yaprakalidayi4
profili

  • 29 nisan 2020 barış yarkadaş'ın 40 milyon iddiası

    ben yanlışlıkla söylenmiştir dedim ama uyarılara rağmen kendini kanıtlamaya çalışmış. şunu söyleyen adamın zeka seviyesi en fazla ortalama altıdır ve bu adam ana muhalefet partisinde görevde.

    sonra chp neden kazanamıyor? bu tipin yerine kahveden bir dayıyı çek koy partiye çok daha fazla katkı koyar.

  • beyazıt öztürk

    faşizm konuşma yasağı değil söyleme mecburiyetidir sözünün ne kadar doğru olduğunu bir kez daha görmemizi sağlayan kişilik.

    akp ve akp seçmeni sizin yanınızda norveçli kalır, onlardaki güç sizde olsa size destek vermeyenin anasını sikersiniz sorarlarsa da 'özgürlükçü' 'hümanist' diye geçinirsiniz. zihniyet olarak orta doğululardan zerre farkınız yok.

  • gaziantep'te suriyelilerin bıçakladığı türk

    sınır dışı mı edilmiş? yanlış mı anladım; adam benim ülkeme gelip benim vatandaşımın boğazını kesiyor ve sonrasında hiçbir şey olmamış gibi "türkiye tatili"nden kendi ülkesine temiz bir şekilde yolcu ediliyor.

    şöyle düşünün abd'ye gidiyorsunuz canınızı sıktı diye bir amerikan vatandaşının boğazını kesiyorsunuz. sonucunda o şehrin valiliği sizi türkiye'ye geri gönderiyor? ne güzel dönüş bileti de bedavaya gelir.

    böyle bir gerizekalılık olabilir mi?

  • 6 mart 2017 kemal kılıçdaroğlu gafı

    adam yüzyılın gafını yapmış ve bunun başlığının altında bu salakça gafı yapana oy verenler vermeyenleri aşağılıyor. nasıl bir kafa yapısıdır arkadaş. o çomar dedikleriniz kadar kafanız olsa akp zaten iktidar olamazdı. sizin gibi mallar bu hükümetin en önemli yakıtı.

    adam başlıklarını engelle diye bknz vermiş bir dünya fav almış. işte bu kafa yapınızın özeti. işinize gelmezse üstünü ört, konuyu ebesinin nikahına çek. pes!