catch the arrow8
profili

  • dolandırıcıya 800 bin liralık altın kaptıran teyze

    en çok damatlar üzülmüştür. bu yaşlı bunağın onlarca yıl ağzı kokarak gezme pahasına biriktirdiği paraları ezemeyecekler, yazık oldu.

  • 40 bin liraya alınabilecek en iyi ikinci el araba

    @localefeldi takma adıyla yazan kişi maşallah sahibinden.com’da bile atılmayacak cinsten bir kazık hazırlamış bu başlığa yem atıyor. boş kasa 2019 modeli 80-90 bin liraya giden 11 yaşındaki arabaya 58 bin istemenin başka açıklaması olamaz.

  • cumhuriyet halk partisi

    çocuğuna yunan bayrağına selam çaktıran ama iş mustafa kemal’in askerleriyiz demeye geldiği zaman militarizme karşı çıkan fırıldak gibi bir kişiyi hala partide tutuyorlar ya benim için bitmiştir.

    oy vermeye yaşım yettiğinden beri gider atatürk’ün partisi diye basardım mührü ama artık o devir kapandı. k.k ve tayfası hdp’ye siktir olup gidene kadar size oy moy yok.

  • hdp'nin büyük adalet yürüyüşüne katılma kararı

    sevinen kesim:
    -atatürk'ün partisine doluşmuş sezgin tanrıkulu çizgisindeki kürtçüler

  • #pınarürünleriboykot

    bugün konserve ton balığı alırken baktım pınar olanlarda kampanya var gayet de uygun bir fiyata satıyorlar ama inadım inat gittim dardanel aldım. ankara'nın rahatsız olmasından korkanlara para yok.

  • 5 trilyon $ maden rezervi için düğmeye basılması

    bilindiği üzere koalisyon hükümetleri, tek parti dönemi ve ismet inönü'nün lozan'a koyduğu maden çıkarılmasını kısıtlayan maddeler başkanlık sistemine geçtiğimiz an geçerliliğini yitirecek. hükümet evet sonucu kesinleştiği için gerekli adımları şimdiden atmaya başlamış. avrupa panikte, amerika yeni süper güç ile nasıl ortaklık kuracağını düşünüyor.

    edit: bir yazar arkadaş uyardı sağolsun. lozandaki maddede başkanlık değil partili cumhurbaşkanlığı sistemi yazıyormuş.

  • 6 şubat 2017 israil'in gazze'yi bombalaması

    bazı türk heyetlerinin israil'e gittiği sıralarda olması çok manidar olmuş. hadi bakalım dünya lideri, yiyorsa yap yine atarını. dünyada dostun kalmamış, şimdi de esip gürlesen ya benim gazzeli kardeşlerimi bombaladılar diye?

  • türkiye'nin nato'dan çıkması

    keşke ordusu tepeden tırnağa nato ekipmanları ile donatılmış bir ülkenin nato'dan ayrılabileceğini düşünebilecek kadar saf olsaydım. eminim hayat daha güzel olurdu.