inglorcarnesir11
profili

  • bitcoin

    resmi hesap hacklenmiş. adamlar göstere göstere piyasa manipülasyonu yapıyor.

    etf onaylandı tweeti atıldığında 47,912 dolar'a iğne attı.

    gary gensler hesap hacklendi dediğinde 44,748 dolar'a düştü fiyat.

    göstere göstere adam sikiyorlar. hem de legal yollardan. şurada liq edilen parayı düşünemiyorum.

    benim kıçıkırık 300 kişilik twitter hesabıma bile 2fa olmadan girilmiyor. ben girince bana bile bildirim gönderiyor.

    sec twitter hesabının yetki olmadan kullanılacağını veya hacklenebileceğini düşünenler varsa elimde satılık kule var. çamlıca'da.

  • marmaray'da çekilen üzücü video

    herkesin ruhu emilmiş gibi. kimseye de kızamazsın şu görüntü yüzünden.

    istanbul artık çok ruhsuz ve mutsuz. herkes birbirine yabancı. bu kültürel çöküşü nasıl toparlayacağız gerçekten muamma.

    insanların yarısı sabah metroya binerken metro raylarına bakıp neden yaşıyorum ki diye düşünüyordur.

    çok yazık.

  • temizmama.com

    mamaları düşük/orta kalite fiyatı uygun olduğu için satın alıyorduk. bunlar sandı ki mamalarımız harika fiyata zam üstüne zam yapalımda nasıl olsa en iyisiyiz.

    ama mevcut fiyatlardan sitesine bile giriş yapmıyoruz artık internet ortamında her gün onlarca indirim fırsatı çıkıyor. onları kullanarak çok uyguna mamalar bulabiliyoruz.

    kendileri de şunu bilsinler ki satın aldığımız mamaları sokak kedileri için satın alıyoruz.
    sokak kedileri para kazanamaz.

  • kadıköy'de taksicinin sebep olduğu trafik kazası

    sola sinyal verdi diye deniz gezmiş kadar solu sahiplenen bir taksici içeren videodur.

  • brüt maaş soygunculuğu

    bordro inceliyorum, atıyorum 10 bin tl maaş alıyorsam bunun 4 bin tlsi vergiye gidiyor. vergi karşılığında ne alıyorum bir bakalım.

    sağlık ? - özel sağlık sigortam var onu kullanıyorum hastaneye gittiğimde. çapraz bağlarım koptuğu için devlette ameliyat olacaktım yıllar önce, bana dediler ki 6 ay sonraya randevu verebiliyoruz seni en erken 6 ay sonra arayıp randevu vereceğiz. tek ayakla 6 ay yürüyemeyeceğim için özelde olmak zorunda kaldım. geçenlerde programda bir kadın vardı, her gün devlet hastanesine bakınmaya gidiyormuş. hiç bir şeyi olmamasına rağmen sürekli doktor doktor geziyormuş sırf can sıkıntısına. bu insanlara gidiyor sanırım sağlık harcamaları.

    eğitim ? burs almadım, devlet okulunda ilköğretim ve liseyi bitirdim. okulda bir şey olacağı zaman bizden para istiyorlardı zaten. şuan verilen vergilerin de eğitim bütçesine ne kadar etkisi var bilemiyorum.

    yol ? e bu adam yolları kendi parasıyla yabmıyor mu :d madem öyle niye yol yabdık diye reklam basıyor? köprü yapıyor havalimanı yapıyor ama ben ne bayburttaki havalimanını kullanıyorum ne de kütahyadakini. zaten yaptığı köprülere de geçiş ücreti alıyor. hem geçerken hem yaptırırken parasını ben ödüyorum vergimle.

    emniyet güçleri ? geçen günlerde bir tanıdık dolandırıldı, polise işimiz düştü, şu an çok yoğunuz uyuşturucu operasyonu yaptık siz gidin 2-3 hafta sonra gelin dediler. araya tanıdık polisler sokup tutanak tutturup şikayetçi olabildik. yani o kadar vergi veriyoruz ama tanıdığımız olmadığı zaman işimizi dahi hallettiremiyoruz.

    afet durumları? e bu afet durumlarında da devlet bizden para istiyor? verdiğimiz vergiler nereye gidiyor ki bu devlet her depremde selde yangında bizden para istiyor ?

