apo kadri4
profili

  • 20 nisan 2019 selçuk bayraktar'ın attığı tweet

    önce bir ibb faaliyet raporunu okusaymış iyiymiş. raporu da yayınlayan ibb meclis üyesi tarık balyalı. peçetelere yazılan bedeli tarafımdan ödenmiştir yazısı değil bu.

    ha eğer o rapor doğru değilse ibb tekzip yayınlasın sonra da veli ağbaba çıksın özür dilesin. hiç sıkıntı yok. çünkü yalan yanlış bilgi malum kesimden gelmiyor sadece.

    ayrıca ''ürettiği ihalar sihalar kime battıysa yihaaa'' diye orgazm geçiren ak davarlar da olmuş. tabi zaten tek bir mühendis var memlekette o da selçuk bayraktar.

    ne garip ya, yıllarca fethullahla aynı yataktan çıkmamış adamlar, diyarbakır meydanında megri megri eşliğinde salya sümük ağlayanlar sağı solu teröristlere arka çıkmakla fethullahçılıkla suçluyor... yüzleri dahi kızarmadan hem de.

    hadi onu da geçtim veli ağbaba iftira atıyor diyorsan gider mahkemeye verirsin sonra o düşünsün. adamın cevap verirken kullandığı üsluba bak. o da çözmüş olayı. çünkü twitterda baktım bir sürü ak genç ''yaptığın füzeler vurdukça ağlıyorlar enişte hülooooğğğğğ'' diye zafer naraları atıyorlar üç kuruş akıllarıyla.

    bu ülkede herkes kendi titrini ya unutuyor ya da sınırını aşıyor. cumhurbaşkanı dahi parti başkanı mı yoksa ülkenin cumhurbaşkanımı ona karar verememişken damadı çıkıp bir milletvekiline alçak diyebiliyor. milletvekili haksız da olsa yanlışta hatta yalancı olsa bile bu şekilde cevap verilemez. devletiz biz devlet. kanarya sevenler derneği değil. karşındaki de bayat çay getiren ocakçı değil.

    şimdi bu beyefendi kurumu adına mı konuşuyor yoksa cumhurbaşkanı damadı olmanın getirdiği rahatlık mı var?

    ha öyle bir şey yoksa cumhurbaşkanı damadı olarak ettiğin laflara dikkat etmelisin ki bu gibi şüpheler uyanmasın, kimse kalkıp da ''güvendiği yer belli'' demesin.

    ben bir yazımda da yazdım. cumhurbaşkanı aile efradını vitrinden çekmediği sürece daha çok antipati toplayacaktır, işin içinde hiç şaibe yoksa bile devleti yöneten kimselerin hısım akraba ile iş yapması normal bir şey değil.

    hep diyorum, adamlar devlet olma ciddiyetini ortadan kaldırdılar. acaba daha nelere şahit olacağız?

    ülkeyi anonim şirket gibi yöneteceğiz dediğinde aile şirketi gibi yönetimi hiç kimse aklına getirmedi sanırım.

    o listede yer alan bilgiler yalansa, yani ibb milletin parasını dinci vakıflara ve kimi organizasyonlara aktarmamışsa bunu ortaya çıkarmak çok kolay. mahkemeler en çok aklanmak için vardır.

    dolayısı ile selçuk bayraktar'ın yapması gereken çok basitti. böyle bir iddia yalan mı? git mahkemeye ver olsun bitsin.

    ama o bahsi geçen vakıfların her şehirde konuşlanan yurtlarına yerleşkelerine bakıyorum da... muazzam. ciddi para akıyor onlara orası kesin. öyle üç beş çarıklının toplanıp yapabileceği işler değil onlar.

    insan bir de neyi nerede arayacağını bilecek biraz da.

    bir de t3gm.org'a gireyim dedim.
    dikkatimi ''ustalarımız'' bölümü çekti.

    şu bayan çıktı karşıma. http://t3gm.org/ustalarimiz/kubra-bayraktar ibb - ab ilişkiler müdürüymüş kendisi. selçuk bayraktar'ın akrabası mı yoksa soyadı benzerliği mi bilmem. tesadüfe bak.

    sonra ibb isbak aş müdürü http://t3gm.org/ustalarimiz/muhammed-alyuruk

    bu arkadaşlar neyin ustası bilmiyorum ama t3 ile ibb arasında organik ya da inorganik bir bağ olduğu kesin.

    sonra destekçilerimiz kısmında da ibb var. http://t3gm.org/hakkimizda

    gerek sosyal medyadaki paralı troller, gerek yandaş medyadaki ruh hastaları eli ile temize çıkmak imkan dışı artık.

    o yüzden çok sayın mühendis bey bence yarın ilk iş bir savcılığa suç duyurusunda bulunsun. savcılık gerekli bilgi belgeyi toplar işin eğrisi doğrusu ortaya çıkar.

    insan ülkede olan bitene kayıtsız kalamayınca uykusu kaçıyor, sabahın köründe nelerle uğraşıyor mirim... hadi hayırlı sabahlar.

