estebanin sakasi yoktur3
profili

  • c++

    kimin dersini aldığı kimsenin sikinde olmayan programlama dili. buraya yazınca aa efsunger üniversitede bu dersi almış, öncesinde de hiç alakası olmayan python öğrenmiş ne kadar enterasan dediklerini mi sanıyorsunuz?

    oğlum burası sizin mikro günlüğünüz değil. gidin instagram'a hikaye atın.

  • nusr-et

    bu adam hakkında olumsuz yorum yazanların %99.9'u müthiş bir kıskançlık içerisinde. sorsan çoğu farkında değildir veya itiraf etmeye çekinir. 42 milyonluk beckham'ın reklamını yapmasına ihtiyacı yok nitekim adamın 11 milyon takipçisi var zaten. dünyada bu adamdan daha fazla takipçiye sahip türk var mı?

    pahalı mahalı. kimseyi silah zoruyla yedirdiğini sanmıyorum. ayrıca nerelerden geldiğini gösteren fotoğrafını da ekleyerek eskiyi unutmadığını da göstermiştir. çoğu ünlü doğduğu şehri bile söylemez. adını değiştirir. anasını babasını tanımaz.

  • evliliğe dair acımasız gerçekler

    bekarlar yazmasın diyen arkadaş haklı ama kendisi de kaç evlilik yaptığını yazsın da görelim. 1 kişi ile evlenip 7 milyar insanı aynı kefeye koyacak kadar kafasız bir insanın evliliğini yürütmesi pek mümkün değil zaten.

    adam(!) tek kadın ile evlenmiş ömrü hayatında. o da kezban çıkmış farkında değil. nutuk çekiyor. "evlenince görürsün" diyor.