    vakıflar? bu güne kadar hiç bir vakıfa kaydım yok, hiç bir vakıftan destek almadım ve yakınımdaki fakir tanıdıklarım da hiç bir dernekten vakıftan yardım alamıyor.

    diyanet? sokak başı 3 tane cami olmasına gerek yok. daha fazla cami yapınca daha fazla müslüman olmuyoruz. varolan camilerin yarısı bile dolmuyorken her yere cami doldurmak saçmalık.

    eğlence-etkinlik? yani gördüğümüz kadarıyla vergilerimiz bazı kişiler tarafından yavuz bingöl gibi miadı dolmuş sanatçıların televizyona çıkıp konser vermesine harcanıyor.

    yapılar, parklar? buna da bakacak olursak ne zaman bir devlet dairesine işim düşse bir bakıyorum sandalyeler 10 yıllık, duvarlar dökülüyor her yerde eski stil numaratörler masalar var. anlaşılan vergimiz buraya da gitmiyor.

    vatandaşlık hakları ? bakınca kimlik çıkartmak için ayrı vergi veriyoruz pasaport için ayrı ehliyet için ayrı. devlet bunlardan para alabilir pek tabii ama kart - defter basım ücreti ödenen toplam tutarın %10u iken devletin aldığı harç %90'ı. bu paralar nereye gidiyor?

    üretim bakınca ülkede üretilen bir şey de yok, elektrik faturasından trt payı alınıyor mesela. trt bizim en az 30 milyon hanenin elektrik faturasıyla dönüyor. doğudaki insanların elektrik faturası da batıdaki beyaz yakalılara ödettiriliyor.

    tüketim devlet sıfır üretimle arabayı yapan bmw'den mercedes'ten çok daha fazla para kazanıyor. 500 birim ödediğiniz bir arabanın 350'si devlete gidiyor. türkiyede üretilen bira, çay, buğday gibi ürünler yine türk vatandaşına vergi yükü verilerek yansıtılıyor. sorarım size, devlet elini suya sabuna sokmadan tüm bu üreticilerden çok daha fazla kazanıyorsa, devlet neden bunlarla uğraşsın?

    benim 88 liralık vergi borcumu 7 yıldır unutmayan devlet, limak-kolin-cengiz'in trilyonlarca lira vergi borcunu tek kalemde siliyor. bankaların covid için verdiği krediyi ise 1 ay ödemezsen kapına kağıt geliyor.

    velhasıl kelam ben verdiğimiz verginin doğru harcandığını bilsem bi nebze kabul edebilirim ama mevcut haliyle devlet artık vatandaşına bakamaz hale geldi. artık vatandaş devletine bakıyor. ülkeye alınan milyonlarca göçmene, vergi borcu silinen futbol kulüpleri ve inşaat firmalarına ayda 5-6 bin tl ile geçinmeye çalışan beyaz yakalı bakıyor.

    bizlerin çıkıp tek tek bağırması gerekiyor bu şekilde

    üzüldüğüm tek bir nokta var, bugün seçim olsa başa gelip bu vergileri azaltacağım diyen bir tane aday yok. bu düzenin değişeceğini söylüyorlar ama bahsettikleri düzen tek adam yönetimi. isterse 500 kişi yönetin abi, ben aldığım maaş ile birden çok şeye taksitsiz şekilde sahip olmak istiyorum. ben bu dünyaya 1 kere geldim ve köpek gibi çalışıp kazandığım parayı kullanabilmek istiyorum.

    lütfen bana konuyla ilgili iyi-kötü mesaj atmayın. herkes fikrini entry altına belirtebilir.

  • ahmet ağaoğlu'nun köybaşı'na verdiği ayar

    aptallık mı desem art niyet mi desem bilemedim.

    kuralı ismail mi koydu amk? ismail türk pasaportuna sahip olduğu için ve seni yönetenler saçma bir kural çıkarttığı için neden ismail'i rencide ediyosun.

    çok üzüldüm futbolcu adına. emre belözoğlu olsa bile üzülürdüm. o bile anlamadı ne konunun nereye varacağını.

    işte yerli kuralı dediğiniz şey bu, siz gençler oynasın kendini geliştirsin diye kural koyuyosunuz oynayan adam ismail köybaşı.

    olayın yabancı kuralıyla bir ilgisi yok. ilk 11'de türk veya yabancı 25 yaş altı 5 futbolcu oynatma zorunluluğu getir mesela. o zaman seve seve bu gençler oynayacak. sizin derdiniz gençler falan değil, adam sikmek.

