hacktor8
profili

  • imamoğlu'na istanbul için bir talep bırak

    belediyenin yetkileri çerçevesinde şu sığınmacılar ve kaçaklar için neler yapabiliyorsa yapsın, ben istanbul'da bu suretleri görmek istemiyorum artık. ayrıca özellikle metro gibi ulaşım sistemleri dilenci, çalgıcı, mendilci gibi bayatlamış duygu simsarlarından arındırılmalı, bu konuda güvenlik birimlerini bayağı bir gevşek görüyorum.

    ibb artık istanbul'un çehresini değiştirmeli, burayı bir orta doğu ülkesinin kalabalık bir şehri imajından kurtarıp, dünya'nın imrendiği bir avrupa şehri olduğunu tekrar hatırlatmalı.

  • arapların ne giyeceğine araplar karar verecek

    arap bile laikleşme adımları atıyorken laikliğin içinde araplaşmaya çalışan aklı noksanların dikkatini çekmesi gereken bir gelişmedir.

  • hindistan'ın yanlışlıkla füze atması

    sıçtıkları nehirde yüzen adamlardan herşey beklenir dediğim durum.

  • geceye savaş karşıtı bir müzik bırak

    yaşar kurt - anne

  • kombi yakmayan alt üst komşular

    "bunun da hesabı yapılıyormuş demek" dedirten ilginç bir serzenişe konu olmuş komşulardır bu zat-ı muhteremler. birisi benim kapıma gelecek ve diyecek ki "hocam siz niye kombi yakmıyorsunuz, üst katta yeteri kadar ısınamıyoruz", o kişinin akli dengesinin bozuk olduğunu falan düşünürüm, şaka değil gerçekten böyle düşünürüm, zira bu hadsizliği ancak ve ancak aklını yitirmiş birisi yapabilir.

    not: kombiyi çatır çatır yakan ve hatta gerektiğinde umut sarıkaya tabiriyle "kökleyen" biri.

  • 20 yaşındaki kızın galata kulesi'nden atlaması

    bir insanın intihar etme noktasına gelmesi ve bunu gerçekleştirmesi kadar üzücü bir durum yoktur sanırım bu hayatta, üstelik bu kişi çok genç biriyse, dolayısıyla üzmüştür.

  • kargo firmalarının kötü hizmet vermelerinin nedeni

    türkiye'de işini düzgün yapmayan tüm firmalar gibi düşük maaşlı personel çalıştırma politikasıdır. kalifiye bir personeli çalıştırmak maliyetli olarak görüldüğü için asgari ücrete talim edebilecek kim varsa toplar. ortaya çıkan işleri de kendilerine benzer.

  • istanbullu gelin

    özcan deniz'in yine şaşırtmayarak zengin birini canlandırdığı dizi. bir kere de fakir ama gururlu birini oyna arkadaş incilerin mi dökülür?