dimachaerus9
profili

  • ölümle tehdit edilen kızın twitter paylaşımı

    biraz önce denk geldiğim, her an ölüm ya da tecavüz korkusuyla yaşayan, ne yaparsa yapsın ne adaletin, ne polisin arkasında durmadığı bir kadının yazıları.

    floodu buradan da paylaşıyorum:

    1- 19 yaşındayım üniversite öğrencisiyim, kadınım. 1 senedir erkek zulmüne uğramaktayım. ölümle, tecavüz edilmekle tehdit ediliyorum, sahte sosyal medya hesaplarından her gün taciz, tehdit mesajları alıyorum. arkadaşlarıma bana nasıl tecavüz edeceklerini yazıyorlar.

    2- bana ait hesaplarımı ele geçirdiler beni rezil ediyorlar bu yolla. eski erkek arkadaşım olan bu şahısa okul e postamı ve şifremi vermiştim bunu kullanarak okuldaki hocalarıma benim adıma atılmış not karşılığı ilişki teklif eden mailler yollanıyor.

    3- annemin, benim ve arkadaşımın numaraları c2 uygulamasında eskort olarak dağıtıldı. benim fotoğraflarım ve bana fiziksel olarak benzeyen kadınların fotoğrafları kullanılarak adıma instagram hesabı açıldı ve oradan bölümümle ilgili hocalara, dernek başkanlarına uygunsuz teklifler

    4- yapıldı. bu konuşmalar bana gösterilmesi için arkadaşlarıma atıldı hatta bu dernekle ilgili birisi mesleğine kötüye kullanarak o uygunsuz teklifi kabul etmiş. ben yazmışım gibi attığı bu mesajlarla beni üniversiteden attırmaya kalktı ama bütün hocalarım benim arkamda durdu.

    5- ben başarılı bir öğrenciyim, ülkeme faydama sağlamak isterken psikopatın biri benim hayatımı kaydırmaya çalışıyor ben okulu bırakmayı düşünmeye başladım daha da yetmedi aldığım o ölüm tehditleri, evimizin fotoğrafını da atarak tehdit ediyor ona yazmazsam başıma gelecekleri

    6- en iğrenç şekilde arkadaşlarıma, sınıf arkadaşlarıma yazıyor. beni 1 senedir yakalattıramadınız ben senin hayatını böyle mahvederken sen hayatının ellerinden kayışını izleyeceksin diye mesajlar alıyorum. ya ben kendimi öldürecekmişim ya da bana tecavüz edilerek ölücekmişim

    7- artık dayanıcak psikolojim kalmadı ben bu hayattan, sevdiklerimden, hedeflerimden, arzularımdan, başaracaklarımdan öylece kopuk gidiyorum bu ülke bir kadınını daha koruyamadı. bana mezar resimleri çizip veriyor mezarın üzerinde aşkım yazıyor. benim ve kendi ismini çizdiği resimde

    8- toprağın altına çiziyor isimlerimiz toprağın altında birleşiyor. çizdiği resme bi de şiir yazmış diğer dünyada buluşacağımızı yazıyor. ben üniversitemin olduğu şehire gittiğimde zaten feci şekilde tecavüze uğrayıp bir kenara cesetim atılcak. 1 senedir yardım istemediğim

    9- yer kalmadı. polise gittim dava açtım fake hesaplar bulunamaz dediler, c2 uygulamasından numaram dağıtılıyor bedenim üzerinden pazarlık yapılıyor bunu yapanı kimse ortaya çıkarmıyor. adıma sahte mesajlar düzenlenip arkadaşlarıma, üniversiteme, aileme, akrabalarıma facabookdan

    10- instagramdan atılıyor benimle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor. onunla konuşmaya mecbur bırakıyor. eğer konuşmazsam bakın başıma gelenler bu anlattıklarım bu senede başıma gelenlerin daha yarısı. bana ait fotoğrafları anneme babama göstererek bu kızı evden atın dedi.

    11- ailemin gözünden beni ufalamaya çalıştı. istiyor ki bu dünyada ya onun olucağım ya kimsenin sonum ölüm benim ama ben ölmek istemiyorum. 20 yaşıma bunların hepsini sığdırmam çok zor. uzaklaştırma kararı çıkardım. karara uymuyor gidip şikayet ediyorum bi bakıyorum geri salınmış.

