tita mamba8
profili

  • masterchef türkiye

    gamze: bütün sülaleyi birbirine kattıktan sonra cuma mesajı paylaşan yenge

  • survivor 2022 all-star

    kendi sevgilisini onca olay oldu bir kere savunmamış insan benim mücadeleme laf edemez diyerek merve sap la mış tır.
    (bkz: günün özeti)

  • survivor 2022 all-star

    dün ayşe ve yağmur arasında kalıp ayşeyi yazan anıl bugün nisa yazmış. ahaha ne alaka anıl sen nasıl bir salaksın, gökhandan bile daha malsın sen ahaha. beceremiyorsun altyapılı bahane bile bulmayı madem seda aplam nisa yazmamı emretti dedi geç.

  • survivor 2022 all-star

    berkan ve anıl açık oylamada isim söylerken ikidir tir tir titriyor. kendi aklı fikri olmayan, yönlendirmeyle hareket eden kuklalar bireysel fikirlerini yüksek sesle dillendirmeleri gereken bir duruma düştüklerinde güvensizlikten böyle titrer konuşurken. çünkü fikirlerinin alt yapısı yok ve kendileriyle çelişki içinde olduklarını biliyorlar. bu hafta performansı bahane gösterip ayşe diyorlar, geçen hafta 0 çeken yağmurun performansını ağızlarına bile almadılar.
    bu yüzden konuşurken stres hormonu salgıladıkları için sesleri çatallaşıp tir tir titriyor.

    ek olarak seda, koloninin ortak isim yazmaması konulu kendin yazıp kendin oynadığın s1e1 bölümünü kimse yemedi. gönüllüler arasında kraliçe olabilirsin ama türkiyeye döndüğünde anlarsın ne kadar salak göründüğünü.

  • survivor 2022 all-star

    seda mide bulandırıyor bu yıl, survivor tarihinin gelmiş geçmiş en sinsi insanı olabilir.

  • yakışıklı erkek denince akla gelen ilk erkek

    (bkz: mustafa kemal atatürk)

  • makyaj yapmayan kadın

    yahu zaten sözlükte bin tane şöyle kadın, bunu yapan kadın, onu giyen hatun vs başlık var, erkeklerin usanmadan kadınları yerdiği. hayır bunlar yetmiyor, bir de kadınlar kadınları yeriyor.

    bütün makyaj yapmayan kadınlar bu başlığa uğramış, yapanlara illaki bir laf sokmuş gitmiş.

    makyaj sevmiyorsan, saçma buluyorsan yapma gitsin. hangi motivasyon size makyaj yapan kadınlara yalancı deme, içi dökülen bina yakıştırması yapma ihtiyacı hissettiriyor. merak ediyorum gerçekten yargıladığım için değil.

  • sözlükçülerin en tiksindikleri şey

    kaynağı korku olan saygı.