lavishiri5
profili

  • kadınların erkekler için giyinmiyoruz yalanı

    artık birilerinin yüksek sesle doğruları söyleyerek çürütmesi gereken kırk yıllık kadın geyiği. ya da yalanı mı demeliyiz?

    ben bugüne kadar kankası, gardaşlığı ya da brosu “osman” için süslenen, parfümünü sıkan ya da güzel bir kot-tişört kombini yapan erkek evladıyla tanışma şerefine nail olamadım. ulan arkadaş ruh hastası mıyım ben o kadar bakımı, güzel giyimi aynı pisuvara işediğim adam için yapayım? “ama siz erkekler bu konularda dikkatsizsiniz o yüzden hemcinslerinizle bu kulvarda yarış içine girmiyorsunuz” bu mu savunmanız? ya yürü git be kızım.

    kadınların bu konuda komik bir savunma mekanizması üretmesini anlamsız buluyorum. ya iki dakika delikanlı olun ve deyin ki “ulan -10 derecede o eteği tabii ki de sizin dikkatinizi çekmek ve egomu tatmin etmek için giyiyorum yoksa sikmişim kıskanç kankam buse'yi”

    bakın ne kadar dürüstçe ne kadar şeffaf bir duruş. hadi bal dudaklı hanımlar artık bırakalım bu kolpayı ya. rica ediyorum.

  • kol saati alacaklara tavsiyeler

    öncelikle “cebinizde telefonunuz yok mu yav” diyen ruhsuzları bir kenara bırakın. hora usta girsin rüyalarına. diğer lafım da en üst segmentteki markaları sıralayıp alacaksanız bunları alın yoksa bulaşmayın bu işlere diyen tiplere. hadi canım ciddi misiniz? gerçekten onları mı alsınlar? patek philippe, richard mille alacak olan adam senden tavsiye mi alacak ya buraya girip? ahahha. gülüyorum ama bil bakalım hangi organı kullanarak!

    neyse gelelim daha makul tavsiyelere. öncelikle kolumda şık bir saat olsun bana yeter, yok koleksiyonmuş yok zemberekmiş uğraşamam diyenler hiç mekanik saatlere bulaşmasınlar. gayet kullanışlı quartz modeller var. ama ben bu işin ruhunu seviyorum ve gerekirse çocuklarıma torunlarıma miras kalsın diyorsanız tabii ki mekanik saatlere bakacağız. şahsi fikrim 42mm üzeri saatler eğer 1.90 90 kg falan değilseniz kesinlikle şık durmuyor. özellikle belirtiyorum bu benim şahsi fikrimdir. 38 ya da 40mm ortalama fizikli bir erkek için en ideal ölçülerdir. deri kordon sevenler tabii ki var ama çelik her zaman ve her zaman çok daha gösterişli ve şıktır. camı mümkünse safir tercih edin ancak hor kullanmadığınız müddetçe mineral camlar da sizi çok üzmez.

    “giriş segmenti” meselesi biraz göreceli bana kalırsa. bana göre giriş olan başkası için çıkış noktası olabilir ya da tam tersi. o yüzden söyleyeceğim modeller giriş ya da giriş-orta arası bir yerde diyebilirim. marka olarak seiko, hamilton, orient ve kesinlikle tissot tavsiye ediyorum. moda markalarından saat alanlara çok saygı duymadığımı belirteyim. sokayım senin duyacağın saygıya derseniz de “vallahi sen de haklısın” derim.

    - her zaman her ortamda ilk olarak seiko presage serisini öneriyorum. taş gibi bir seri. dibine kadar şık erkek saatidir. birinin kolunda görürsem “aferin bu işten anladığı belli” diyorum.

    - tissot prx öneriyorum. ister mekanik ister quartz. 35mm olanlar kadınlar için muhteşem tercihtir, şiddetle öneririm. yanlış hatırlamıyorsam unisex olarak geçiyor 35mm olanlar. 40mm bu modelde bana bir tık kaba gelmekte. (piyasada çakması boldur aman dikkat)

    - yine tissot le locle powermaticler muhteşem bir tercih olur. inceleyin pişman olmazsınız.

    - hamilton khaki field oldukça şıktır. interstellar hayranı iseniz hamilton khaki field murph ruhum var diye bağırır size. süper bir tercih olur haberiniz olsun.

    arada bir gelip önerilerde bulunurum. çauv!

  • calvin klein donuyla kahvaltı hazırlayan erkek

    seher yıldızı donumla kahvaltıda taş kemirirken karşılaştığım başlık. tutku giysek yine de mi olmaz lan?

  • chivas regal

    içine haşlanmış patates ve bir miktar soğumuş menemen koyulduğunda inanılmaz lezzetli olmaktadır. ancak market yumurtası değil, köy yumurtasıdır doğasına uygun olanı.

  • erdoğan dedi diye değişebilecek şeyler

    + ya bi ekşi mekşi bişeyler varmış. yazı falan yazıyorlarmış nedir bu biliyor musunuz?
    - genelde muhalif gençlerin zaman geçirdiği bi site sayın cumhurbaşkanım. çıplak bedenlerine nutella ve oreo sürüyorlar.
    + olmaaz. (sağ el hafifçe avuç içleri gözükecek şekilde kalkar) olmaz (bi ton kısık bir sesle tekrarlanır), ilgili bakanımla bi görüşelim ve kapatalım allahın izniyle. bu tip mes'elelerin üzerine defaatle gittik ve gideceğiz hamdolsun.

    ve olaylar gelişir.