dogru sozler6
profili

  • türbanlıya hakaret eden adamın aktroll çıkması

    bazı akılsızlar bu çakalın facebook profilinde paylaştığı rakı fotoğraflarını gösterip "böyle ak partilimi olur?" diye veryansın ediyor.
    sevgili beyin fukaraları, akp'nin en tanınmış trollerinden rasim ozan kütahyalı denen fırıldak bir yandan sabah akşam akp yalakalığı yapıp diğer taraftan helin avşar ile yatak pozları vermedi mi? bunlar ne zaman akp için bir kriter oldu ki şimdi çıkmış rakı fotoğrafından komünist türetiyorsunuz?

  • ahmet kural beni dinlenip dinlenip dövdü

    ahmet kural'ı da hiç sevmem ama bu sıla denen kadının iddiaları gerçekten çok komik. yetişkin bir adam bir kadını dinlenip dinlenip dövmüş ama bu kadın sadece 18 saat sonra gayet sağlıklı bir şekilde etrafına topladığı kendine benzer tiplerle alem yapıyor şarkılar söylüyor. bırakın bir kadını bir erkeği bile yorulana kadar dövseniz ve bunu defalarca yapsanız abartısız en an bir kaç kırık kemik ve yoğun bakımda yatış gerekir. böyle bir dayak yiyen kişi aylarca kendine gelemez ama bu şekilde dayak yediğini iddia eden kadın 18 saat sonra çok mutlu şekilde alem yapıyor.

    toplum olarak hepimize yazıklar olsun, böyle tipleri şımartan lüks içinde yaşatan biz değil miyiz?

  • samsun'da park kavgasında bir kişiyi öldüren polis

    tipik esnaf terörünün olumsuz sonucu. adam aracından bile inmemiş, kenara çekmiş, dörtlüleri yakmış manavdan alışveriş yapan eşini bekliyor. aracın kısa süre bekleme yapacağı ortada ama şimdi mefta olan şahıs bu kadar basit bir mesele için yanına bir kaç çakalı daha alarak adamı darp ediyor, çevredekiler ayırıyor bir daha saldırıyor. adamın eşi geliyor bunu gördüğü halde durmuyor gene saldırıyor. bir türlü sakinleşmiyor. en sonunda itlaf edilmesiyle birlikte ebedi huzura kavuşuyor.

    bu olaydan ibret almak lazım, hayat sürprizlerle dolu, bazen hiç ummadığınız şeyler olabilir. burası bizim mekanımız dersin, çevrene güvenir önüne gelene atar yaparsın, döversin ama işte bir gün birisi çıkar hiç beklemediğin bir şey yapar, dörtkolluya biner kara toprağa gidersin. bu video bütün şehirlerin cadde esnafına izletilmeli.

  • başörtüsü ile üniversiteye girilemeyen yıllar

    kendisini dindar olarak tanımlayan birisi olarak o yılların islami yönden çok daha iyi durumda olduğunu düşünüyorum. üniversitelere alınmayan tesettürlü bacılardan üniversitede sevgilisiyle el ele sarmaş dolaş gezinen, kafada türban altta dar kotlu, taytlı bacılara geçiş yaptık. akp zihniyeti bir türbana tüm dini yapıyı çöplüğe çevirdi.

  • avam kesimin çocuklara koyduğu sikimsonik isimler

    kimse kusura bakmasın ama en absürd ve cahilce olanı ''aleyna'' dır. bu isim özellikle muhazakar kesimin islamı ne kadar şekilci ve boş yaşadığını, kuran'dan ne kadar habersiz olduğunun timsalidir.

    aleyna kendi başına hiç bir anlamı olmayan arapça bir zarftır. ''ala'' üzeri, üst demek, 1. çoğul şahıs eki ''na'' yani bizim üzerimize. aynı zarfın diğer kullanımları: aleyye, aleyke, aleykum: benim üzerime, senin üzerine, sizin üzerinize.

    bir kelimenin kuran'da geçmesi isim olması için yeterli değil. tersini düşünen varsa buyursun çocuğuna kuran'ın en uzun sureleri olan bakara veya enam isimlerini koysun. birisi inek öbürü de hayvan demek. hem aleyna gibi manasız da değiller.

  • barış atay'ın hdp'den milletvekili adayı olması

    hep aynı hikaye, hiç şaşmıyor. ağzını her açtığında kardeşlik, barış, adalet diyen popüler marjinal solcu artık, binlerce vatan evladının katili pkk'nın siyasi kanadı, kürt faşisti hdp bataklığında siyaset yapıp ülkeye barış getirecek. yerseniz tabi....