umirza7
profili

  • 2024 süper lig yayın ihalesi

    ee maclarina 3 bin kisi gelmeyen semt takimlarini doldurursan lige işte boyle siki tutarsin. istanbulun her mahallesinin bir takimi var neredeyse ligde. nerde şehir takımları? hepsinin icini bosaltip kumeye yolladiniz ve belediye destekli takimlari cikardiniz. simdi ananizin amina sokabilirsiniz bu takimlari, ihaleyi de ona gore verirsiniz.

  • evlendikten sonra çok daha iyisiyle karşılaşmak

    bir kitaptan alıntı.

    “eminim bir gün sen de hayatının kadınına rastlayacaksın evlat. ve ona şöyle diyeceksin: ben evli bir adamım.”

  • ankara soğuğu

    daha başlamadı arkadaşlar. bu hava ankara soğuğunun fragmanı bile olamaz. bu havada üşüyorsanız gerçek ankaralı değilsiniz demektir.

  • köy tuvaleti

    bizim koydeki tam bir muhendislik harikasiydi. tuvalet dere kenarina yakin bi yerdeydi bahcede. dere genelde yagisli mevsimde akan bi dereydi. kisin kesin bi kac kez sel olur bok pusurle beraber tuvaletide gotururdu.
    rahmetli dayim dort tahta cakip tekrar yenilerdi tuvaleti.

  • müslüm (film)

    90’larda konserine giderken, kasetlerini alırken müslüm babanın, ne kroluğumuz ne varoşluğumuz kalırdı.
    gel gör ki bugunlerde elitist tayfa sahiplenmiş filmini izleyip showunu yapıyor. popcu sarkici bozuntulari parcalarini coverlayıp youtubeda ergen tayfaya sevdiriyor kendini. kıymetini bilemediler baba.
    vasiyetin üzerine filmini izlemeyeceğim, biz seni çok eskiden sevdik.

  • babasına tokat atan polise tokan atan genç

    bir polis çocuğu olarak, o polisi tokatlayan elemana helal olsun diyorum. butun iti ugursuzu polis yaptilar, polisten nefret ettirdiler milleti.

  • rota yemek

    on bes yıl önce olacaktı şu olanlar, asker operasyon yapar sahiplerini ipte sallandirirdi. omurlerini hapiste gecirirlerdi. ama birak hapse girmeyi adamlar bir degil iki degil uc kez zehirlediler koca bolugu hala mudahale yok. allah bunlari koruyup kollayanlarin belasini versin.