dukebell4
profili

  • 23 kasım 2021 bursa'daki bıçaklı afgan saldırgan

    ulan bir saat sonra evin yakınındaki zeytinlikte yakalandı yazıyor. 1 saat beklemiş, yakalanmasa çıkana kadar bekleyecek ve düşündüğünü yapacak...

    tanju özcan bunlarla mücadele ederken savcı sayan "gelsinler biz ekmeğimizi bölüşürüz" diye popstar açıklamaları yapıyordu. alın kardeşim şunların hepsini doldurun ağrı'ya.

    yasa çıkardılar ankara'ya kayıtsız mülteci girişini yasakladılar. ankara'ya diyorum bak ülkeye değil...

    söylenecek çok şey var. çok...çook....

  • pahalı mekanlardaki kızların genelde güzel olması

    sağlıklı beslenme ve yüksek kalitede makyaj malzemesi kullanımı. çok da şaşırmaya gerek yok.

  • sözlükçülerin konuştuğu yabancı ünlüler

    konuşmadım ama konuya şu kadar yaklaştım;

    instagram ya da twitterdı tam hatırlamıyorum. yeni üye oldum, sevdiğim tüm ünlüleri takibe aldım. 3-5 tanesi de beni takip etmeye tıkladı. aralarında taylor swift de var. böyle otomatik sen de ekle tarzı popülerliği zirvede tutma amaçlı yazılım tarzı birşey olduğunu düşündüm. birkaç gün sonra bu dönenlerin profiline bakayım dedim. swift ablamızın takip ettiği 20 küsür adam var. benim jeton düştü bu yanlışlıkla yaptı diye. ses çıkarmayayım belki anlamaz dedim ama ertesi gün takibi bıraktı.

    (bkz: god damn it)

  • ramazanda açık alanda yemek içmek yasaklanmalı

    orucunu düzenli tutan biriyim. düşüncelerin, yaşam tarzlarının ramazan'da kısıtlanmalarına şiddetle karşı biri olarak bu başlığa da karşıyım. ramazan oruç tutmayanların değil oruç tutanların nefislerinin sınandığı aydır.