hayaletin free shopci arkadasi6
profili

  • 19 yıllık teknisyeni 2 yıllık mühendisin yönetmesi

    1 günlük mühendis bile yönetir. kimsenin zoruna gitmesin.

    iyi yönetir veya kötü yönetir, bunu değerlendirmek de meslektaşlarının haddinedir.

  • öğrencisine zayıf not veren resim öğretmeni

    alınma gücenme olmasın da, resim müzik beden eğitimi el sanatları gibi dersler sınav veya puana dahil olmamalı. motivasyona ya da yeteneği keşfedip yönlendirmeye yönelik aktiviteler olmalı.

    kapalı spor salonunda futbol oynadık diye kollarımız tutmayana kadar şınav çekmekle cezalandırılmıştık . ne halta yarıyordu o zaman o salon? o dersten de kanaat denilen puan yüzünden tam puan alamamıştım.

    zamanında arkadaşlarım komiklik yapıp güldürdüğü için müzik dersi sınavında flüt çalamamıştım haliyle zayıf notum olduğu için takdir alamamıştım. reva mı bu şimdi hoca?

    kaç tane ösym sınavında ilk 1000'e girdim niye benim yetenek dersi hocalarıyla böyle anılarım var allah aşkına?

  • cumali ceber 2

    (bkz: çekme)

  • su şişesinin kapağını açamayan kadın

    kapak ve şişenin boğazında kalan mavi halkayı birbirine tutturan minik bağlantıları tırnağıyla pıt pıt bir bir kırarsa oldukça basit bir şekilde açacaktır.

    namerde muhtaç olma bacım.

  • 11 mayıs 2017 hepsiburada.com rezaleti

    benzer bir sorun yaşamamak için internetten aldığım bir ürünün kutusunu açarken noter çağırıyorum. kutuyu ilk açışımda içi boşsa elimde noter onaylı kanıt olur böylece.

  • bir otelin kalitesiz olduğunu gösteren detaylar

    izmir basmane'de bir otelde kalmıştım. odada sabun olmadığını görünce resepsiyonu aradım, resepsiyondaki eleman sabunluğu getirip, abi geri götürcem başka sabun yok dedi. iki fırt aldım sabundan, özetle sabun olmayan otel kötü oteldir.