bloodshed9
profili

  • ilk defa araç lastiği alacaklara tavsiyeler

    ülke yollarına en uygun dayanıklı, çabuk aşınmayan fiyat performanslı lastik bridgestone'dur. ben sürat yaparım, tedbirsiz sürücüyüm, yol tutuş iyi olsun, lastik 2 senede aşınsa da dert değil, yumuşak lastik istiyorum dersen michelin. param var dayanıklı olsun diyorsan continental. kış lastiği almak istiyorum dersen nokian. az ucuz ama fiyat performans kış lastiği diyorsan good year ultra grip. dört mevsim olsun uğraşamam yaz kış dersen michelin cross climate. tecrübe edindiklerimden eyyorlamam bu kadar.

    bu arada markaların da model farklılıkları vardır. yol sesi vs. gibi. kullanıcı yorumlarına bakın. mesela x markanın bir modeli yol sesi yapabiliyorken y modeli sessiz olabiliyor. bir ayrı konu da sıfır araçta fabrikada takılan lastikler sanki biraz dandik gibi. marka ne olursa olsun. sonradan alıp taktığım lastikler sıkıntısız olmuştur.
    ek olarak fabrika ölçülerinin dışına çıkmayın. ne olacak ki demeyin. büyük ebat alırsanız baskı balatayı çabuk eskitirsiniz. araç zorlanır. yakıt tüketimi artar, otomatik vites araçta şanzıman sıkıntısı yaşarsınız vs. vs.
    son olarak bilindik markalar dışına çıkmayın. no name lastikler balans tutmaz. eskiden beri duyduğunuz markalara yönelin.

  • öğretmenlerin 8377 tl maaş alması

    gerçekten neden polis en düşük maaş yazar da öğretmen en yüksek maaş yazarlar. algıya bak algıya. vay arkadaş hiç dikkat etmemiştim.

  • manavgat'taki yangın manzaralı yemek sofrası

    bokunu çıkarmayın amk ne yapacaklar maşrapayı alıp su mu atacaklar ateşe. hey allahım akıl fikir.

  • 16 kasım 2019 ankamall mistore rezaleti

    xiaomi açılışında izdiham varsa o ülkede kriz vardır. apple store olsaydı haklısın derdim suser.

    (bkz: xiaomi)

  • melis öğretmen

    tehtit tamam. onu da yazamamış. eğitimci böyle olunca haliyle çocuklar da aynı şablondan çıkıyor. ya da öyle velilere böyle öğretmen mi? bilemedim. toptan bozuk milletiz.

  • irem sak'ın 1.3 milyon kez izlenen story'si

    bu hatun neden ünlü mk. hiç loopluk bir dalga da yok. ne yiyip ne içiyorsunuz anlamadım ki.
    sıradan story işte.

  • yazarların oto tamirci tavsiyeleri

    arkadaş reklam yapar gibi, slogan yazar gibi yazmayın. atıyorum x usta mekanikçi veya kaportacı şunun için gittim şöyle oldu filan yazın. yazdıklarınız mekanikçi mi? kaportacı mı? elektrikçi mi? açıklayın. adam yazmış. şevket usta, kaliteli işçilik ucuz fiyat. bu mudur yani?
    işe yarayacak başlık.

  • düzce üniversitesi öğrencilerinin ürettiği araç

    aerodinamiktir, konfordur, tasarımdır hak getire. üniversiteler bıkmadı sikik araba yapmaya. dört teker üstüne sac, içine sandalye koy olsun araba! birşey ekleyin artık. itmeden götürün bir kere de şunu. kendisi gitsin, gitmiyorsa niye araba? neyse yapacağınız arabaya siz binin mk.
    tanım : ilkel araç.

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    dertleşecek insandan çok sikecek insan veritabanı olmuş başlık. aferin devam.