pikap4
profili

  • karşı cinste en sevilen elbise kombini

    benim idealime göre olan bir fizikteki erkekte sweatshirt eşofman kombini de takım elbise kombini de aynı etkiyi bırakıyor bende.

  • 16 nisan 2020 39 milyon kişiye maske dağıtılması

    babam 65 yaş üstü. bir iki hafta önce sabah kapımız çalındı. bir baktık ki 3 4 tane araba. içlerinden sürüyle adam çıkıyor. biri jandarma aracıydı. 6 7 jandarma çıktı içinden. resmen etrafımız sarıldı. korktum dedim noluyor ?? tutuklanacağız falan sandım. ben pencereden izliyorum olanları. babamın etrafında fır dönüyorlar adamlar. en son dediler ki bir tane de video alacağız. neyse en sonunda gittiler 3 araç ve 15 kişi...

    babam içeri girdi elinde minicik bir poşet. meğer bu kadar tantana imzalı iki maske ve bir adet kolonya içnmiş.

    sanırım bu maskeler bir tek bizim eve dağıtıldı. o kadar kalabaliğin, kutlamanın, video çekimlerinin başka bir açıklaması olamaz.

  • kadınların nazik ve kibar erkekleri itici bulması

    naziklik ve pısırıklık arasında ince bir çizgi vardır. kimse öz güvenli ve kibar bir erkeği veya kadını itici bulmaz. aksine çok çekici bile bulabilir. hatta böyle insanlar benim gözümde bulunmaz hint kumaşı bile olabilir. kendine güvenen ve nerede nasıl davranacağını bilen kibar bir erkek... bence bu olsa olsa bir hayal olur. hint kumaşı bile değil.

  • istanbul insanının başkasına akbil vermemesi

    genelde bu gerginliği yaşamamak için boş akbille asla otobüse binmemeye çalışırım ama insanlık hali işte bazen bakiyesiz kalabiliyosunuz. geçen gün son dakikada güç bela otobüse bindim. kartım boştu ama bir umut basayım dedim ve o malum ses... sonra ilerlemeye başladım umutsuzca akbil sormak için. tam sordum ki abinin biri seslendi ben sizin yerinize de bastım diye. adam benim kartım boş çıkınca sessiz sedasız halletmiş. ben talep dahi etmeden. istanbul gibi bi yerde böyle şeyler yaşayınca insan bi mutlu oluyor. hâlâ şaşkınım.