peepdurple13
profili

  • sömürü ile yaygınlaşan bir dili bilmekle övünmek

    (bkz: kıraç sen misin)

  • date olunacak kızın fazla creepy çıkması

    "oldukça bullshit bir experience!" şeklinde cevap verilesi durum.

  • erkek aslanın yavru bufaloyu öldürme anı

    düz adam sami ağzı ile "napsaydı vegan mı beslenseydi? kuru mama mı yeseydi amonyum?" şeklinde cevap verilesi doğa olayı.

    bir de aslan, çita, leopar vb kedigiller en azından delikanlı hayvan. önce boğarak öldürüp sonra yiyorlar. timsah, hele hele sırtlan gibi canlı canlı yeme gibi bi şerefsizlik işine girmiyorlar.

  • maçınıza sokayım

    her hafta sonu gelen his.

    ek: ulan maç tarihi, futbolcu adı başlık altını geçtim, artık pozisyonlara ve kartlara da başlık açılır oldu. sokayım maçınıza da kartınıza da. yok verilmeyen penaltı, gösterilmeyen kırmızı falan. maç başlığında tartışmıyor herif, yetmezmiş gibi ayrıca kırmızı kart ve penaltı için ilave başlık açıyor. bıktırdınız artık yeter.

    hala diyorum, hep diyorum, sözlükteki frame üstten açılır bir seçenekli menü ile genel kategorilere bölünmeli ve dileyen bilim-teknoloji, sanat, tarih, kültür, yemek, gündem, siyaset, dünya, spor, magazin, müzik vb herhangi bir tanesini seçmeli ve frame o kategorilerde kendi içerisinde akmalı.

  • hukuk okumayanlar da avukatlık yapsın

    bir yargıtay tavsiyesi.

    http://www.cumhuriyet.com.tr/…vukatlik_yapsin_.html

    güzel. umarım cerrahlık için de böyle şeylerin ileride gerçekleşme ihtimali kazanır da evde biftek yaparken kazandığım et kesme becerim sayesinde ben de bir cerrah olur, saygın bir meslek kazanmış olurum.

    ek: bak bak bak. aldığım mesaja bak,

    "cerrahlik ile avukatligi bir nasil tutuyorsun ? kanun madde yazili avukatligi herkes yapabilir, cerrahiligin kesip biçmenin yazili kitabi mi var? ki zaten bundan 100 yil once tip okuyanlar mi yapiyordu cerrahligi. ulan cahil surusu doldu ortalik…"

    "kanun madde yazili avukatligi herkes yapabilir"

    "avukatligi herkes yapabilir"

    "herkes yapabilir"

    +

    "cerrahiligin kesip biçmenin yazili kitabi mi var?" - he la, arkadaşlar arasında dilden dile bir öğreti cerrahlık. kitaba, literatüre dayalı değil.

  • çıplak fotoğraf göndermek

    sıklıkla gönderen birilerine denk geldiğim aktivite.

    not: erkeğim ve lezbiyenim.

    edit : teşekkürler kızlar.. memeye doydum bu akşam. bi lokma daha yersem çıkarıcam artık. memelerinize sağlık. sağ olun.

  • pitbull'u görünce ödü patlayan kurt

    kimse yazmamış, bu kadar cahil adam var. biri de çıkıp dememiş ki kurt pit'i sürüye çekmeye çalışıyor diye.. sürüye çekiyor işte. sürüye. parçalamak için. çekiyor. sürüye. kurt. suriye, kürt. ışid. bana neler oluyor la..

  • 1 lahmacunun 5 lira olması

    bayburt'a bağlı bir köyde yaşayan gencin ağzından dökülen hayret ifadesi.

  • 19 haziran 2018 soğan kuru

    4.54 tl ile mist*açılışı yapmış olan soğan kurudur, kuru soğandır. hiçbir şey bulamazsam kuru soğan ekmek yerim yine de aç kalmam diyenleri miste pardon piste davet ediyoruz.

    ek: aha da buyrun işte http://i.hizliresim.com/6n8rvl.jpg . hemen en yakın marketten 1000 liralık soğan aldım panpalar. yatırım tavsiyesi değildir.

    ek 2: yastık altında soğan sakladığımız için vatan hayini ilan edilmeyiz umarım.

    ek 3: özelden küfür ediyorlar. gerekirse 100 tl olsun ben zaten soğan yemiyorum ki diye.. kafa bu işte.

  • mezuniyet + iş bulma + evlilik + çocuk

    şahsım adına,

    mezuniyet > mezuniyet > mezuniyet > iş bulma x3 > bekarlık > hala bekarlık > yaşasın bekarlık > istiklal marşı > ölüm

    şeklinde süregelen süreç.

  • insanı değiştiren şeyler

    yaş aldıkça mağlubiyetler alıp bazı savaşları kaybettikçe, eskisi gibi hırçın, tutkulu, gözü kara adam yerini sakin, kenara kabuğuna çekilmiş, saçı sakalı beyazlamış bir adama bırakıyor. kayıpların, yenilgilerin verdiği sersemlik mi dersiniz, yaşlanmaya başlamak mı.. sanırım ikisi de.

  • elon musk

    adam sade bir birey, kendine ait sade bir şirketle, kendi ürettiği elektrikli otopilot özellikli arabayı kendi ürettiği rokete koyup uzaya gönderdi. akıl alır gibi değil. adam devlet değil bir şey değil. bu adam devlet yönetse herhalde ülke galaktik seviyeye ulaşırdı.

  • ankara'da güzel döner yenebilecek yerler

    1. kumrular sokak'taki cici piknik
    2. cici'nin hemen yanındaki anadolu lokantası
    3. demirtepe'deki özge piknik
    4. güvenlik caddesi'ndeki mutlu döner (bim'in yanındaki olanı. aşağıda kalan çakmasıdır.)
    5. tunus caddesi'ndeki mutlu döner. (bu da insanı çok mutlu eder.)

    sanırım 4 ve 5 hariç ilk 3'ü odun/kömür ateşinde piştiği için özellikle daha lezzetli oluyor. döner gurmesi olduğum için favori yerlerim bu şekildedir.

    edit: aşağıdaki (bkz: #73889476) bu girdide, yazar arkadaşın bahsettiği kalenin oradaki dönerci tüm bunların arasında en efsane döneri yapar. adını bilmiyorum. tam kalenin oradaki yemekçilerin en başındaki köşedeki yer. öğlen saat en geç 13.00 dedin mi döneri biter kalmaz. var ya şu an kalkıp oraya gidebilirim. o derece iyidir döneri. kuzu döner üstelik. danadan değil.

    edit 2: olm amma favladınız len (: bu kadar adam bence toplanıp birlikte döner zirvesi falan verelim. güzel fikir bence.

    edit 3: mesaj atan, ciddi ciddi döner zirvesine varım diyen arkadaşlar var. sağ olsunlar var olsunlar. ancak, ben bu gibi organizasyon işlerine girmek istemediğimden, herhangi birisi bu meseleyi organize eder ise seve seve katılacağım zirve olur. peşinen bilginize sunarım.