  • jean-claude billong

    şike iddasında falan bulunmayacağım ama hatay başkanı billong'un bacağına dövme yaptırdığını o yüzden oynayamadığını iddia etmişti.

    billongun paylaştığı videoyu ekliyorum

    görsel 1
    görsel 2
    görsel 3

    gördüğünüz gibi nokta kadar bile dövme yok :d

    ee abi o zaman niye siz bu adamı maçtan hemen sonra kadro dışı bıraktınız :d

    ortada eğer şike vs varsa hatay da götaltına gitmemek için üstünü örtmeye çalışıyor olabilir. çok sıkıntılı durum.

  • galatasaray

    biz güzel şeyleri haketmiyoruz arkadaş. iki kafamız dağılsın diye futbol'a sarıyoruz. orada da yok ffp var yok şu var yok bu var diye koskoca transfer dönemini dişe değer bir oyuncu almadan kapatıyoruz. üstelik yöneticilerin "50 gün daha var, gs'de transfer bitmez" söylemlerine rağmen.

    şimdiki yönetim suçlu değil diyen kişilere binaen, ünal aysal çok büyük paralar harcayarak başarı elde etti. oluşturduğu kemik kadronun ekmeğini duygun yarsuvat ve dursun özbek yedi. bu üç dönemde o kadar hesapsız kitapsız paralar harcandı ki bu günlere geldik. mustafa cengiz yönetimi gelmeseydi muhtemelen daha büyük cezalar alacaktık uefa tarafından. 3 yıl 4 yıl men gelebilirdi. keşke gelseydi. gelseydi de kulüp yapılanma sürecine girip daha kararlı adımlar atabilseydi.

    bu yönetim sonuna kadar suçlu. hadi bonservis ile alamıyorsun anlarım, kaç tane free transfer vardı. veteran meteran, 1 yıl kalmış şurada ffp bitimine. bu seneyi de bu şekilde kurtarmalısın. fatih terim yanaşmıyor buna belli ki. peki tamam, genç oyuncu getireceksin o zaman. hauge gibi isimleri demiyorum, 1 yıl sonra jens petter hauge olacak isimleri diyorum. 100-200 bin euro'ya getireceksin.

    elalem falcao'nun maaşına takım kurup avrupa macerasında grubu lider tamamlıyor. biz daha ön elemeleri geçemiyoruz. hep demişimdir, yine söylüyorum. feghouli, belhanda, falcao gibi isimler potansiyelleri 10/10 olmasına rağmen 5/10 oynayacağına, kerem , ali yavuz kol gibi potansiyelleri 5 olup 5/5 performans veren isimler oynasın ki en azından mücadeleyi görelim.

    herkes artık farkında, ben bir galatasaraylı olarak takımda yıldızlar görmek istemiyorum. yıldız potansiyeli olan isimleri görmek istiyorum. başarıya aç, verilen fırsatları değerlendirmek isteyen topçular izlemek istiyorum.

    bugün babeli belhandayı feghouliyi kadro dışı bıraksak şuan ki halimizden 1 gram eksilme olmaz.

    sıkıldım artık gerçekten, ülke yönetimi berbat, ülke ekonomisi berbat. kendimizi futbola verelim diyoruz, futbol kulüpleri berbat yönetiliyor. futbolu yönetenler birilerinin iki dudağının arasına bakıyor. ekonomiler berbat. elalem takımına 4.8 milyon euroya geleceğin yıldızını alıyor biz çıkarıp da veremiyoruz. gerçekten bıktıh ya

  • 21 nisan 2018 alanyaspor galatasaray maçı

    nagatomo hiçbir pozisyonda itiraz etmiyor. ya çok uysal, ya da nasıl olsa japonca anlamayacaklar diyip içine atıyor.

    seviyorum seni japon

  • ekşi itiraf

    bugün haksız yere işimden çıkartıldım. haksız olmasının sebebi de işyerinde bir ne idiğü belirsiz şerefsizin hakkımda iftira atması sonrasında yaşanan baskı-hataya zorlama gibi şeylere yenilmem.

