serengetili8
profili

  • düğün pastasını önce annesine ikram eden damat

    videoda akp'ye üç oy görüyorum.

  • 4 haziran 2023 galatasaray fenerbahçe maçı

    118 yıllık galatasaray tarihinin en önemsiz maçı

  • olası istanbul depremi için alınması gereken ders

    aktif fay hattı olmayan konya karaman havzasına 5 milyonluk 1-2 şehir kurulup sanayinin bir kısmının marmara'dan bu bölgeye kaydırılması gerekir. raylı sistemlerle lojistiği de iskenderun limanlarına yönlendirerek nakliye sorunu da çözülür.

    tüm sanayinin ve insan popülasyonunun yüzölçümü olarak da kısıtlı şehirler olan istanbul, kocaeli ve bursa gibi şehirlere sıkıştırılması sürdürülebilir değil artık.

  • ileri derecede excel bilmek

    excel ucu bucağı olmayan bir okyanus. o nedenle "ileri derece" diye bir ibare kullanmak sağlam bir özgüvenden daha fazlasını gerektiriyor. ortalama excel bilgisine sahip birinin excelde yapılabilitesi olan işlemlerin %5-10'una anca sahip olduğunu düşünüyorum.

  • ortaokulda sahip olunan blokflütün rengi

    bok sarısı

  • ekşi itiraf

    sabah uyandığımda erkek suserlardan biri bir entryme yorum atmış neyse ben de cvp yazdım filan. 1 2 3 derken msjlaşma aldı başını gitti 90 civarı msj. akşam baklayı ağzından çıkardı "..... sizin gibi bir hanımefendi....." hoşt dedim amk noluyor. kadın sanmış beni mal nickim "seren" ismini barındırıyor diye. uyarmasak bizi sikecek eleman. en son "siktirgit 31 çek de rahatla abazan" dedim de msj kutumu yeşillendirmeyi bıraktı. buralar pek tekin değil artık gençler, bireysel olarak kendi önlemimi alıyorum, bekaret kemeri ile giricem artık sözlüğe.

    not: sözlükte pek küfüre başvuran bir yazar değilim lakin bu entry biraz öyle oldu, maksat cinsiyetimiz belli olsun :/

  • sözlükçülerin ilk cep telefonları

    panasonic gd90 bir arkadaşımdan ikinci el olarak iki taksitle 80 milyona almıştım. titreşimi vardı ve ekran rengini ayarlabiliyordun, o zamanlar için ekstra özelliklerdi. evde parke üzerinde titreştirerek kendi ekseni etrafında dönmesini sağlardım, annem ve kardeşime " bakın titriyor ve dönüyor" derdim. hala dalga geçiyorlar bu konuda benimle ama neyse

  • 100 km'de 5 litre akaryakıt yakan araç

    fransız arabaların hepsi muadillerine göre daha az yakıt tüketimine sahiptir. renault, citroen ve pegeout mühendisleri bu konuda başarılı işler çıkarmış. bu araçların genel olarak malzeme kalitesi düşük olsa da yakıt ve yedek parça maliyetinin düşük olması bu açığı kapatıyor olsa gerek ki sokakta gördüğünüz her iki arabadan biri neredeyse fransız