tiny one4
profili

  • soğuyan kadın geri döner mi sorunsalı

    genelde kadın/erkek fark etmezsizin, bir kişiden "soğuyacak" kıvama geldiyseniz, ortada yenilip, yutulmayacak kadar net bir "yanlış" vardır. sizi küçük düşüren herhangi bir ilişkiye/kişiye/duruma dönmek de, kendinize yapabileceğiniz en büyük saygısızlıktır.

    dolayısıyla bu sorunun cevabı: dönmez, dönmemelidir de.

    gideni beklemek yerine hatalarınızdan ders çıkarın gençler. kendinizi geliştirin. daha iyi bir insan olun.

    bir daha da aynı b.ku yemeyin. çarparım.

  • ekşi itiraf

    babaannem, bizde kaldığı zamanlarda, tipik bir babaanne gibi sabahın 5'inde uyanırdı hep.* bizler ise deli gençlik modundaydık... yani, sabaha karşı yatıp, akşama kadar uyurduk. haliyle, kadıncağız epey bir sıkılırdı evde.

    sürekli yanımıza gelip, yüksek sesle "uyuyun, uyuyun... rahat rahat uyuyun yavrularım" derdi. ama yer miyiz biz? amaç; uyanmamız için psikolojik baskı yapmaktı.* zira, ara sıra kendine engel olamayıp "cık cık cık... bu zamana adam mı kalır.. abov.. cık cık cık" diye homurdanırdı da...

    neyse. bu aralar sabahları uyanmakta epey bir zorlanıyorum. ve işe gitmek için hazırlanırken, ev ahalisini mutlu mutlu uyurken görmek sinirlerimi bozmaya başladı...

    bu yüzden, son iki gündür, tek tek kapılarına dikilip: "uyuyun uyuyun. rahat rahat uyuyun siz... ben çalışırım.... eve ekmek parası getirim... siz hiç merak etmeyin..." temalı bi psikolojik baskı uygulamaya başladım. ve inanır mısınız, bu ufak trollük güne daha neşeli başlamamı sağlıyor.*

    özetle; babaannem işini biliyormuş sözlük... cidden troll bir kadındı.*

    umarım nurlar içinde, rahat rahat uyuyordur artık.

    itiraf mı? kendisini çok özledim.

  • ekşi itiraf

    psikoloji mezunuyum. üstüne üst lisans eğitimi aldım. şimdi de doktora yapıyorum, lakin aldatan erkeklerin saçma sapan psikolojilerini hala çözebilmiş değilim.

    mesela bir tanesini çok yakından tanıyorum. ilişkimizin son demlerinde, aşırı derecede ilgisizleşti (diğer kadından haberim yoktu). büyük bir olgunlukla, defalarca olmuyorsa, ayrılalım dedim. hiç bir defa kabul etmedi beyefendi. "bunun seninle alakası yok, kendi psikolojim bozuk vs vs." diye bir sürü bahanelerin ardına sığındı sürekli.

    şimdiyse, duyuyorum ki arkamdan atıp tutuyormuş. vay efendim, benden ayrılmaya çalışmış da, ben anlamamışım da şu bu. şu pişkinliğe bakar mısın sözlük?

    oysa, konuşma geçmişinizi saklamak ne kadar da hoş bir şey değil mi?

    insanı zorla saykoya bağlatıyor işte bu erkek milleti. sonra türk kızları çok re re rö.

    yedin bir bok bari sus. bunu bana yıkmaya çalışma. tüm bunların sorumlusu sensin.

    itirafım mı? sanırım insan psikolojisi bana göre bir alan değil sözlük. keske baytar olsaydım.

  • yolda yürürken sigara içmenin yasaklanması

    biriyle karşılıklı konuşurken yüzüne yüzüne duman üflüyor musunuz siz hiç? hayır. neden? çünkü karşınızdaki insan için pek hoş olmuyor dimi? peki yürürken arkanızda bıraktığınız o duman ne oluyor biliyor musunuz? olduğu gibi arkanızda yürüyen insanların suratına suratına gidiyor. tamam hadi kendinizden bir haber yürüyorsunuz eyvallah da, astımı olan insanlara çok büyük sıkıntı açıyorsunuz. haberiniz ola. umarım birinin astım krizine sebep olmazsınız.

    tanım: astım hastalarının yararına olacak eylem.