    12- ben insan gibi yaşamak istiyorum. daha fazla dayanacak gücüm kalmadı suçlu cezasını çeksin artık. adalet yerini bulsun. yanına kar kaldıkça şiddetin boyutu artıyor.

    kızın hayatı 1 yıldır cehenneme dönmüş. aktif bir tehdit var ve devlet vatandaşını daha saldırıya uğramadığı için korumuyor. tehditin cezası niye hiç yok, varsa niye hiç uygulanmıyor bu ülkede?

    edit: en az 20 kişi kanıt yok diye mesaj atmış. kızın kendi paylaştığı ekran görüntüleri aşağıya bırakıyorum ama ondan önce şunu kendinize bir sorun: kanıtsız bile olsa bunu yaşayan kadınlar yok mu sanıyorsunuz? devlet her zaman anında masumun yanında oluyor mu sanıyorsunuz? bu tip floodların altında @emniyetgm'den önce @haluklevent yazılıyor, ne anlatıyorsunuz siz?

    ekran görüntüleri:
    1
    2
    3
    4

  • metaverse arazisi satın almak

    isterseniz milyonlarca metaverse dünyası yapabilirsiniz. bunun önünde hiçbir engel yok.

    arazi yatırımı ise dünyada sınırlı sayıda arazi olduğu için yatırım olarak görülür. ikinci bir dünya yok sonuçta. bu yüzden her ne kadar teknolojik gelişmelere ve metaverse'ün kendisine sıcak bakan biri de olsam bu olayı anlayamıyorum. kaldı ki bu evren fiziksel sınırlara bağlı da değil, isterlerse dünya üzerinde 10 metrekare olan bir yeri jüpiter boyutunda da yapabilirler. hal böyleyken buradan bir şey almaya para vermek de ne bileyim... anlamsız gibi.

    ha, şöyle bir şey olursa farklı düşünürüm. diyelim facebook, google, microsoft birleşti, biz metaverse v2.0.1'de karar kıldık, başka bir evren yaratmayacağız, bunun arzını da sınırlı koyduk dedi(aynı coinler gibi). o zaman belki bir anlamı ve değeri olur. şu anki haliyle private server yapar gibi metaverse dünyası yapabilir herkes, bir anlamı yok.

  • ırkçıysam ırkçıyım

    bunu diyenlerin çoğunun aktif olarak bildiğimiz ırkçılıkla alakaları yoktur. suriyelisini, pakistanlısını, afganını ülkeye kontrolsüz doldurmaya zamanında normal tepkiler göstermiş, karşılarındaki insanlar artık anlayamayınca onların seviyesine inmeye başlamışlardır. 50 tane argüman anlatana kadar "he evet ırkçıyım ben gitsinler hadi"ye özetlemiştir.

    aslında tüm dünyada alışılagelmiş ırkçılığın aksine türkiye'de siyahiye, çekik göze, sarı tene, kızıl saça hiçbir ayrımcılık görmedim. ayrımı geç bununla ilgili bir haber de görmedim. hatta şimdi söylerken farkettim türk insanıyla ilgili sevdiğim tek yön de bu olabilir.

  • üniversite tercihlerinde yazılmaması gereken bölüm

    sevgili gençler. burayı gerek yazar, gerek çaylak, gerek misafir olarak okuyan insanlar. söyleyeceklerim için lütfen beni yanlış anlamayın. iyiliğiniz için konuşacağım.

    bu ülkede iş garantili bazı bölümler haricinde bir hedefinizin olması için tanıdığınızın olması gerekiyor. tanıdığınız, referansınız, torpiliniz yoksa bu yazıyı okuyan, bu devranın başında olan sizlerin %95'i iğrenç hayat gerçeklikleriyle yüzleşecek.

    mühendis olsanız, sizi asgari ücret ile başlatıp ilkokul mezunu şefe ezdirtecekler, avukat olursanız kodaman avukatlara çay servisi yaparak staj yapmanızı bekleyecekler, psikolog olursanız asgari ücreti size çok görecekler, öğretmen olup atanamazsanız özel kurumlar size asgari ücretin 2/3'ünü önerecekler.

    hepsini biliyorum, çünkü neredeyse her bölümden arkadaşım var. arkeoloji mezunu arkadaşım özel eğitim kurumunda müdür yardımcılığı yapıyor(maaş:2500 tl) , mühendis arkadaşım şu an tezgah açtı pazarcılık yapıyor(yaklaşık 3000 tl), ben yüksek lisanslı terapist olarak zamanımın çoğunu aile işimde(tekstil) geçiriyorum, kendi yerimde haftada 1-2 danışan bulabilirsem ne mutlu.

