adaleti sayın cumhurbaşkanımız falan yazmış helal paramız devlet bize sahip çıksın mağduruz yazmış :) vay enayi vay. sen bi bardak soğuk su iç o da olmazsa buz sok .

  • 17 mayıs 2021 erdoğan'ın yine helallik istemesi

    hakkım zehir zıkkım olsun .

    2005 yılında öss’den full çekmişim sporda hepsinde birinci gelmişim beni askeri okul mülakatında elediniz bu bir. 2010 yılında yüksek lisans mülakatında alesten 85 aldığım ganom 3.27 olduğu halde cemaatçi piçlere adını soyadını sorup geçirdiniz bana doktora öğrencisinin bilemeyeceği sorular sordunuz bu iki. ticarete atıldık akpli sümsüklere adrese teslim ihale yaptınız bir ihaleyi on parçaya bölüp doğrudan teminle iki katına yaptırdınız bu üç. daha bunlar şahsen uğradığım allahsızlıklar saymaya devam etsem sabah olur. ulan size hakkımı helal edersem memleket üstümden geçsin.

  • 4 nisan 2021 fahrettin altun tweet'i

    bu fındık bile koskocaman paşalara ayar vermeye çalışıyor. (bkz: demokrasi) çok enteresan
    ayrıca o metinde sana batan ne söylermisin

  • 29 aralık 2019 sivasspor göztepe maçı

    penaltısız lider sivassporum çok iyi oynamadığı maçta galip geldi. şampiyon olmak istiyorsanız iyi olmadığınız zamanda kazanacaksınız. haydi yiğidolar ikinci yarı takımımıza daha çok sahip çıkalım şampiyonluk uzak değil.

  • b.yıldırım'ın tartışmayı uğur dündar sunsun demesi

    #90999443
    yıldırım zaten programda yenileceğini biliyor ve deplasmana gittim üstüme çullandınlar havası yaratacak

  • 300 torunu olan kürt dayı

    56 çocuğun kaçı ondan acaba. bi dna testi yaptırırsa çok cinayet çıkar

  • 2023'e kadar dayanırsak süper güç olacağız

    siz gülüyorsunuz ama buna inanan yığınlar var

  • sevgilisi olan hatunu tavlamanın altın kuralları

    bir kadının bir erkeği bırakıp diğerine gitmesi için yeninin eskiden iyi olması yeterlidir. “iyi” burada kişiden kişiye değişir para , kariyer , zeka, sosyal statü veya daha iyi bir gelecek vadetmesi. kadın yeni erkeğin diğerinden iyi olduğuna karar verirse diğerinin gözünün yaşına bile bakmaz ölse bir bardak su vermez . tabi bu gerçekliği hiç bi kadın kabul etmez. önce kendini inandırır yeniyi yedeğe alır eskisiyle olur olmaz sorunlar yaşamaya başlar öyle birden bire şutlamaz eskiyi. acı cekiyorum bana kötü davranıyor eskisi kadar anlayışlı ve iyi değil onu çok yanlış tanımışım der kendine ve çevresine ama bu esnada yedek oyuncuyu maça hazırlamaktadır. yeni daha “iyi” erkeğimiz bu esnada kızımıza iyi gelmekte ve onun “yaralarını” tedavi etmektedir.
    kadın milleti yalanına ve düzenine önce kendini inandırır. tabi yeni erkeğimiz akıllıysa bunları bilir işine bakar horoz misali akıllı değilse ben aşkım için savaştım kazandım der bilmezki daha iyi bir seçenek olduğu için tercih edildi.

  • cemevlerine hukuki statü tanıyacağız

    16 yıldır neden yapmadın ?