    bugün işten çıkartıldığımda hiç yüzümü düşürmeden herşey normalmiş gibi devam ettim, beni sevmeyen bir kişi var o da patronu dolduruşa getirdi zaten. diğerleri üzüldü ama ben hep güldüm,espriye vurdum işi. çünkü beklediğim bişeydi. herkes beni korumaya çalıştı haklı olduğumu savundu patrona ama nafile.

    dün bu saatlerde aklımda hiç işle alakalı böyle bir durum yokken bugün işsiz kaldım ve geleceğe dair en ufak planım yok. belki de daha iyi bir şey yapacağım. bilmiyorum, ama dün bu konuda problemim yokken bugün işsiz dımdızlak kaldım.

    bugün varım yarın yokum. keşke hiç olmasaydım. ben hayatıma yön vermek istiyorum, ama hayat bana istediği gibi yön veriyor. yaşamak istiyorum,yaşamı yakalamak istiyorum ama yok olmuyo, bu başarısızlığın sonu nereye gidecek onu da biliyorum.

    yıprandım amına koyim yıprandım.

  • 8 mayıs 2017 vodafone rezaleti

    arkadaşlar,benim için çok önemli. vodafone tarafından dolandırılıyorum. desteklerinizi rica ediyorum.

    ocak ayında şirket hattıma geçeceğim için hattımın taahhüdünü bozdum, telefonda görüştüğüm çağrı merkezi yetkilisi bana " 2 aylık fatura bedeliniz ortaya çıkacak onları ödedikten sonra taahhüdünüz bozulur" dedi. bu faturalardan birisi 95.20tl ötekisi de 102.60tl
    95.20tl olan fatura aralık ayının faturası. 9 şubat 2017'de vodafone üzerinden 3d secure ile ödeme yaptım. şubat ayı faturası da 102.60 kuruştu onu nisan ayında ödeyecektim. e-devlet üzerinden alacak bilgisi sorguladığımda 2 tane ödenmemiş faturam olduğunu bu faturalar yüzünden avukatlık olduğumu gördüm.
    vodafone ile görüştüm, bana dediler ki "bu tarz şeyler çok sık oluyor, sistem bazen ödenen faturayı ödenmedi gösterebiliyor. işlem dekontunu yollarsanız çözülür"

    ben de akbank'a gittim, işlem dekontu almaya. işlemi kredi kartından yaptığım için bu şekilde gözüküyor.

    yani vodafone kendisi yaptığı işlemin hangi numaraya yapıldığını yazmıyor fakat benden numara istiyor yine de. teyit edebilmeleri için orda numara olmalıymış. müşteri temsilcisi ile görüştüm bana numara gözükmezse geçerli olmaz diyo, e akbank'a gidiyorum "bizim yapabileceğimiz bişey yok işlemi yapan vodafone, ordan öğrenebilirsiniz, bizde harcama detayı bu kadar girilmiş "diyor. yani vodafone 3d ödeme sistemi, benden ödeme alıyo fakat açıklama kısmına bişey yazmıyor. bu yüzden suçlu ben oluyorum.

    bu süre zarfında dosyamın ilhan duman avukatlık bürosuna gittiğini öğrendim, kendileriyle iletişime geçtim. onlar da benden dekont istediler, kredi kartı ekstremi yolladım yine. pınar hanım ben ilgilenicem dedi. yaklaşık 4 gün önce de benim 95.20tllik faturamın ödendiğini ibraz ettiler. yani boşu boşuna 1 ay oyaladılar beni. 1 ay boyunca aynı evrağı yolladım ve en sonunda bana haber vermeden 95,20tl lik borcumun ödendiğini söylediler, söylediler dediğime de bakmayın. e devletten kendim gördüm.

