yuci5
profili

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    bu başlığı okuyunca kafama takılan, anlamadığım bir durum var. dert dinleyecek insanlar neden misal "31/e/ankara" diye yazar? yahu dert dinlemenin yaşı, cinsiyeti, şehri olur mu? hayır yani izmir’de oturan birinin derdini dinlemeyecek misin "ya kusura bakma ben ankara’da ikamet ediyorum sen izmir’lisin senin derdini dinleyemem ancak ankara içinde oturanların derdini dinlerim" mi diyeceksiniz? bildiğim kadarıyla dert dinlemenin ve dertlerin yaşı, cinsiyeti, şehri olmaz. hayır yani yanlışsam söyleyin bileyim.

  • imamoğlu'nun makam odasına x-ray taktırması

    bunu eleştireceğine kendisine uçaklar aldırtan, başkente 1100 odalı saray, muğlada 300 odalı yazlık yaptıranları eleştirseniz daha doğru olmaz mı acaba? neymiş odasına xray taktırmış! 300 korumayla 30-40 araç konvoyla şov yapmadı en azından.

  • iş bankası'ndaki chp hisseleri hazineye geçmeli

    "yönetim kuruluna gireceksin, ama hiçbir inisiyatifin olmayacak. böyle bir saçmalık olur mu? şayet inisiyatifleri yoksa o dört kişiyi çeksinler o zaman." böyle demiş sayın cumhurbaşkanımız. cımbızlayarak seçtim!

    sormazlar mı o zaman sizin partinizde de tek inisiyatif sizdeyken diğerlerinin ne işi var orada diye? söyleyin çekilsinler onlar o zaman, böyle saçmalık olur mu?

  • 21 yaşında hala bilgisayar oyunu oynayan ezik

    40 yaşındayım ve hala oynarım! neden derseniz günlük stresten uzaklaşmak için. yani bunun söylendiği gibi eziklikle falan bir ilgisi yok.

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    başlığa bakıyorsun "dertleşecek insan veri tabanı" diyor ama bazı suserlara bakıyorsun, resmen kız ayarlamaya gelmişler! okuma yazmanız mı sorunlu yoksa beyniniz mi çalışmıyor hangisi?