peitho the non goddess7
profili

  • 1 milyon tl ile yapılabilecekler

    öncelikle istifa edilir.

  • evlenmek için temiz erkek bulamamak

    bu devirde temiz erkek bulmak zor. önüne gelen herkese veriyorlar. yeter ki güzel kadın olsun. hatta bazıları için nefes alsın yeter o derece. ağızlarından da küfür eksik olmuyor. beyfendiliği bilmiyorlar. şiddete meyilliler. uçkurlarına fazlaca düşkünler. bir kadında cinsellikten önce görebildikleri pek bir şey yok. haliyle zeka olarak çok düşük seviyeliler. hem kirliler hem de zekasızlar. kadınların işi çok zor çok.

  • #pınarürünleriboykot

    artık bilinçaltına yerleşiyor boykotu falan unutup alışveriş yapıyorsun eve bi geliyorsun hiç pınar ürünü yok.

  • kemal kılıçdaroğlu

    siyasetten anlamayıp, anlıyormuş izlenimi vermek için yırtınan, ülkedeki solu deniz baykaldan sonra iki katı boka batıran şahıstır. gözünü seveyim git artık.

  • atatürk'e tarihi şahsiyet diyen meclis başkanı

    buradan
    öyle bir duruma geldik ki ülkenin kurucusunun adı anılacak kadar değeri kalmamış. sormak lazım atatürk bu ülkenin insanına ne zarar verdi de bugün nefretle anılır oldu? gözleri kör insanlar bir gün çok pişman olacaklar. doğru bizleri silip atacaksınız. birçoğumuzu asacak, birçoğumuzu yurtdışına süreceksiniz. ya zorla ya da mecbur bırakılarak. öyle günler gelecek ki eyy kılıçdaroğlu, eyy cehape diyeceğiniz bir parti, partililer ve destekçileri kalmayacak. elinizde bir adam olacak ve sizler o adam ne derse onu yapmak ve nasıl yaşamanızı istiyorsa öyle yaşamak zorunda kalacaksınız. karşı çıkacak taraf olmayınca tat vermeyecek siyaset yapmak. eleştireceğiniz bir taraf kalmadığında şöyle bir durup bakacaksınız geldiğiniz noktaya. başta bir adam, çevresinde aynı zamanda bu ülkenin en önemli kaynaklarına sahip iş adamı milletvekilleri, bakanlar. vergilere boğulmuş bir halk. zar zor devam eden bir ekonomi. bir bakacaksınız bir şeyler hoşunuza gitmediğini için karşı gelmek isteyeceksiniz ama cesaretiniz olmayacak. çünkü hukuk artık sizden değil tek adamın yanında işleyecek. halkın sorunlarını tvlerde , gazetelerde göremeyeceksiniz. kaynakların hepsi yandaş medyanın elinde olacak. sizin hakkınızı savunan, çare arayan kimseler olmayacak. tek adamın sizin oyunuza gerek kalmadan başta olduğu bir dönemde size sunacağı pek bir şey olmayacak. belki yine makarna ve kömüre talim... işte o gün geçmişe dönüp arayacağınızı çok şey olacak.

    edit: kazım karabekir'i atatürkle aynı kefeye koyanlar olmuş. atatürk sadece ülke için savaşan bir komutan? tarih bilmez bu adamlara o halde fatih sultan mehmet de bir tarihi şahsiyettir desek ne derler acaba? atatürk'ün cumhuriyeti kuran adam olduğunu bilmemek veya öyle bir şey yokmuş gibi davranmak...

  • 19 haziran 2016 mhp olağanüstü kongresi

    bir sol görüşlü olarak olurda mhp başlarına nitelikli bir aday getirirse oyumu mhp'ye vereceğim. siyasi görüşüme tam olarak uymamasına rağmen neden oy vereceğim:
    - öncelikle bu adamlar 6 aydır tüm engelleme ve hukuksuz girişimlere rağmen başlarındaki diktacıyı indirmek için ellerinden gelen herşeyi yaptılar.
    -içlerindeki döneklerin çoğu önceki seçimde akpye geçti geriye partisini çıkar uğruna satmayacak adamlar kaldı.
    - adayların amaçları kemal kılıçdaroğlu ve devlet bahçeli gibi muhalefette kalmak değil iktidar olmak. yani uzun adamı indirecek tek umut verici parti mhp olacak.meydanlarda konuşmak yerine iktidar için çalışan bir parti gelecek. çünkü mhpdeki kurultayın amacı bu.
    - terör konusunda taviz vermediler. hdp ile birlikte güzel salladık demediler. yani mhp kendi akpyi yıkmayı beceremeyip hdpyi bu amaçla kullanmaya çalışmadı.
    - atatürke gönülden bağlılar. başa geldiklerinde laiklik ile dertleri olmayacak. şeriat getirmeye çalışmayacaklar. yobaz siyaseti yapmayacaklar. türklüğü yok etme girişimleri olmayacak. sünni alevi davasına girmeyecekler.
    - terörle tüm kalbiyle mücadele edecek olan adamlar bunlar. işıda yardım etmeyecekler. arapçılık anlayışını asla benimsemeyecekler.

    bugün sol görüşü bu ülkede hakkıyla benimseyen bir parti yoktur. sol halka yakın olmaktır. emekçiye köylüye yakın olmaktır. nerede bu görüş? bu saatten sonra ülkem adına kim gayret gösteriyorsa kim bugünki karanlıktan bizi kurtaracaksa oyum artık onadır.

  • sevdiğini gelinlikle görünce içten ağlayan damat

    sonra kız demiş ki ne kadar da ağlamaklı bir erkek.