ysata6
profili

  • the platform (film)

    filmin sonunu beğenmeyenler , acaba şu filmin sonunda ne bekliyordunuz amk, tamam herkes eşit olacak yemekler paketlenecek filan mi, yada tamam sistemi çözdünüz alın size plaket veriyoruz goereng bey mi diyeceklerdi?

    ulan herkes yazmış ama metafor kelimesini bende yazayım , filmde dini bazı konuları ve kapitalist sistemi eleştiren bir düşünce var , yönetmen sistemi eleştirirken sizlere de bu duyguyu vermeye çalışmış , aç gözlü zenginlerin , sadece en alttakileri değil , bir alt katında ki , insanları bile ezdiğini, anlatmaya çalışmış, insanların en zengininden , en fakirine , açlık ile başbaşa kaldığında , ne kadar tehlikeli ve vahşi bir varlık olduğunu anlatmış , burada ki açlık konusunu , adaletsizlik , eşitsizlik , vs gibi konularlada yorumlayabilirsiniz.

    yani kısacası bu filmde bir eleştiri var , bu eleştiriyi anlamayanlar, filmin sonunda ne olacağını merak edip , bir şey olmayınca da yaprak gibi filmdi diyorlar. ben beğendim 9/10 tebrikler netflix.

  • ikinci el otomobil piyasası

    bayisinde sıfır km , full +full , bagaj havuzu , seramik kaplama , kaput koruma , cam filmi , koltuk koruma hediyeli , garantili bir şekilde 330 bin liraya satılan (bkz: skoda kodiaq) a malum sitede 345 bin lira istiyorlar , haha şaka gibi ülke yemin ederim , alın gözünüze sokun arabanızı.

  • 10 eylül 2019 moldova türkiye maçı

    tribünde borazan çalan ibne kimse , götüne girsin o borazan.

  • şekersiz sütsüz kahve içmek

    türk toplum bence buna alışık değil , mesela işyerinin çay saatinde , ince bel bardağa 8 şeker atan hayvan, sade kahve içmenin zararlı olduğunu söyleyebiliyor.

  • alan aldı 2019'da bu fiyatlar hayal olacak

    benim hayalim , bahçeli müstakil bir ev , senin yaptığın beton blok hiç sikimde değil.

  • 1999'dan 2018'e gıda alım gücü karşılaştırması

    2000 öncesi bir kişinin maaşı bir evi geçindiriyordu. şuan 1 maaş kirayı ödeyemiyor al bu da benim karşılaştırmam.