supr37
profili

  • uzman çavuşlarla bekçilerin kavgası

    uzman çavuşlar kendilerini paşa, bekçiler de galaksinin koruyucusu sanıyor. yiyin birbirinizi.

  • 14 mart 2022 hıncal uluç'un erdoğan yazısı

    peynir alırken dakikalarca düşünüyorum benim nazarımda dünya lideri değildir. hiçbir şeydir benim için.

    boş muhabbetle şirin gösterme çabaları. beyhude çabalar efendim bunlar insanlar geçim derdinde.

  • akp'li dayıya nefes almadan kapak yapan genç

    videonun sonunda zaten söylenmesi gerekeni söylemiş. anlatmaya uğraşmayın çünkü a n l a m ı y o r l a r. ayrıca 7 yıl bolluk 7 yıl kıtlık mantığını ortaya atıp bunları inandıranın amk. son zamanlarda akpli herkesin dilinde bu var.

  • 24 ocak 2022 sultançiftliği halk ekmek kuyruğu

    ibb'ye suçu atacaklar ve ampüle basmaya devam edeceklerdir.

  • 30 ağustos zaferi afganistan'dan parlıyor

    o zaman yallah afganistan'a.

    bu adam sağlam kafayı yemiş. anam delirmiş ya bu.

  • sabah 6'da kalkıp işten önce koşuya giden tip

    ben o saatte işe gidip akşam 6’da da eve dönüyorum. ne hayatlar var be! siz kesin kahvaltıda portakal suyu içiyorsunuzdur.

    edit: yalnız olmadığımı bilmek güzel bir şey. hani ekşi burjuva mekanıydı? işçi sınıfı kendini direkt favlarıyla belli etti.

  • antalya'da kasiyer bayana yumruk

    tam hali; antalya'da bir zincir markette çalışan kasiyer kadın ismini soran şahısa ismini söylemediği için yumruklanması olayı.

    olay 03.10.2017 tarihinde antalya/kepez'de zincir marketin bir şubesinde gerçekleşiyor. şahıs mağazaya ilk olarak akşam 8.30 sularında geliyor ve çalışan bayanı tabir-i caiz ise keserek rahatsız ediyor. kadın tepki vermeden işine devam ediyor, takdir edersiniz ki artık türk kadınları bu tarz "gözlerini üstüne diken" erkeklere iyice alıştı bu duruma tepkisiz kalmayı öğrendiler. saat 9'da market kapanırken bu şahıs markete tekrar giriyor ve kasadaki kadınla aralarında şöyle bir konuşma geçiyor;

    ş: bir şey almayı unutmuşum.
    k: buyurun beyefendi, ne almayı unuttunuz?
    ş: seni unuttum.
    k: anlamadın neyi unuttunuz?

    daha sonrasında şahıs sigara istiyor arkadaşta kasadan veriyor akabinde yaka kartını neden takmadığını soruyor. kasiyer yaka kartı takmadıklarını söylüyor daha sonra şahıs ismini sorduğunda kasiyer; "sizi ilgilendirmez" diyor. daha sonrasında şahıs küfürlü ithamlarda bulunarak videodaki eylemi gerçekleştiriyor.

    saldırı anı

    şahıs polis tarafından karakola götürülüyor ama sabahına serbest bırakılıyor. bu tarz olaylarda kamuoyu baskısı oluşturmak ceza konusunda etkili olduğu düşüncesindeyim arkadaşlar. şahısın adı soyadı elimde var ifşa etmek doğru mudur yanlış mıdır bilemedim. biz erkekler olarak bu işe bir dur dememiz gerekiyor çünkü cidden artık bu iş zıvanadan çıktı.

    not: şahıs savcılık tarafından serbest bırakılmış. şahısın ismi mikail vural köksal.
    not: mikail vural köksal ile ilgili (bkz: arnatuile) arkadaşımızın yaptığı küçük bir internet araştırması. #71179616 ek olarak şahıs antalya büyükşehir belediyesi asat gençlik ve spor kulübü tekerlekli sandalye basketbol oyuncusu.

    ekleme: hürriyet olayı paylaştı. sesimizi duyurdukları için teşekkürler.
    http://www.hurriyet.com.tr/…-tepki-cekiyor-40599950