aklazarar9
profili

  • 10 ocak 2020 antalya soğuğu

    kedi g.tünü görmüş kılıç yarası sanmış dediğimdir.

  • kırmızı ışığa yavaş gelerek yeşili tutturan şoför

    arkadaki salaktan "neden yavaşlıyorsun ışığa 100 metre var skik" kornası yiyebilir.

  • 22 yaşında mimara 3 bin tl teklif edilmesi

    şu piyasada mimar olarak asgari ücrete iş bulabiliyorsa öpüp başına koysun mimar arkadaşlar. inşaat bitti. proje çok az dibin dibine çizdiriyor müteahhitler.

  • idam yerine uzaya fırlatma cezası

    5 liralık ip yerine 50 milyon dolar harcamak isteyen kişi beyanı.

  • ateist biriyle sevgili olmak

    en ahlaksızların, hırsızların, pisliklerin kimler arasından çıktığını hala öğrenememişlerin ateistlere giydirdiği başlıktır.

    ateistler iyidir. cemaatleri olmaz, darbe yapmaz, paralel yapı kurmazlar.

    edit: ateistlerin ahlak anlayışı yoktur diye mesaj atan arkadaşlara "evrimsel sosyoloji" yi okumalarını tavsiye ederim. cehalet mazeret değildir.

  • oğlunun penisini kesen lezbiyen çift

    sjw'nin geleceği nokta budur. brie larson g. tüne kına yaksın anasını satayım. allah belanızı versin dediğim insan görünümlü yaratıklardır.

    edit: amerikada sjw ve en önde bayrak sallayanı brie'nin ne bok olduğunu bilmeyen cahillerin mesaj kutumu yeşillendirdiği başlık olmuştur.

    kadına pozitif ayrımcılık farklı, sjw farklı. erkekler artık asansöre bir kadınla yalnız binmeye korkuyor.

    türkiye deki feminstlerin dişi de bizim gibi beyaz yakalıya geçiyor. asıl sapkınlıkların yaşandığı sosyoekonomik seviyede erkeklerle uğraşmayı deneyin bakalım. feministliğinizi napıyorlar. şimdi elinizdeki klavyeyi usulca bırakın. sizin her türlü hakkınıza saygı duyan, size sarkmayan bizi rahat bırakın. asıl pisliği yapanlarla hukuk önünde mücadele edin, çocuk istismarına karşı durun.

  • aktroll'ler şu anda ne yapıyor

    iş arıyor olabilirler.

  • muharrem ince ve danışmanlarına duyurular

    7 ton domates koy meydana. bak de bu 7 ton domates 1 cep telefonu ediyor. endustri 4.0 teknoloji egitim vs... yardir gitsin.

    sonra domatesleri kasa kasa meydandakilere dağıt. kilosu 2 tl üreticiden 80 kuruşa alırsin. aldigin ciftciyi de cikar yazik degil mi bu adama de.

    alt edit: https://eksisozluk.com/…ediyim-sadece-gizleniyorum' dan mesaj var:

    --- spoiler ---

    merhaba,

    muharrem ince icin bagis kampanyasinin duyuruldugu (bkz: muharrem ince bağış kampanyası) basligini sansurlemisler. sol frame'de gorunmuyor.

    (bkz: 16 mayıs 2018 muharrem ince'ye sözlük sansürü) basliginda durumu ekran kaydiyla izah ettim ancak 1 dakika sonra bu basligi da sol frame'den kaldirdilar.

    entry'nizin en tepesine veya bir yerine durumu izah eden bir mesaj yazar misiniz? bunu nicin yaptiklarini anlamadim ancak en azindan bir aciklama yapmalari herkesin hakkidir.

    --- spoiler ---

  • aile arasında

    bu filmi beğenmeyen türkçe bilmiyordur. daha fazlasını yazmayayım alınanlar oluyor.

    bu film iyi değilse hangisi iyidir acaba. ağzına sıçarım ceber mi?