irish seven adam5
profili

  • erkek yazarlardan kadın yazarlara sorular

    eli sikinde ağlayarak 31 çekenlerin doluştuğu başlık olmuş yine.

  • çaylak onay listesi

    yeni yazar olanların ne kadar boş olduğu, yazarlık aldıktan hemen sonra buraya gelip saçma sapan entry girmelerinden anlaşılıyor.

    çok daha zor onaylanması gereken liste. bir zamanlar yazar azdı evet, gerekliydi de. ama artık bir doyuma ulaşıldı. bu doyum bile nitelikli değilken yazar almak bana göre çok yanlış. her yazar alımı sözlüğe daha fazla zarar veriyor.

  • bir fotoğraf makinasına 1000 tl'den fazla vermek

    gerçekten fotoğraf çekmek isteyen biri için olağan durum. fotoğraf çekmenin sadece deklanşöre basmak olduğunu sanan bazı cahiller böyle şeyler söylüyor işte. telefon kamerası güzel fotoğraf çekiyormuş. cahilliğe bak. hayatını instagram'da geçiriyor bu insanlar. instagram’da yaşaya yaşaya zaten minicik olan beyinleri yavaş yavaş yok oluyor. çük kadar telefon ekranında arkadaşının paylaştığı kedi fotoğrafını güzel buluyor bunlar. iyi fotoğrafın, iyi fotoğraf kalitesinin ne olduğunu bilmiyorlar.

  • erasmus'a gidip 15 ülke gezen türk kızı

    klasik türk kezosu. bir de feylosofmuş gibi yaşam hakkında yorumları falan alınmış amk. cringe.

    sikik doğu ve kuzey avrupa ülkeleri de içindedir muhtemelen gezdiği yerlerin. litvanya , slovenya(orta avrupa) , slovakya , polonya , letonya , estonya. lan verdikleri pozlar hep aynı bir de bunların. manzaraya bakarken fotoğraf çekilince " kesin burayı gezmiştir" diyebiliyorsun. gezdim demesi de gidip cafede latte içip o şehiri simgeleyen yapının yanında fotoğraf çekilmek değilse ben de bir şey bilmiyorum.

    bir de yaptığı matah bir şeymiş gibi haberi yapılmış. lan geri zekalı , zaten her eramus'a giden buna yakın ülke geziyor. büyük ihtimalle editörlerden veya hürriyet çalışanlarından birinin kızı.

  • cem yılmaz'ın sigara ile instagram'da poz vermesi

    (bkz: az bilinen efsane duyarlar)

    derdiniz mi yok sizin arkadaş. cem yılmaz sigara içiyor diye kötü örnek oluyor evet. çünkü çocuk hiç dışarıda, arkadaşlarında hiç sigara görmüyor, özenmiyor. lan tr de sigara içme yaşı 10 yaşında falan başlıyor.