he la7
profili

  • kadınlardaki kimseye ihtiyacım yok tribi

    ne kadınların ne de erkeklerin birine ihtiyacı, mecburiyeti yoktur. beraber zamanını geçirmekten keyif aldığın biri olursa onunla zamanını, hayatını paylaşırsın. ama bu mecburiyet değildir.

  • türkiyeden çıkacak metaverse evrenine isim önerisi

    15 temmuz şehitler sanal dünyası

  • barış harekatı türkiye'nin vietnamı mıdır

    bir ülkenin başka bir kıtadaki ülkeye düzenlediği operasyon ile başka bir ülkenin sınırının 30 km ötesine kadar düzenlediği operasyonu kıyaslamak saçmalık biraz bence. vietnam meksika veya kanada'nın yerinde olsaydı orayı sikertirdi amerika. başka kıtaya asker gönderip savaşmak sınırının 30 km ötesine asker göndermek gibi bir şey değil. bu nedenle bu ikisi birbirinin muadili değil.

  • 30 yaşında hala metal dinleyen insan

    o müzik türünü belli bir ortamda hava olsun diye değil, gerçekten sevdiği için dinleyen insandır.

  • tarsus'taki kazı için yapılan resmi açıklama

    çanak çömlek için mi keskin nişancı duruyormuş etrafta? hmm pki by

  • erkeklerin bacaklarını açmadan oturamaması

    taşakları kesip atalım. siz de rahatlayın biz de.

  • recep tayyip erdoğan

    halkın, erdoğan sevgisinden çok; erdoğan'ın da sevmediği eğitimli ve refah seviyesi daha iyi kesime nefreti var. ortak paydaları bu. yani erdoğan iktidarı erdoğan sevgisinden ileri gelmiyor; daha çok, eğitimini tam tamamlayamamış, maddi imkanları genelde kısıtlı, toplumda 15 yıl öncesine kadar pek de kaale alınmayan bir halk sınıfının daha iyi şartlarda yaşayan kesime nefretlerinden ileri geliyor ve erdoğan sayesinde bu kesime karşı daha güçlü oldukça ne yazık ki bu iktidarın sürmesi için her şey yapacaklar.

    erdoğan'ı iktidarda tuttukları müddetçe bu kesimden öç alabilirler. erdoğan'ı iktidarda tuttukları müddetçe hep imrendikleri ama olamadıkları bu kesime kan kusabilir ve bu kesimi sindirebilirler. erdoğan'ı iktidarda tuttukları müddetçe eğitimsizliklerinin, bir önemi kalmıyor. eğitimsiz olmalarına rağmen hak etmedikleri kadrolarda yer bulabilirler.. erdoğan'ı kaybetmeleri demek eskisi gibi önemsiz hale gelmeleri demek. bunu önlemek için erdoğan'a her koşulda destek veriyorlar. sorgulamadan. çünkü toplumda en fazla dindarlıkları ile yer edinebiliyorlar ve bu dindarlığa en fazla erdoğan iktidarı müsaade ediyor.

    kısaca, erdoğan iktidarı bu ülkenin ta kendisidir.