karacisim8
profili

  • ikinci el otomobil piyasası

    bayiler o km arabayı- bak iyi oku sıfır kilometre- 1 milyon tl bandında satıyor ortalama. 850 bin tl'ye de var, 1 milyon 250 bin tl'ye de. manuelinden otomatik aracına, sedanından, suv/hb ine…

    elinizde eğer eski arabanız varsa, ya da 600-700 bin tl'niz varsa. gidin sıfır alın. eski aracınızı istedikleri kadar öldürsünler, al satçı piçler kadar öldürürler en fazla. ha ben bu bayilerin de amk o ayrı onlar da az şerefsizlik yapmadı son yıllarda kabul.

    ama 2013 model, 300 bin km'deki sikkoş apaçi golfüne 1 milyon 400 bin yazan, ananesinden bile eski 2007 model hondasına 1 milyon yazan orospunun çocuğundan alacağınıza gidin bayiden alın. bu orospu çocuklarından almayın. benim arabam mesela geçen sene 350 bin tl'ye aldım şimdi 740-780 bin bandında yazıyorlar. hepinizin amk ben. varsın satamayayım ama bu haysiyetsiz heriflerden de araba almayayım.

  • ulaşılan en yüksek kilo ile şu anki kilo farkı

    kilo veremeyenleri anlayabiliyorum, kilo alamayanları da anlayabiliyorum. yaş, cinsiyet, genetik, hastalık bir sürü sebep olabilir. hadi irade de olsun…

    ama buraya gelip bir türlü vermediği 3 kg'dan yakınan pempe götlülerden de nefret ediyorum. neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz? zaten sıçınca 1 kg gidiyor, 2 gün de tut boğazını amk ilgi budalası.

  • james hetfield

    özellikle şimdiki nesil çok kullanır bu kelimeyi. hangi kelimeyi? efsane kelimesini. offf efsane yemek, efsane mekan, efsane dizi vs. hah işte o kelimenin güzelliğini mahvettiniz. efsane öyle ota boka kullanılmaz.

    işte size bir efsane. ister beğenin ister beğenmeyin sonuçta efsane. neden geveliyorum çünkü bu efsanenin bugün doğum günü. iyi ki aynı zaman dilimine denk gelmişiz iyi ki doğmuşsun büyük usta. yaşayan efsane.

    efsane demiş miydim?

    gerek yok ama yine de tanım: metallica kurucularından, vokalisti, ritim gitaristi.

  • rapçinize de sokayım youtuberınıza da sokayım

    şurada görmekten gına geldi artık. nerede boş beleş sikko insan var youtuber olmuş zaten bari şurada sürekli karşımıza çıkmasa. boka sürülecek aklı olmayan insanları taşımayın şu platforma. sayenizde prim yapıyorlar.

    edit: bu tarz başlıkları ben de tasvip etmiyorum ama özellikle yaklaşık son 20 gündür burada ve twitter’da hatta instagram’da o kadar çok önüme düştü ki yıllardır açtığım başlık sayısı 5’i geçmediği halde format dışı bir başlıkla serzenişte bulundum.

    bırakın küfürlü başlığı küfürlü entry girmekten bile sakınırım. bu arada cartel ile ilgili bölümü kaldırdım.

    tanım: sadece bir serzeniş cümlesi.

  • mobbing sebebiyle vefat eden bankacı

    6 sene bankacılık yaptım. iyi okuyun bu yazıyı!

    evet. 6 sene bankacılık mesleğindeydim, lisedeyken yapmak istediğim tek meslek akademisyenlikti. ama hayat şartları itti bankacılığa. şükür şimdi hayalimdeki mesleği yapıyorum ama hayatımın en ama en kötü hiç ama hiç hatırlamak istemediğim 6 yılıdır o 6 sene.

    bu başlıkta diğer yazıların yaklaşık 50 tanesini okumuşumdur hemen aynı şeyler. koç grubu olduğuna şaşırmadım diyenler falan. hayır koç grubu olduğu için değil bu sistemin içindeki baş aktörler kaliteli orospu çocuğu için bu böyle. tanıdığım en adi, kalitesiz insanları bankacılık hayatımda gördüm, en adi baskıları, en büyük mobbingleri, en orospu çocuğu müdürleri, en orospu çocuğu bölge müdürlerini, en orospu çocuğu, yönetmen, ik uzmanları, en çapsız ik uzmanları, en amsalak karı kız düşkünü ik’cı erkek, en salak ik’cı kızları.

