retall3
profili

  • ekşi sözlük süt içmelik arkadaş veritabanı

    laktozsuz içip hayatıma mutlu mesut devam ediyorum. konuma gerek yok. içerken "sanki şekerli gibi di mi" muhabbeti yapabileceğim biri olsa kâfi.

  • geceye mimari bir bilgi bırak

    engelli rampaları merdivenin yanına yapılan 2 metre uzunlukta rampalar değildir. o rampalardan arkadan desteksiz kimse çıkamaz. 1 metre yukarı çıkılacaksa 16 metre uzunluğunda bir rampaya ihtiyaçları vardır rahatça çıkabilmek için ve bu 16 metreyi çıkarken en fazla 9. metrede bir sahanlık planlanmalı ki kişi dinlenebilsin, kendine olası bir bekleme noktası bulabilsin.

  • küçük çapraz çanta taşıyan erkek

    orada burada hor görülen dalga geçilen erkek tipidir fakat kafası en rahat olan erkek tipidir aynı zamanda. yola çıkarken götü, yan cepleri yoklamak zorunda olmayan erkektir. çünkü yeri geliyor bin tane şey taşınıyor...

    çoğu zaman "sokmuşum düzenine. ben çapraz çanta alacağım" diyorum, sonra dış mihraklar yine beni yerime oturtup bir yere çıkacakken götümü yoklatmaya devam ettiriyorlar.

    bir gün olacak, devran dönecek ve herkes bu çantayı tekrar takmaya başlayacak ama cebimizde bir şey taşımayacağımız zamana denk gelecek o dönem...