cubuk krakerim5
profili

  • yiğit bulut'un aylık 202 bin tl maaş alması

    bu macar salamına giden vergilerimden bir gramını dahi helal etmiyorum.
    millet yiyecek et bulamazken bunlar aksıra tıksıra yemeye doymadılar.

  • istanbul'un en iyi hamburgerleri

    (bkz: virginia angus)

  • instagram kezbanları

    #bugün #de #mi #güzeliz #kociş #kocişle #ofis #halleri #kociş #çiçek #yollamış #seviyorum #be #adam #hep #güzeliz #kün #fe #ye #kün

  • sen kim köpek bak bak bak

    tesettürlü kadınların sosyal medya ile bu kadar haşır neşir olması, şımarıklık ve şebeklik yapması eğreti ve itici duruyor. "gavur icadı" bu, bir şeyden de eksik kalın ya... çarşafa giriyor, yorta yorta araba sürüyor, sonra çıkıp inkilaplara, laikliğe falan kendince laf söylüyor. hem bir adamın tek eşi olacaksın, kafanı kapadığın zihniyetin esaretinden kurtaracak bu cumhuriyet seni, köle olmayacaksın, bir adamın dördüncü karısı olmayacaksın, kadının birey olduğu sayılı ülkeden ilki olacaksın bu ortadoğu ateşinde, hem fink atacaksın özgürlüğün tadını çıkaracaksın, hem tüm teknolojiden yararlanacaksın, yetmeyecek şımaracaksın, hem de yeri gelecek ona buna gavur, ayy rabbim affetsin, inşallah kapanırsın hak yolunu bulursun diyeceksin.
    çok eğreti duruyorsunuz. burada ailesinin zoruyla kapanan ama okuyan, bilinçli, ayrım yapmayan tesettürlü kadınları tenzih ediyorum. ne demek istediğimi zekası yeten anlar.
    sen kim köpek bak bak bakmış. ıyk!

  • atatürk'ün soyunun nerden geldiğinin bilinmemesi

    bunu sinan meydan yazdı uzun uzun. ekşici tosun, buralarda başlık kasacağına git, araştır, oku bakalım soyu nereden geliyormuş?