aribeth de tylmarande8
profili

  • soyadı kılıç olan çocuğa isim önerisi

    (bkz: ışın)

  • fatih altaylı

    adam hakkaten youtube'ı sarstı.

    cüneyt sinirden deliye dönmüştür ki sanırım bi videosunda alıntı bile vermemiş. onca yıl harcadı, fatih altaylı'nın bir koltuk bir kamera ile yaptığına yetişemedi. yetişemez çünkü samimi değil. haa cüneyt'in bazı röportajları büyük işti ama değerlendiremedi çünkü samimi değil, evet.

  • hindistan yetenek sizsinizdeki inanılmaz çocuk

    (bkz: greenscreen)

  • yüzüklerin efendisi (dizi)

    ulan koltukaltını koklayan elf var, bizim 'ben 5 yaşından beri lotr fanıyım, yaşım da 55' diyen tafya da beğeniyor, yersen.

    lan yapmayın etmeyin. üçlemede en azından bu adamlar kitapta anlatıldığı gibi tanrısal yaratıklar olarak tasvir ediliyor. hatta miğferdibi'ne gelmeleri bile biraz işin büyüsünü bozmuştu, neyse.

    lotr elfini, elf yapan o hava, o aurası. lotr evreni elf içeren başka bir evren değil, baya fark var. hele ışığı görmüş, kadim elfler neredeyse çeyrek tanrı. anlatımda bir masalsılık var. sen bunu alıp, cosplay yapan insan filmi yapmışsın. herkes insan aq dizisinde.

    filmde ve kitapta elfleri gören sam ve frodo nasıl etkileniyor. filmdeki tasviri: https://www.youtube.com/watch?v=xyg6ocznz7g

    kitabı okurken o heyecan bize bile geçiyor. 22 yıl oldu lan ben kitabı okuyalı. o ormanda gördükleri elflerin heyecanını ben hala hissediyorum.

    bir de şurda tasvir ettikleri, şafak sayan kokarca elfe bak. hay çekeceğiniz diziye be. 5 yaşından beri kitabı okuyanlar pek buralara dikkat etmemiş sanırım.

    https://www.youtube.com/watch?v=qhgrrihqx14

    adamlar güya galadriel'i güçlendirmişler. galadriel kitapta tasvir edildiği gibi olsa, zaten o trolün saldırmaya götü yemez. galadriel'i gören insan, elf, buçukluk direkt destur çeker. karanlık ırklar zaten kaçacak delik arar, bırak saldırmaya cesaret etmeyi. kim köpek lan gil galad, elrond, galadriel'in yanında.

    ama yok, adamlar tanrısallığı, gücü soyut olarak tasvir etmekten acizler. anladıkları bam güm tek atan, erkek gibi dövüşen, yenince arkasına bile bakmayan bir karen...

    beğenmeyince hemen ırkçı, misojini. yaa en temel hakkımız beğenmemek değil mi, gerekçesi de bunlar yani. ben kitaptaki tadı alamıyorum, bana hitap etmiyor. beğenmeme hakkımız bile yok anasını satayım.

    ya bi ziktirin gidin be. hakkaten s*ktirin. bunu bile beğenenler yüzünden zaten birbirinin kopyası çakma marvel yapımları görüyoruz sürekli. star wars marvel oldu, lotr marvel oldu. got son sezon marvel'e bağladı.

    olum adamlar size san francisco 21. yüzyılda geçen lotr sürümü yapıyorlar, ve bunu bile afiyetle yiyorsunuz. sonra z kuşağı çok zevksiz diye ağlamayın, sizin de pek farkınız yok. güzel güzel koklayın koltukaltlarını. adamlar sizinle alenen taşşak geçiyorlar, ve farketmiyorsunuz.

    orta dünya er gazinosu aq, ortama gel.görsel

  • veganların karşısında şiş kebap yiyen adam

    hemen small dick. ee bu seksizm değil mi? hep aynı muhabbet, yok işte birbirinizden farkınız.

