tecnikker4
profili

  • aşık olmadığıyla evli ve sevmediği işi yapan insan

    en berbat duyguların insanıdır. faturaları ödeyip, pazardan zehirli tarım ilacı boca edilmiş sebzeleri alabilmek, haftasonları semtinden çıkamayıp cafesinde çay içebilmek, yılda bir kez şanslıysa milyonlarca insanla aynı gün tatile çıkıp akdeniz ya da ege’ye gidebilmek için iett, metrobüs, gürültü, egzoz dumanında solunum yapmaya çalışıp. kahvaltıyı gres yağlı poğaçayla yapıp patron baskısı altında mesaiyi bitirmeye çalışan ve hamster gibi çarkından çıkamayan kazandığı parayla özgür olduğunu sanan beyaz kobaylar ordusu. çalışın! çalışın ve servet sahiplerinin zenginliğini daha da artırın. size de yılda bir kez verdikleri izinlerle hayatı yaşadığınızı zannettirmeye devam etsinler. evlenip mutlu olacağınız zannedin. hatta o da yetmez. bir de araba alın ki bu sürdürülebilirliği olmayan boktan sistemi sürdürmeye devam edin. o da yetmez kendiniz gibi boktan hayatınıza ortak edeceğiniz 3-4 çocuk yapın ki onlar da sizin gibi aynı fabrikadan çıkmış aynı idealleri olan kötü bir kopyanız olsunlar.

  • haldeki teröristlerin işini bitireceğiz

    terörist kavramının bu kadar eğilip bükülen, istediği kişiler ve kurumlar üzerinde kullanılabilen bir kelime olduğunu görmemizi sağlamış ifadedir. a.k.partisi’nin içini boşaltmadığı bir kelime kalmadı bugüne kadar.

  • avm dışında sosyal faaliyet olmaması

    istanbul gibi övüle övüle bitirilemeyen güzelliklerine methiyeler dizilen şehirde, haftasonu mağaza gezilip fast food yemek dışında bir faaliyet kalmaması,kalsa da yapılmaması durumudur.bakıyorum etrafımda bunu artık bir ayin gibi ibadet gibi rutin haline getirmiş aileler,arkadaş grupları var.haftasonu arkadaşlarımla düşünüyoruz yapacak bişey bulamıyoruz koca şehir ölü bir kasaba gibi.bisiklet alıyım kendi faaliyetimi kendim yaratayım desen, varoşlarda bisiklet kullanman ne mümkün. sığırlar bisiklet yolunda mangal yakıyor.avrupa şehirlerinde durum ne diye merak ediyorum.bilen arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa seve seve okuruz.

  • dolar için bir dörtlük bırak

    dörtnala gidiyor dolar
    ne market kurtarıyor ne pazar
    böyle giderse bu ekonomi
    ne ampul kalacak ne çomar.