    hep iddia etmişimdir ve hâlâ ederim, maden işçiliğinden sonra en zor iş bankacılıktır. türkiye için özellikle en karaktersiz insanlar orada toplanmıştır ama çalışan değil çalıştıran.

    ama alt kademe çalışanlarına çok kızmayın. kredi kartına ihtiyacım yok bana satmaya çalışıyor, konut kredisi çekiyorum bana yanında bireysel emeklilik çakıyor çok adi adamlar demeyin. onların üzerindeki satış baskısını bilseniz inanın imkanız elverdikçe alırsınız o ürünleri çünkü acırsınız. çünkü onu satamazsa sürekli üzerinde korku var, bu hafta 24 kredi kartı sattım 25 olmazsa uyarı alırım, 5 bireysel emeklilik yaptım 15 olmazsa öpecekler, iş yeri yangın sigortası 20 olmalı, bu ay 3 milyon mevduat bulmalıyım, 10 konut kredisi kullandırmalı, 20 taşıt, 50 ihtiyaç kredisi, 100 internet bankacılığı, 60 otomatik ödeme talimatı vs vs. ulan adamlar güvenliğe, kapıda otomatik ödeme talimatı, bireysel emeklilik vs hedefi koyuyor. biz mobbing diyoruz. bunun adı kölelik bile değil, başka birşey.

    demişlerki müdürde baskı altında. baskı altında olması orospu çocuğu olmasını gerektirmez. ‘hepimiz yukarıya karşı baskı altındayız, bir olup hedef tutturalım bu orospu çocuklarına ‘demesi gerekir.

    gişe, operasyon, bireysel pazarlama gibi her kısmında çalıştım. dünyanın bırakın en bilmem ne müdürlerini en ama en orospu çocuğu müdürleriyle çalıştım. alın örnek: kız kardeşimin düğünü için sistemden 3 günlük izin girdim . biliyor zaten daha önceden. bana dedi ki gitmesen düğüne (başka şehirdeydi düğün) benim o hafta sana ihtiyacım var şube yoğun olacak. dedim ki kusura bakmayın kız kardeşim bu onaylamasanız da gidecem o düğüne. e sonrası malum. hatta bu orospu çocuğu dedesi ölen ve sadece cenazeye giden personel için (bakın izin falan yok ikindi namazına müteakip gömüp gelecek sadece) ‘bu ne arkadaş annen değil, baban değil burada iş çakılıyken bırası bırakılır mı’ dedi. bu adam gibi ne ama ne adamlar gördüm.ben başımı masanın altına sokup stresten saçımı yolduğumu, tuvalete gidip koca adam bağıra bağıra ağladığımı bilirim.

    e kardeşim bas istifanı siktir git o zaman ne katlanıyorsun diyeceklere peşinen söyleyeyim o iş öyle olmuyor. taksit var, borç var, ailen var, çocuğun var, onun geleceği var öyle olmuyor işte. işte bu kadında eminim bunlara benzer şeyler yaşıyor ve işsiz kalmamak için istifa edemiyordu. en sonunda yoğun üstü stres beyin kanamasını tetikledi muhtemelen.

    bakın o lanet arşiv düzenlemesi için saat gece 4’te şubeden çıkıp eve gelip duş alıp 5 gibi yatıp saat 7 de kalkıp hazırlanıp işe gittiğim günleri bilirim. aynı gece daha erken gece 12 de arşivden çıktığım günleri. kitap yazarım bu lanet meslek halkında kitap.

    ölen bankacı kadının ailesine başsağlığı dilerim. ama çok birşey çıkmayacağını bildiğim hukuki yollara başvurmalarını şiddetle tavsiye ederim. belki şimdilik! sağ olan bankacılar için devrim olur.

  • arda turan'ın milli takıma geri dönmesi

    milli takımı bırakmadı, fatih terim'in çalıştırdığı milli takımı bırakıyorum dedi. şimdi de fatih terim gittiği için geri dönüyorum dedi.

    şimdi, federasyon başkanı şunu demeliydi (her 100 başkanın 99'u derdi): çocuğum sen 2 ay önce milli takımı bıraktın mı bıraktın nereye dönüyorsun s*ktir git. ha yeni hoca mı istiyor? sayın hocam bu adam milli takımı 2 ay önce bıraktı burası çocuk oyuncağı değil ha illa alacam diyorsan sen de s*ktir git.

    bunları yapması gereken başkanın arda turan tarafından 'seni bu uçağa alanın anasını avradını s*keyim' küfürünün gizli öznesi olduğunu da belirtelim.

    imla editi.

