hayvan pandikoglu7
profili

  • 1 mart 2024 migros alkol indirimi

    aramızda hâlâ torku bira geyiğinin ciddi ciddi komik olduğunu düşünen yaşam formları olduğunu görmemizi sağlayan indirim. dur tahmin edeyim, yazar maaşları da yatmadı değil mi? lütfen ya beyin nakli yaptırın ya da gidip bir yerden atlayın.

  • dövmesiz erkekler

    vücudundan nefret etmeyen, akli dengesinin yerinde olma olasılığı vücudunu boyatıp üstüne yazı yazdıran divanelerden çok daha yüksek olan erkeklerdir.

  • ne istifası japon muyum ben

    2002'de üçüncülük aldım
    19 yıl üstüne yattım
    kendi kaleme gol attım
    ne istifası japon muyum ben

    pandemide iş bulmak zor
    gel sen bir de maça kafa yor
    bu gidişle herkes bize kor
    ne istifası japon muyum ben

    cebelitarık'ı zor yendim
    hollanda'ya fena bilendim
    o yenilginin de sorumlusu bendim
    ne istifası japon muyum ben

    karadağ, letonya, norveç
    sen bu yılı kafadan geç
    bana bir tatil yeri seç
    ne istifası japon muyum ben

  • evlenmelik erkek mesleği

    pezevenklik olsa gerek. zira mesleğine göre koca seçen kadının yaptığına orospuluk denir, ona da olsa olsa pezevenk yakışır.

  • aşı tıbbi ve hukuki bir zorunluluk değildir

    hakkında yasal işlem yapılması ve yöneticileri hakkında toplum sağlığını alenen tehdit etmek suçundan dava açılması gereken bilim düşmanı oluşum.

  • dışarıdan kolay gibi görünen zor işler

    iş yerinde çalışmak yerine boş oturmak. eve iş getirmek insanı ne kadar gererse iş yeinde boş oturmak da aynı derecede gerer. çeken bilir.

    bir de striptizcilik var. güzel bir hatun olarak doğmuş olsam escortluk yapabilirdim ama striptiz asla yapamazdım. kendileriyle uzun süre çalıştım ve bir gün iş icabı kızların dans ettiği sahneye birkaç saniyeliğine çıkmam gerekti. tamamen giyiniktim, kimsenin de gözü üzer,mde değildi, ona rağmen kalpten gidiyordum. bu bağlamda herkes en mahrem yerlerine dik dik bakarken o sahnede çırılçıplak durabilen hatuna kalitesiz orospu değil mangal yürekli hanımefendi derim.

    ---***---

    edit: bu yazıya istinaden beni hatun zannedenler olmuş. heveslenmeyin, sokun o heyecanlı pipinizi içeri. küfürlü konuşan kıllı bir herifim. yani orada güzel hatunun tersi çirkin hatun değil, çirkin erkek. verdiğim geçici rahat(sız)lıktan dolayı suserlardan özür dilerim. de... hayvan pandikoğlu diye kadın mı olur amk? biraz ayrıntılara dikkat edin de haybeye gaza gelmeyin siz de.

  • bir erkeğin seksten daha çok hoşuna giden şey