    ben ve saydığım bu insanların hiçbiri başarısız, salak, yetersiz falan değil. hepimizin yabancı dili vardır, hepimiz oturup başlangıç seviyesinde bile olsa atomaltı parçacıklardan, darwinist evrimden, kübizmden bahsedebiliriz ancak bunların hiçbir para etmediğini, maddi olarak size hiçbir fayda sağlamadığını göreceksiniz. bu ülkede size para kazandıracak tek şey yalamaktır. yalayacaksınız, üst statüdeki herkesi belli bir süre yalayıp onun açıklarını yakalayacak ve üstüne çıkacaksınız.

    yalamazsanız ne mi olur? lisans diplomanız evinizdeki vitrinde tozla kaplanırken yalayanların instagram hikayelerinde partiler verdiğini, altlarına lüks araçlar çektiklerini, daireler aldıklarını göreceksiniz. size verilen en büyük lütuf da hala kapatılmadığına inanamadığınız netflix ve dertlendikçe sarıldığınız 2 bira şişesi olacak.

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    seansı 250 liradan profesyonel olarak dertleşmek için yeşillendirebilirsiniz.

    (bkz: klinik psikolog)
    (bkz: bilişsel davranışçı terapist)

  • ekşi itiraf

    insanlar patlatıp gidiyor, gülüyor eğleniyor, biz de keriz gibi stalklıyoruz anasını satayım.

    bugün sondu. sikeyim kendi kendimi yiyecek ne varsa artık, biten bitmiş zaten. kim kime ilk fırsatta kaçmış, ne yapmış, ne bok yerse yesin, geçmişi tamamen kapatıyorum şu dakikada.

    sen de bunu okuduysan yazma, ne halt yersen ye, ilgilenmiyorum.

  • 24 eylül 2019 boston dynamics paylaşımı

    bunun yanında herifler ilk robot reklamını yapmışlar .

    geleceği hissettiriyor bu firma, google neden sattı ki bunu softbank'e acaba? belki de kodlarını ve mekanik formülasyonlarını kopyalayıp kendileri çok daha iyisini yapmaktalardır gizliden, kimbilir?

    edit bazı arkadaşlar "bu robotların askeri olarak kullanılmamasını beklemek saflık olur" demiş. yahu adamlar darpa 'ya (savunma ileri araştırma projeleri ajansı) çalışıyor zaten, bu gizli bir şey değil. hatta 2015'te falan geliştirmeyi durdurduklarını söylediği şöyle bir robot var, kendisi zorlu ortamlarda askerlerin mühimmatını taşıyor, lideri takip ediyor. zaten videonun sonunda projenin darpa ve deniz kuvvetlerinin parasıyla fonlandığını söylüyorlar.

    yani anlamanız gereken şu, bu bize şov olarak gösterilen videolardan zaten çok ilerideler, askeri olarak gizli tutulması gereken bilgilerden dolayı yüzde 98'ini göstermiyorlar, ama anladığım kadarıyla bunları endüstriyel olarak da fabrikalarda kullanacak firmalara satmak için seri üretime geçecekler. bu videolar da bu satış planının reklamı gibi geliyor. yani "robotlar ebemize şaapacak" mantığından çıkabilirsiniz, kaldı ki robotların yapay zekaya da ihtiyacı yok bunu yapmak için. güzel, gelişmiş bir oculus rift geliştirirsin, atlas'la optimize edersin, salarsın suriyeye, adam evinden o robotu yöneterek ortamın ağzına s*çar zaten. gerek yok yani robotların bilinçlenmesine falan, siz insanlardan korkun, ebenizi şaapacak olan senden benden kabaca 200 yıl gelecekte yaşayan insanlardan.

  • bir yaştan sonra sevgili bulmanın zorluğu

    black mirror , hang the dj bölümünden bir kesit:

    "ya rastgele süreler ve rastgele bir düzenle, bizi bir ilişkiden diğerine sokup aslında yavaş yavaş yıpratıyorsa ? her seferinde biraz daha uysal, biraz daha umutsuz oluyorsun. ta ki nihayetinde son teklifini yapıp, '' doğru kişi bu. '' diyene kadar. ve o noktaya geldiğinde öyle yıkık, öyle yorgun oluyorsun ki öylece kabul ediyorsun, razı geliyorsun. sonra da hayatının geri kalanı boyunca kendini aksine ikna ederek yaşamak zorunda kalıyorsun."

  • cumhurbaşkanıyım ben sıradan biri değilim bilirim

    any man who must say, "ı am the king", is no true king.

    tywin lannister