hometree6
profili

  • sinan oğan

    buraya da muhalefeti teröristlikle suçlamaya çalışan dal taraklar üşüşmüş. y-chp ne lan? hdp akp'yi desteklerken ampule mührü vurup akp'yi %50 oy ile iktidar yapıyodunuz. hdp chp'yi destekleyince mi terörist oldu? hadi lan oradan. bak şuradan sektir git.

  • 21 haziran 2022 marmaris orman yangını

    he lan pkk hep. yanan yerlere oteleeri akpliler değil de pkklılar dikiyor zaten hep. süzmeler sizi.

    ülkenin her anlamda ırzına geçildi. doğası bile yok edildi. diyeceksin ki dünyanın her yerinde orman yangınları oluyor. evet yıllarca orman katliamıyla mücadele eden ve sonunda bunu azaltmayı başarmış olan brezilya'da yolsuz ve dinci bir devlet başkanı iktidara gelir gelmez amazonlar tarihinin en büyük ve durudurlamaz orman yangınını yaşadı 2 sene önce. çünkü bu adam ormanların yakılması için halka resmen yol ve güvence verdi. mesela orada ormanı yakan mı suçlu yoksa yakılmasına sebep olan yolsuz ve dinci olan bolsonaro denen devlet başkanı mı?

    sizin ülkenizde de ormanı ya pkk yakıyor ya fetö. hiç başka yakan yok amına koyayım nasıl iş bu anlamadım. yanan yerlere otelleri dikenler belli.

    15 temmuz darbesinden hemen sonra askeri alanları şehir dışına taşıyan, sorunca "güvenlik için boşaltıyoruz" diyen ama o yeşil ormanlara çöküp villa-rezidans-tesis-otel yapanlar nasıl ki belliyse, bu yanan ormanların yerine de kimler villa otel dikerse, katledenin-yakanın kim olduğu belli olacaktır. bakalım buralara pkklılar mı fetöcüler mi yoksa akpliler mi otel dikiyor.

  • 6 ay sonra meyvelerini yiyeceğiz çin böyle büyüdü

    bu adamın söylediklerinin doğruluğunu yanlışlığını tartışmadan önce herkesin şunu sorması lazım: bu adam ve partisi 20 yıl boyunca ekonominin bu hale gelmesine sebep olacak işler yaptı. merkez banakasının rezevlerine kadar hazır para yediler, devletin milletin parasını rant ile ihale ile yiye yiye bitirdiler. türkiye'de resmen bir talan yaşandı. şimdi çıkmış millete biz 20 yıl yedik yedik bitirdik, ülke batıyor, şimdi siz 3 kuruşa çalışın da kurtarın, çin böyle büyüdü diyor.

    işte bunu bu adama dedirtmemek lazım. bu adamın söylediği yaptığı her şey bu saatten sonra geçersizdir artık. bu adam ve ekibi herşeyden önce yaptıklarının hesabını vermelidir.

  • sahibinden.com'da 1.250.000 liralık passat

    recep ve ak partisi yüzünden fiyatı böyle yüksek olan araçtır. passatın da vosvogenin de kabahati yok.
    nomalde bu araca orta sınıfın rahatça binebilmesi lazımdı. 20 sene önce düzgün bir iktidar gelmiş olsaydı şuan orta sınıf bmw ye mercedese passat a da binebiliyor olacaktı. 20 sene malı götürenleri, ekonomiyi devletin tüm mekanizmalarını bitirenler, bir neslin geleceğini ve şimdiki hayatını kararrttı.

  • 23 haziran 2019 binali yıldırım'ın ağlaması

    tayyip ekonomi iyiyken iyi de yapsa kötü de yapsa her türlü oy alıyordu. millet cebinde para varken kimin ne dediğine bakmadan oy veriyordu.
    ekonomi bozulunca tayyipin hiç bir becerisi olmadığı ortaya çıktı. binali yıldırımın bunca yıllık siyasi hayatından ve devletteki çok sayıda önemli görevden sonra, bir belediye başkanlığı seçiminde böyle madara olmasının sonucudr bu ağlama.. ve kendisnin bu hale düşmesindeki sebep işte aslında hiçbir meziyeti olmayan tayyip erdoğandır.
    ülkeye dolar girişi durunca böyle oluyor işte, 2 ay önce beka derken dün seçime 1 gün kala apo dediler, seçimi milletin gözü önünde gasp edip sonra seçim tekrarında fark yediler. rezil rüsva oldular. tayyip erdoğan gibi niteliksiz biriyle saf tutmanın sonu aslında budur. şimdiye kadar hep havadan gelen sıcak para sayesinde bu gizlendi. dünya lideri diye yutturdu kendini. ama artık herkes kimin ne mal olduğunu yavaş yavaş görüyor. muhtar bile olamaz diyen adam aslında tamamen doğru söylemişti. fed in bastığı paraları yiyerek 12 sene hava atıp kolpacılık yapmanın sonudur bu.

  • vitrocoin

    ne coinmiş arkadaş ya mna coim.
    bende kuracam bitane sikkoin diye. elinde tuzla koşuyo millet gördüğüm kadarıyla.