    2 mayısta faturamı ödemeye gittim, borcum e devlet üzerinden 102.60tl gözükmesine rağmen vodafone fatura merkezinde 211 lira çıktı. ben bu miktarı ödemeden çıktım. ödediğim faturayı bir kez daha ödeyemem sonuç olarak. çıktım, ertesi gün itiraz ederim vodafone ile görüşüp hallederim dedim. ertesi gün vodafone ile görüştüm, bana 95.20tl'lik borcumun silindiğini, kalan 102.60tl yi gecikme faiziyle beraber 110tl borcum olduğunu söyledi ve bir fatura numarası verdi bunu öderseniz bir problem kalmayacak dedi. gittim vodafone cep merkezine, fatura numarasıyla ödeme yapacağımı söyledim, biz o şekilde ödeme yapamıyoruz, hatta türkiyede nereye gidersen git o fatura numarasıyla ödeme yapamazsınız şeklinde bi cevap aldım.
    cep telefonu numarası üzerinden borcumu sorgulattım aynı cep merkezine, avukatlık olmuşsunuz 411 tl çıkıyor dedi. ama siz 102 liralık kısmı ödeyip vodafone gösterebilirsiniz dediler. benim o parayı ödemem o borcu kabul ettiğim anlamına geldiğinden reddettim ödemeyi.

    bir kaç saat sonra e devleti açtım, bir baktım ki hakkımda mahkeme dosyası çıkmış, icra takibine düşmüşüm. avukatlık bürom da değişmiş, güven erdoğan avukatlık bürosu olmuş. kendileriyle iletişime geçtim, telefonda bana cevap veren hanımefendiye durumu anlattım, bana verdiği cevap " ben ne yapabilirim" insan gibi anlatıyorum durumu, siz vodafone ile görüşün bizi bağlamaz tavrıyla karşılaştım. sizi bağlamayabilir ama bunu insan gibi söyleyebilirsiniz. ukala ukala konuşmalar yaptı, ben de "hanımefendi ukala ukala konuşmayın insan gibi bişey anlatıyoruz " diye uyardım sonra kapattım telefonu.

    bugün tekrar baktığımda ise dün 418 lira olan avukatlık borcum şuan 836 tl olmuş durumda.

    yani şuan vodafone 102,60 tl borcum var, sistem bana o 95.20 tlyi ödemeden 102.60ı ödetmediği için o borç kaldı. o 95.20 tlyi kabul etmeleri 1 ayı buldu, onu kabul ettiklerinde de 102.60 tl'lik borç için farklı bir avukatlık bürosuna vermişler dosyamı. totalde 102.60tl borcum var ve ödememe imkan verseler dakikasında ödeyeceğim fakat ödetmiyorlar.

    edit : yarın icra itirazı için adliyeye gideceğim , ardından tüketici mahkemesine dilekçe vereceğim.

    edit2 : entry'e belgeleri de koymam gerekiyor.

    olay benim için nisan 3'te patlıyor.

    ilhan duman avukatlık bürosundan pınar hanım ile görüştüm, bana kredi kartı ekstremi mail olarak yollamamı istemişti, mail ,

    kredi kartı ekstresinde ise vodafone 3d ödemede hangi numara için ödeme aldığını yazmamış, açıklama şuşekilde

    kırmızı işaretliler vodafone'nin takmadığı maillerim

    bana vodafone her ekstre yollamamda bu mailiyolladı

    iki gün öncesine kadar borcum 418 tl idi, hatta sabah avukatlık bürosu da 418 dedi, az önce aradım 836 tl olmuş dedim adam bile şok oldu acilen vodafone gidin dedi . e devlet alacak verecek ekranım

    edit 3: destek olan herkese çok çok teşekkür ederim, vodafone bizi iplemedi şuan. burdan bi çözüm zor duruyor vodafone müşterisini takan bir firma değil zaten. lütfen vodafone kullanmayı düşünürken bir kez daha düşünün. tamam diğerleri de harika değil ama vodafone kadar müşteri hizmeti 0 olan firma yoktur.

    edit 4: vodafoneden hâla haber yok mail attım sabah, öğlen twitterdan yazdım maillere bakacak mısınız? diye bakıp döneceğiz dediler bu saat oldu cevap yok. ben vodafone cep merkezine gidip bana kestikleri 836 tl den ana fatura bedelim olan 102.60 liralık faturayı ödedim. dekontu da duruyor. bu saatten sonra 5 kuruş fazla ödemem.

    bir de e devlette hala 836 gözükürken vodafone sisteminde 418 gözüküyor. vodafone sisteminde 209 tl iken e devlette 418 tl gözüküyordu. şimdi vodafonede 418 gözüküyor e devlette 836. anlamadım bişey