monstruo6
profili

  • fb'li futbolculara ceza aldırtacak yeni görüntüler

    videonun 41. saniyesinde osayi sahaya girmiş ve güvenlik tarafından etkisiz hale getirilmiş saldırganı yumrukluyor.

    videonun 47. saniyesinde oostorwolde sahaya girmiş ve güvenlik tarafından etkisiz hale getirilmiş saldırganın kafasına tekme atıyor.

    bütün bu olayların olduğu esnada sahanın içinde yerdeki adamdan başka trabzonspor taraftarının olmadığı görüntülerden çok net anlaşılıyor.

  • şimdi seçim yapsınlar boylarının ölçüsünü alsınlar

    şimdi seçim olsa akp yine %35 oy alır, ekşisözlüktede de lan bu kadar zama rağmen nasıl %35 alıyor bunlar diye entry'ler girilir.

    şimdi seçim olsa chp yine %25 oy alır, ekşisözlüktede lan bu kadar yenilgiye, bu kadar eleştiriye rağmen nasıl %25 aldı bunlar diye entry'ler döşenir.

    çünkü, ekşisözlük yazarları, kendimi de içine katarak söylüyorum, yani biz, türkiye gerçeklerinden gayet uzak siyasi analizler kasıyoruz.

    ama gerçek şu ki akp var oldukça veya bülent ecevit'in dsp'si gibi bir alternatif olmadıkça chp hep var olacak, chp var oldukça da akp hep kazanacak.

    akp'yi seçimde yenmenin yolu adnan menderes gibi, süleyman demirel gibi, turgut özal gibi cuma namazından çıkıp, akşam viskini yuvarlayan, şeyhlerin, dervişlerin elini eteğini öpüp, sonra da anıtkabir'e gidip atam atam sen kalk da ben yatam diye ağlayan, merkez sağ bir lider çıkarmaktan geçmektedir.

  • 19 mayıs 2023 erdoğan oğan görüşmesi

    sinan oğan atatürkçü değil, türkçü! sinan oğan atatürk milliyetçisi değil, türk milliyetçisi! şu adama kemalist muamelesi yapılması gerizekalılığına katlanamıyorum. atatürk'ün 6 ilkesi var! milliyetçilik bu 6 tanesinden sadece 1'i.

    laiklik desen, akp mi daha laik, chp mi?
    devrimcilik desen, cumhuriyet devrimlerine akp mi daha bağlı, chp mi? hangisi daha cumhuriyetçi? akp mi, chp mi? hangisi daha devletçi? hangisi daha halkçı? bunları boşvermişler, milliyetçilik de milliyetçilik, atatürk milliyetçiliği de bunların anladığı gibi bir şey değil bu arada!

    milliyetçi olmak, türk milliyetçisi olmak elbette ayıp bir şey değil ama bunu atatürkçülük, kemalizm diye satmaya çalışmak ayıp!

  • iyi parti'nin seçimden sonra 180 derece dönmesi

    arkadaş chp hayır kurumu mu, seçmeni bir iyi partiye, bir hdp’ ye oy veriyor. kendi partinize verin oyunuzu.

  • akp seçmenini ikna edecek yöntemler

    uslanmaz bir atatürkçü, koyu bir laik, lidere değil fikre oy veren bir chp’ liyim. bu çomarların ikna olacağını düşünen varsa onlardan daha çomardır diyorum.

  • 24 nisan 2018 kılıçdaroğlu'nun tarihi konuşması

    adayımız abdullah gül kardeşimdir demese bari.