  • nevşin mengü

    evet söylediği abartıldı da, ne söyledi o belli değil ki bu en kötüsü. nevşin hanım tam bir taraf tutacak, tutamıyor gibi.

    benzer konu isveç'te falan da olmuştu bu arada. göçmenin biri markette gördüğü kıza tecavüz ediyor ve ordaki woke tayfa, 'tabi onun kültürü böyle, kadınlar yüzüne bakınca sevişmek istiyor diye düşünüyor' demişlerdi. evet aynen bu şekilde. (bkz: oyun istiyor ablası) aslında şu söylediği şekilde isveç'te söylese, ırkçı damgası yer, uyandırayım. aslında demek istediği 'kültürleri böyle' sanırım. evet bu insanlar bunu kendilerine hak görüyorlar, elbette biliyorlar taciz olduğunu nevşin kardeş. bi tanı önce malzemeyi. aptal mı lan bunlar, adamlara iyicene embesil muamalesi yapıyorsunuz. ama hak görüyorlar, hak. bak bu farklı bir mevzu. o da biliyor bunun taciz olduğunu ve hak görüyor. gülmesi de, 'şu orospulara bakın' gülüşü. arkadaşlarına hava atıyor aklınca, nerde görsem tanırım.

    yalnız batıda tavsiye edilen, susup devam etmek. post modernizm bebeğim, ne sandın. kültürleri böyle (bkz: oyun istiyor oyun). tacizci olduğu için deport edilen göçmene ağlayan kızı unuttuk sanırım. neyse.

    bakın düz şehirli seküler için siyasal islamdan daha tehlikeli bir mevzu yok, türkiye özelinde. ekonomi, ev, araba bunlar kaybedilir, bulunur, alınır. ama bir kere rejimi kaybedersen, o işte bulunmaz. aha iran'a sor. (bkz: tehlikenin farkında mısınız)

    tanıştıklarımın alayı dinsiz imansızdı, ama ülkeyi sıkıysa değiştir. akp eline geçen rejim değiştirme fırsatını buldu. öyle ya da böyle. ithal makbul vatandaş da geliyor, akın akın. (bu arada iranlılar böyle pek telefon sapığı falan değildir ama iranlı biri de vardı telefoncu, nevşin bu konuda yorum yapsın, onu ayrı mı değerlendireceğiz.)

    şimdi istenen nevşin gibilerden konuşması, çok mu fazla isteniyor. faşizm, popülizm rerörerö diye hedef çarptırıyor. ne acı, ne acı. süleyman soylu ve vezvüz gibi trollerle ile aynı yerdesin nevşin, bu daha mı iyi. türkiye'yi batılı oryantalist gibi, white men=şehirli seküler, colored people=müslüman (mülteci) ekseninde okuyor hala. 21. yüzyılda, akp ile 20 yıldan sonra.

    düz şehirli seküler olup da bu kadına hala prim veren ya ağır ahmak, ya da götü sağlam biridir. ne yazık ki arası yok.

    zaten o yüzden babacan ve davutoğlu aklamasına da girişti. bu ikisini ne çabuk unuttu seküler kesim inanamıyorum. nevşin sizin dostunuz değil arkadaşlar, artık anlayın bunu. her açık seküler görünümlüyü dost, her kapüşon takanı da garavel usta sanmayın.

  • ripple

    -al unut abi
    (unutamadı)

  • 2 mart 2017 dolar kuru

    yine olağan şüphelileri çekecek başlık.

    1. yılanoğulları ve "yine de şahlanıyor aman"lar
    2. analiz kasan, ytdci, fiyatlandıcılar
    3. "dolar on lira olur"cu felaket tellalı yarra yeringciler
    4. "aynı gemideyiz"ci mesaideki ak-boylar
    5. "bok aynı gemideyiz"ci dadaistler
    6. dolar aldım, sattımcı realistler
    7. "yine birileri kazanıyor, biz kaybediyoruz"cu pesimistler
    8. nihilist "koy götüne"ci fakirler
    9. tespit yapıp ekmek yiyiciler (ben)