kuba gibiyim kendi kendime yeti5
profili

  • izmir'de grup seks skandalı

    skandal değildir. ne olduğu belirsiz insanları evine almışsın, darp ve taciz edilmişsin ama şikayetçi olmamışsın. ee ne istiyorsun o zaman?

  • fazla düşünme sorunu olan insanların ortak yanları

    hiç sevgilin olmaması, arkadaşsız kalmak, çocukluktan beri süregelen kasvetli bir yalnızlık, sınırsız hayal gücü, sınırsız yazma isteği, sınırsız mizah, kendine ruhsal olarak yetebilme, başka bir ruh eşine ihtiyaç duymama, kendine karşı acımasız bir tenkit yetisi, bunu başkalarına yapınca yine yalnız kalma, obsesif kompülsif bozukluk, teknik gerektiren amele işlerinde ve zanaatta çuvallama, bir süre sonra ne istediğini bilememe, belli bir yaştan sonra kendini çok boş hissetme, biraz zaman sonra kendini inandırdığın yüceliğin hiç gelmeyecek olması ve sıradanlığın kabulü.

  • christoph daum

    kendisini birinci dünya savaşı'nda osmanlı ordusunda görev alan alman paşalara benzettiğim teknik direktör.

  • cem yılmaz

    halkın adamı sadri alışık üzerinden romantizm yapıp halktan bi o kadar uzak oyuncu.

  • vatan şaşmaz'ın filiz aker'i dolandırması

    günlerdir kadına paranoyak, ruh hastası, şizofren diyenlerin kamufle ettikleri gerçek olabilir. vatan' ın medyada abileri var. gazetecilerle kanka. haliyle bir melek gibi anlatıyorlar. kadının abisi dedi ki, 120 bin dolar borç vermiş vatan' a. eski bir kadın mankenle birlikte daha sonra kadının 2.5 milyon lirasını borsada oynamışlar. bir banka müdürü bu parayı batırmış. kadın borcunu ödemek için tüm gayrimenkullerini satmış. değerinden düşük sattığı bu evlerden birini de parasını batıran müdürün arkadaşı olan bir başka banka müdürü almış. kadın da doğal olarak kendisini bu dolandırıcılara yönlendiren vatan şaşmaz' dan şüphelenmiş. yıllardır ödemediği 120 bin doları istemiş. vatan da hep ertelemiş.

    ben açıkçası kimsenin masum olduğunu düşünmüyorum. kadına ruh hastası diyenler de silah ruhsatını nasıl aldığını açıklasınlar. bu olayın kokusu çıkacak. organize olmuş dolandırıcılık çetesi ortaya çıkabilir.