  • çingene deyince yazarların aklına gelen düşünceler

    mide bulantısı.

    puştluk pezevenklik, hırsızlık, uyuşturucu ticareti, fuhuş (90'larda kendi kızlarını dahi satanları vardı bence aynı boku hala yiyorlar. ) bilumum ne kadar pislik varsa bunlarda.

    hele o çiçek satanları yok mu?

    kadıköy ve ya üsküdar sahilde gezmeye gelen insanlara ızdırap oluyorlardı. bir keresinde çiçek satmaya çalıştığı çift almayınca önce kıza tükürdü ve sonrasında ağza alınmayacak küfürler etti kadına. bunu yapan da kadın. erkekte haklı olarak kadın madın dinlemeden allah yarattı demedi çaktığı gibi yere uzattı amk kevaşesini.

    gerçi şu an zabıta kemiklerini bir güzel kırıyor bunların. artık eskisi gibi değil.

    çok azı hariç hiçbirinin adam akıllı işleri güçleri yok. çalışmak gibi dertleri de yok. nerede pezevenklik nerede puştluk varsa oradan kolay para kazanacaklar ya. milletin anası sikiliyor üç kuruş maaşa bu beyefendiler kolay paranın peşinde. hem de milletin canına malına kast ederek.

    ben bir tek kocaeli derince çenedağ mahallesinde adam akıllı işleri olan namusu ile para kazananlarını gördüm. öyle çiğ adamlar da değillerdi.

    kocaeli kandıra'yı bilenler bilir. kaynarca yolu üzerindeki kandıra meslek yüksek okuluna giden yolun kenarında bunların derme çatma evleri var. o okul oraya taşındı taşınalı ızdırap oldular çocuklara. kızlara laf atmalar, gasp etmeye çalışmalar gece okulun giriş kapısına işeyip sıçmalar. hayvan yapmaz lan bunu.

    hatta acıyıp kışın kendilerine odun veren adamı bir hafta sonra soyup soğana çevirdiler ve adam direnince de bıçakladılar. ikinci sefere ihtiyar pompalı ile bir tanesinin beynini akıttı haklı olarak.

    otobüse 15 kişi binip para vermemek için kavga çıkaran insan lan bunlar. böylesine pis zihniyetli, böylesine çiğ insanlar.

    adanada sıçan işeyen conoları zaten hepimiz biliyoruz.

    şimdi birkaç tane pembe götlü gelip'' ötekileştiriliyorlar'' falan diye anıracak. lan insan olsan gidip namusunla ekmeğini kazanma derdinde olsan kim niye ötekileştirsin. hassiktir ordan!

    şükür ki gaziosmanpaşa sarıgöl mahallesini yavaş yavaş yıkıyorlar da siktir olup gidecekler. izmir selçuk'taki roman mahallesine postalayacaklarmış sanırım. şimdi izmir düşünsün haha. darısı ahırkapı'nın başına.

    istanbul gibi yerde bir de merkezi noktalarda oturuyor beyefendiler. tuğlayı ör al sana bura benim evim. ohh amk. anamız sikiliyor ev kredisi ödeyecez de başımıza sokacak yerimiz olsun diye.

    bunları şehir hayatından izole edeceksin ki millet karısıyla çoluğuyla çocuğuyla bir yere gittiğinde rahat edebilsin.

    valla adam olmayan hiç acımam. öyle ötekileştirmeymiş bilmem neymiş. geçin o işleri. yanınıza yaklaşsa ''ayy leş gibi kokiyüürr'' diyecek ılıklar savunmuyor mu bunlar gibileri? deliriyorum işte o zaman.

    https://www.youtube.com/watch?v=aanj4rqc4ec insan mısınız amk?

  • adana'da türktelekom bayine sıçan kadın

    sıçmak bir cononun olağan ritüelidir. kodları bozuk koduklarımın. gelin anlatayım;

    conoların adana-mersin karayolunda kızlarla pusuya yatıp bir sürü salağı soyup soğana çevirdiği dönemlerden bahsediyorum hala var mı bilmiyorum tabi ki.

    neyse conolar erketeye yatıyorlar, kız duran arabaya yanaşıyor o esnada her zaman yaptıkları gibi diğer conolar bunlara çökmeye kalkınca bir tanesi tabancasını çekip ''biz barajyolu çocuğumuyuhhh ülen'' deyip bir iki tane cononun beynini akıtıyor. kızı da kolundan tutup arabaya tıkıyorlar mavi bulvarda bir eve kapatıyorlar. tecavüz edecekler ya hesapta.

    cono ne yapıyor peki? eline sıçıp kafasına gözüne sürüyor hadi şimdi gelin diyor. *

    gariban polisler öğüre öğüre göz altı yapmıştı insan artığına.

    cono böyle bir yaratık. rehabilite değil itlaf olunması gereken bir cins.

  • 30 yaş üstü erkeklerin patatese dönmesi

    elhak doğru. napalım pilates topu alıp götümüzün altında çiğneyecek zamanımız yok.

    ama bir de daha 25'ine yeni basmış selülitli hatunlar vardı noldu onlar?