a donde siempre regreso3
profili

  • 13 haziran 2020 beşiktaş antalyaspor maçı

    yedigimiz golun tamamen ersin'in sucu oldugu mac.

    genc kardesimiz karsi karsiya net golu cikarinca bizim savunma aliskin olmadigindan mal oldu. son 2 sezondur o pozisyonlarin hepsi gol oluyordu.

    ersin kardesim o pozisyonlari birakacaksin ki gol olsun yoksa boyle donup kaliyorlar.

    yavas yavas, alistiraraktan...

    *: agalar benim diyen anadolu takiminda bu kadar yeteneksiz bir oyuncu toplulugu yok ya.

  • 2 mart 2019 kayserispor beşiktaş maçı

    2-1 olan mac.

    spiker gol sonrasi "besiktas 0-1'i koruyamiyor" dedi. yalcin agabey besiktas kendi sahasinda 3-0'i da koruyamiyor ki...*

  • beşiktaş

    cas tarafından şikeyle suçlanmayan futbol takımına sahip jimnastik kulübü. ülkenin en pislik iki kulübünden birinin yediği bokları hafifletmek için "beşiktaş'ı sürekli kollayan" federasyon tarafından olaylara figuran edilmiştir. beşiktaş'ın uefa'dan aldığı ceza finansal uyuşmazlıklardan dolayıdır. ayrıca transferde usulsüzlük yapmıştır. ama hiç bir takıma gidip "bu maç bize yenil de biz de sana para verelim" ya da "falanca takıma ekstradan oynayıp kazanın helalinden sakalınız hazır" gibi bir şerefsizliğe bulaşmamıştır. madem şike yaptı, neden fenerbahçe 2 yıl ceza alırken beşiktaş 1 yıl aldı?

    beşiktaş'a şike iftirası atan fahişeden çıkmaları 1996-2000 yılları arasında oynanmış ligleri de yorumlamaya bekleriz.

    (bkz: fetö)
    (bkz: himmet)
    (bkz: dua)
    (bkz: maklube)

    ayrıca;

    (bkz: beyoğlu yosması)

    hayat kadınlarına bir lafım yok, o yola nasıl düştükleri hakkında hiçbir fikre sahip değilim muhakkak bir hikayesi vardır ancak çocuk yapıp yapıp bizim başımıza salmazlarsa çok minnettar olacağım.