seyitgerekli10
profili

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    yıllardır tek şart rahat olmak diyen elemana benim babafingonun fotoğrafını atıcam birazdan. şartı yerine getirdiğimi görsün.

  • aykut kocaman

    fenerbahçe düşmanı sinsiye futbol dersi vermeye devam eden adam.

    taş gibi bir takım yaptı. medya sus pus. görmüyor konya'daki başarısını. fatih terim gibi medyada maaşlı elemanı yok, üstelik dürüst ve bilgili bir adam. aykut kocaman neden sevilsin ki medyada?

  • tinder'dan hatun düşürme taktikleri

    http://www.iskur.gov.tr/

  • trabzonspor'un kapatılması

    başta trabzonlular olmak üzere herkesin düşünmesi gereken seçenek.

    kapatılması derken, yalnızca futboldan bahsetmiyorum. tüm spor branşlarına kilit vurulmalıdır. sporla en ufak bir ilgisi kalmamış bir spor kulübünün varlığını devam ettirmesi size de saçma gelmiyor mu? başka bir dernek kurup yollarına devam edebilirler. ama spor yok, ı ıh olmaz. olmuyor işte. bundan 20 sene önce otobüs taşlayan insanlar lan bunlar.

    bariç'in sırtına gelen taş sonrası yere düşmesinde türk basını bariç'i suçlayacağına trabzonspor'un vahşiliğini konuşmaya başlasaydı bugün hakemler rehin tutulmazdı, önüne geleni ölümle tehdit edemezlerdi, kadınları aşağılayamazlardı.

    trabzonspor derhal, bugün kapatılmalıdır. yüzlerce insanın birbirini öldürmesini mi bekliyorsunuz bunu yapmak için? trabzonspor deplasmanına giden rakip oyuncular ve hakemlerin can güvenliği var mı bu saatten sonra?

  • çağatay şahan'ın avni aker'de rehin alınması

    yandaş medya sus pus. galatasaraylılar, beşiktaşlılar ne kadar fenerbahçe düşmanı varsa sus pus. aziz yıldırım'ın koridorda yürümesini "hakem odasını bastı!!11" olarak manşetten veren maaşlı gazeteciler sus pus. neden? çünkü bunu yapanlar aynı zamanda fenerbahçelilerin şerefini sorgulayan, hakaret edenler.

    28 ekim 2015 trabzonspor gaziantepspor maçından sonra yaşanan hadise. sadece çağatay şahan değil elbette maçın hakemlerinin tamamı rehin alınmış ve saatlerce stadyumdan çıkamamıştır. bak bu yalnızca taraftarın tepkisinden falan değil. daha önce fenerbahçe tüm takım 2 saat geç ayrılmıştı oradan. güvenlik sağlanınca ayrılmıştı. bu başka bir şey. rehin alınmış lan adamlar.

    --- spoiler ---

    hacıosmanoğlu, erdoğan ile telefonda neler konuştuklarını şu sözlerle anlattı: "beni arayan o değerli insanın, 'hem türkiye hem dünya genelinde büyük rezillik yaşamayalım. ama yanlışların da hesabı sorulacak' sözü üzerine ben de arkadaşları aradım. bizi katleden şahısların, trabzonlu'ya yakışan şekilde en ufak fiziki müdahalede bulunulmadan bu şehri terk etmelerine izin verdik."
    --- spoiler ---

    http://www.hurriyet.com.tr/…ler-oldu-neler-40007410

    bu trabzonspor'un hala sporun içinde ne işi var? tek sebep söyleyin bana. fenerbahçelilere şerefsiz diyenlerin şerefi budur. herkes kafasını götüne sokmuş, bu burada dursun.

  • fenerbahçe yandex browser

    vay amk olay putin'e kadar gitmiş. yok lan yok stalin'in parmağı var bunda. bu kadar korkmaniz normal. 3 temmuzda deviremediniz fenerbahceyi, şimdi ne bok yiycez diye dusunuyorsunuz. anlıyoruz.

    bugün de kullandığım tarayıcı.

  • 11 eylül 2015 cizre'deki terörist grubun görüntüsü

    göt korkusundan yüzünü gizleyen it sürüsünün görüntüleri. etek giyerler, yüzlerini kapatırlar. biz türklerin günahı neydi lan bunlarla aynı ülkedeyiz?

  • kürt erkeği vs maymun

    o değil de türk erkeği başlığı ırk temelinde tartisilmiyorken bu ırkçılık sayılıyor.

    hemen başlıyor senin kürt arkadaşın yok mu, onlar insan değil mi geyikleri. koşa koşa mağdur oluyorlar. birazdan hdp, selo, pkk propagandası da başlar. maarri de peşindeki 300 sığır hayranıyla debe için iki kürtçülük yapar.

    bir karşılaştırma. eğer bu irkciliksa türk erkeği, kızı barındıran binlerce ırkçı başlık, entry vardır.

  • traş olan kişiyi işid'li zannedip saldıran kürtler

    dün korelilere saldıran ülkücüler konusunda "yeaa bunlar böyle ama kürtçüler böyle değil. çok okuyorlar, araştırıyorlar. selo başkan harika biri. hdpliler çok zeki insanlar" şeklinde entryler vardı. orada bile pkk propagandası yapan kürtçüler görmüştük. şimdi o yarrakları buraya, yorum yapmaya bekliyoruz.

    belli bir zeka seviyesinin üstüne çıkması muhtemel gözükmeyen kişiler.

    debe'ye sokmuşsunuz kürtçüyü. sokanlar da gelsin.

    (bkz: #52893111)

  • kürt kızlarının göğüslerinin büyük olması