  • sınava geç kalıyorsun sonra devlete kızıyorsun

    şimdi bak kardeşim bırak devleti falan. ben sana içeride neler döndüğünü anlatayım ösym sınavlarının hemen hepsinde ve bugün de görev yapmış biri olarak.

    hani o sınava giriş belgesi var ya üzerinde 9:45'ten sonra içeri kimse alınmayacak yazan. işte ondan biz görevlilerde de var saat 10'da başlayacak olan sınav için üzerinde en geç 8:30'da sınav yerinde hazır olun yazan. çünkü ben 8:31 de gidersem sınav yerine bina sorumlusu direkt yedek gözetmeni arıyor. gerçi saat 8:35 e kadar idare ediyorlar çoğu zaman ama 8:31 de arayan gördüm.

    neyse ösym'nin salon başkanlarına direkt talimatları var. gözetmen(ler) saat 10'da ki sınav için 9 'da sınıfta oluyor ve öğrencileri yerlerine yerleştirmeye başlıyor, salon başkanı o arada sorularla geliyor, çıkarıyor kitapçığı. işte 9:40'tan sonra kimseyi tuvalete gönderme, 9:48'de kitapçıkları aynı anda açtır kontrol ettir, 9:50'de şu duyuruyu yap vs. vs. sonra kitapçık üzerindeki tüm karekodları al kitapçıktaki fotoğraf yanındaki ilintili yere yapıştır. sınava gelmeyenler için ilgili yere işaretlemeyi yap, ilk 100 dk ve son 15 dk adam ambulanslık olmadıysa çıkarma. falan falan falan.

    şimdi diyeceğim o ki adam diyor ki 9:45'ten sonra o sınıfa kimse girmesin ki bu teferruatlı işler adam gibi yürüsün. hatta saat 10'da bina sorumlusu sınıfa öğrenci bile gönderse, hatta kendi bile getirse sınıfa o öğrenciyi içeri alma yakarım seni diyor. bu işin devletle, siyasetle, iktidarla, yalamayla, yaranmayla alakası yok. sağcısı da, solcusu da, koministi de yapsa bunu doğrusu budur. hayatında şu sınavla alakası olmayan insan bile 9:45'i biliyor artık.

    ben 9'da ki dersime öğrenciler sürekli geç kalıyor diye dersimi 9:30'a aldım. öğrencinin kaldığı apart fakülteye yürüme mesafesi 5-6 dk. sınıfın yarısına yakını derse 10'a doğru gelmeye başladı. gel de sinirlenme. hatta bir gün mazeret sınavına geç kalan öğrenci hocam alarmı duymamışım 1 saat sonra yapalım mı dedi. yapmasan hoca tukaka. 9:45'i 9:50 yapsan inanın 9:55 kasacaklar.

    netice itibariyle demem o ki bu tarz konularda kendimden örnek vermeyi de pek sevmiyorum ama öyle dışardan gördüğünüz gibi değil bu işler. ösym yanlışları hakkında da bir sürü şey var ama bu başlıkla alakası yok.

    harf editi..

  • 10 nisan 2017 medipol başakşehir galatasaray maçı

    şimdiye kadar hiç futbol ile alakalı entry girmedim ve bilirimki herhangi bir maç hakkında yazılmış 300 entrynin 280'i çöptür. maçıda izlediysem eğer hakkında yazılanlarıda okumam genelde. ve yine bilirimki şu sözlükte siyasi, takım, sanat vs hakkında görüşüm aynı ya da zıt olsun binlerce pislik yazar da var.

    ama; dedim ki şu maçı izleyemedim maç hakkında 4-5 entry okuyayımda öyle yatayım.

    adam demişki: adebayor kobrayi kokune kadar soktu, cikartmadan uc posta koydu aq :)

    ya sen ne pislik bir insansın, ne edepsiz bir insansın, sen ne arsız, terbiyesiz, ahlaksız, seviyesiz, eğitimsiz, kişiliksiz, karaktersiz ve türevleri bir insansın yahu. ne için yaşıyorsun, ne iş yaparsın, bu dünyadaki rolün ne. burada yazma amacın ne. allah sen ve senin gibilerin belasını versin ya. sözlüktende, spordanda, siyasettende soğutuyorsunuz insanı.

    pislikler be..