and the unhappy dido burns7
profili

  • 2023 site aidatları

    allah rızası için "sitede" oturanlar yazsın. başlığın adı "site aidatı." 9-10 dairelik apartmanın 100 liralık aidatı kimsenin zikinde değil.

    ankara çankayada butik bir site. 48 daire. 1 site görevlisi, 3 güvenlik. peyzaj alanı, kapalı ısıtmalı büyük bir yüzme havuzu, orta çapta bir spor salonu için ısınma ve sıcak su hariç 2600 tl ödüyoruz. butik sitelerden uzak durun.

  • muzo'nun youtube kanalına abone oluyoruz

    özellikle üniversite öğrencilerinin efsane radyocusu, yastık sohbetlerinin mucidi, muzaffer güsar (muzo) dün itibariyle youtube kanalını aktif olarak kullanmaya, gündemi yorumlama videoları yüklemeye başladı. an itibariyle de herhangi bir radyoda çalışmıyor. kanalına abone olarak destek verelim. youtube kanalı

  • kadınlardan soğuma nedenleri

    seks yapmayı, erkeğe verilen bir ödül gibi görmeleri.

  • sözlükçülerin iyi ki almışım dediği şeyler

    netflix uhd paket
    ps4 pro
    4k hdr tv

  • 07 jh 433

    07 jh 433 . asıl plaka bu.

    2012 partner.

    erhan kozan. kırşehir kamanlı. 38 yaşında

    erkek kuaförü malzemeleri satıyor. murat paşa ilçesi deniz mahallesi teoman paşa caddesinde . google map

    telefon benim değil diye yalan söylüyor. kayıtlardaki temmuz 2017 güncel telefonu 5308208780.

    facebook hesabılink

    diğer face hesabılink

    köpek katili

    yaptığı caniliğin karşılığı bu kadar ucuz olmamalı. adam sanki sırf oraya köpek ezmeye gelmiş gibi. bunun bir anlık sinirle, hatayla, kazayla alakası yok. planlı, isteyerek, ölçerek arabayı köpeklerin üzerine sürüyor.

    edit: cani ifşa olduğu için uzun süre ortadan kaybolacağı kesin. benim amacım bir psikopatı ifşa edip rezil etmek. bu şahsın yaşadıkları, diğer potansiyel canilere ibret olsun ki... bir daha hiçbir canlıya bilerek zarar verip kaçmasınlar.

  • ekşi sözlük dışarı çıkmalık arkadaş veritabanı

    önce dertleşme sonra da dışarı çıkma...sozlukte sikecek insan aramanın yeni formülleri. zaten fuck buddy aranıyor başlığı varken bu başlıklar, ayakcılar ve emektarlar için. çünkü doğrudan sıkebilecegin insan çok az. ama dertleşme ve dışarı çıkma ayağına arkadaşlıklar kurup yani emek sarfedip sonra da sikmek için bulma şansın daha fazla. bol şanslar gençler.

  • youtube

    2 gündür benim çocuk isyanlarda. günde 1,5 saat youtube izleme hakkı vardı. prenses elif filan. baba, youtube niye açılmıyor diye başımın etini yedi. ben de tayyip amcan kısmış interneti diye anlatmaya çalıştım. 5 yaşındaki çocuğun bile daha şimdiden antipatisini kazandın reis.