ceceylicalaculacumburceli6
profili

  • özel mülkiyetin kalkması gerektiği gerçeği

    aynen bunları söyleyen bir ülke vardı 4 harfli, siktiler onları sonra.

  • 2 temmuz 2020 internet düzenlenmesi kanun teklifi

    "sosyal ağ sağlayıcıları, kişilik hakları ve özel hayatın gizliliğini ihlâl eden içeriklere yönelik başvurulara, en geç 72 saat içinde cevap vermekle yükümlü olacak. cevap vermeyene 100 bin ila 1 milyon tl arasında ceza verilecek. türkiye’deki kullanıcıların verilerini türkiye’de barındırmakla yükümlü olacak. bu iki yükümlülüğü yerine getirmeyenlere 1 ila 5 milyon tl para cezası verilecek."

    bunu yapmayacaklarını biliyorlar. twitter, abd'de bile çok zor bilgi paylaşıyor, çok ciddi suçlar dışında özel bilgileri abd hükümetine vermiyor. hele türkiye'nin saçma sapan 5 dakikada bir yollayacakları hakaret isteklerine cevap falan vermezler.

    bunları gerçekten tebrik ediyorum, fetö'den bütün doğruları öğrenmişler.
    "günlük erişimi 1 milyondan fazla olan sosyal ağlar türkiyede bir temsilci bulundurmak zorundalar." gibi maddeleri, yani kabul edilebilir istekleri de kanuna koyuyorlar ki, gerektiğinde, "biz ne istedik ki? hakkımız olanı istedik." diyebilsinler. masumu ve çok sevdikleri mağduru oynayabilsinler. eski ittifakları da iddianamelerine 1 doğru 5 yalan koyardı. doğruyu kanıtlayınca "işte gerçekler." diye haber yaparlardı. kafa aynı.

    yazık, 3 sene daha çekeceğiz. geri dönülemeyecek kadar geriye gitmemek umuduyla.

  • konut satışlarının %54 artması

    tamamen yapılan faiz indirimi neticesinde, güzel milletimizin götünde donu olmasa iphone alması hastalığının başka bir tezahürüdür.

    zira şu bilgileri koymayı unutmuşsun aktroll;

    - türkiye genelinde ipotekli konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre %724,8 oranında artış göstererek 43 911 oldu.

    evler bireylere satılıyor, sahipleri bankalar.

  • ateizm eşiğindeki gençlere tavsiyeler

    yukarıdakileri okumayın.

  • 5.5 milyar insanın cehenneme gidecek olması

    (bkz: en doğru dinin doğulan bölgenin yerel dini olması şansı)

  • emrah serbes

    behzat ç.'yi yazan adamın haline bak.
    kafanı sikeyim emrah.