maxigenouss6
profili

  • 10 şubat 2023 nasuh mahruki'nin abd gemisi tweet'i

    spastik bir cikistir. ucak gemisi icinde bulunan imkanlariyla tek basina yuzen bir lojistik ve saglik ussudur. liman sehrin bile dumduz olmus ne hastanen kalmis ne bir lojistik imkanin, ucak gemisi gelmesin demek tam bir paranoyak cikistir. ayrica evet sembolik anlami vardir, biz en buyuk imkanimizla yaninizda oluyoruz demektir. kucuk bir sey gonderse bu sefer "amerikalilar ucak gemileri dururken kucuk gemi gonderdi" diyecektiniz. nasuh mahruki bile olsa sacmaliga sacmalik diyoruz.

  • 30 haziran 2022 dw tr'ye erişim engeli gelmesi

    dw, voa veya herhangi bir haber kanalinin kapanmasina sevinen tipler var ya, hah iste onlar ve onlarin olmayan beyni bu ulkenin durumunun sebebidir diye soyletmistir.

  • dune (film)

    dune serisi korkunc derecede arapca terim ve yine ortadogu mistisizmi barindiran bir seridir. bu serideki altyapida muaddib'den, mesihe, padisahtan be$ar'ina hatta isimde saddam'a kadar ortadogu dillerinin tum nimetlerinden faydalanilmistir.

    sanirim gunumuz dunyasinda yapimcilarin gotu yemediginden en onemli kelimelerden biri olan cihat, holy war diye diye kullanilmis. hatta ileri goturup iddia ediyorum ki butleryan cihadi sirf adinda cihad gectigi icin hic lafi bile edilmediginden mentatlari millet warg sandi, kilic ve kalkani hic anlamadi. ikince filme saklanacak olay degildi butleryan cihadi referansi.

  • 10 liralık kahveyle starbucks'ı esir alan sefiller

    bugun hangi isletmeyi muhtesem zekamla kurtarsam dedim, starbucks'ta karar kildim demenin degisik versiyonudur. buyuk ihtimalle starbucks yonetimi atilan maili gorup, biz ne aptal bir guruhuz bu kadar yildir bunu niye dusunemedik diyerek istifa dilekcelerini vermistir.

    starbucksin konsepti bu guzel kardesim, starbucksin bilerek ve isteyerek yaptigi bir sey bu.

  • vestel veo

    türkiyede otomobil segmenti olarak en büyük ihtiyaç süper lüks elektrikli araç olduğundan milli ihtiyaçlarımıza en uygun ve milyonlarca satacak araçtır.

    bmwler jaguarlar teslalar diz çöküp tevbe edecektir vestel karşısında.

  • konut kredisi ile ev almak

    türkiye gibi enflasyon olan bir ülkede bir ekonomik batış olmazsa 4200tl tahminen 3-4 sene içinde kredi tutarı kadara alınmış bir ev için kira bedeli haline gelecektir. 7-8 sene sonra kira değerinin altına bir maaliyete dönüşecektir. eğer bu süre içerisinde iş yerinize ve işinize güveniniz varsa, terfi imkanınız, daha yüksek ücretli bir iş bulma imkanınız da varsa ilk seneler zorlanmakla beraber uzun vadede kazandıracak bir hareket olabilecektir.