nandomanu17
profili

  • deniz salyası

    kimse farkında değil ama ülkenin bir numaralı sorunlarından birisidir. şu anda marmara denizi'ni esir almış vaziyette. bütün deniz canlılarını tüketiyor , zaten içine edilmiş denizi daha da mahvediyor.

    işin kötüsü çanakkale üzerinden ege kıyılarına doğru yayılmaya başlamış durumda. bu gidişle ülkemizde temiz bir deniz , nefes alacak alan bırakmayacaklar.

    akp zihniyeti her yeri kuşatmış bir halde. güzel olan her şeyi tüketmek , yok etmek derdindeler .

    alın siyasal islamcı köpekler , bunlar sizin eseriniz ;

    https://twitter.com/…tatus/1398534160344653825?s=20

    edit: bir kaç kişi siyasal islam ile ne alakası var yazmış . halen olayları anlayamayan , yıllardır ülkede yapılan çevre katliamlarını , kaz dağlarının yok edilmesini görmeyenlerdensiniz anladığım kadarıyla. ülkeyi 20 senedir yöneten siyasal islamcı zihniyetin sonuçlarıdır. solduğunuz kirli havanın nedeni de siyasal islam' dır. halen anlamıyorsanız , pes !

  • 5-6 aralık 2020 alkol yasağı

    bu dönem de en çok siyasal islamcılara yaradı.covid ayağına şeriat düzeni mi getirmek istiyorlar ? inanın şaşırmam. bir yandan da alkolden aldıkları vergiler var, nasıl vazgeçerler bundan diye düşünüyor insan.

  • boşanmış bir kadınla evlenmek

    normal bir durumdur. evlilik kurumuna bu kadar anlam yüklemeyin. evlenilir, boşanılır. mühim olan yanlış kişi üzerinde ısrarcı olmamaktır.

    bir de kadınları 0 km araba , kullanılmış araba diye kıyaslamak ,nitelendirmek nasıl bir barzoluktur, anlamadım gerçekten.

  • recep tayyip erdoğan

    kendisi ve akp depremden daha büyük bir doğal afettir. 18 senedir her gün, her dakika bu afeti yaşıyoruz.

  • 30 yaşından önce saçları beyazlayan insan

    daha kötüsü var. 20 yaşında saçlarını döken insan. bakınız ben :(

  • euro'nun 9 tl olması

    daha kötü günlerin habercisi. ülkenin başına gelen en büyük felaket olan , siyasal islam çocuğu akp’nin orta çağ arap yarım adası usulü yönetiminin sonucudur. yazık. geleceğimizi çaldılar, karanlığa gömdüler.ısrarla, halen savunuyorlar bir de bunları , açlıktan ölecekler ama halen savunuyorlar. maksat ezan okunsun, bayrak inmesin. zihniyetini siktiğimin, o bayrağın direği götümüze girdi haberin yok.

  • güreşçiyi vakıfbank yönetim kuruluna atamak

    evet, son akp icraati.

    hali hazırda c.b. başdanışmanı olan hamza yerlikaya vakıfbank yönetim kurulu’na atanmış. engin ekonomi ve piyasa bilgisi ile bizleri aydınlatacak ve geleceğimize ışık tutacaktır (!) faiz lobisiyle güreşiriz artık :)

    https://www.gercekgundem.com/…mu-bankasindan-alacak

    edit: kap bildirimi geldi ;

    https://www.kap.org.tr/tr/bildirim/851090

  • rtük'ün yanında bira iyi gider cezası

    taze haber. insanları ölümle tehdit edenleri , canlı yayınlarında pedofiliyi savunanları ağırlayan kanallara verilmeyen ceza nihat sırdar’a verillmiş ;

    https://halktv.com.tr/…hat-sirdarin-yayinin-425397h

    hayırdır , şeriatla mı yönetiliyor bu ülke ? rtük başkanı artık çığrından çıkmış bir vaziyette. yazık.

    edit : önceden açılmış başlık, şu şekilde (bkz: nihat sırdar’a rtük tarafından ceza verilmesi)

  • 16 mayıs 2020 mario jardel instagram paylaşımı

    neden böyle bir paylaşım yaptığını ben ve o dönemi hatırlayan galatasaraylılar bilir. emre ve okan o dönem jardel’e bilinçli bir şekilde mobbing uygulamışlar , takımda kendisini dışlamışlardır. hatta olay soyunma odası kavgalarına kadar gider. dönemin ligde en büyük favorisi olan galatasaray’da jardel real madrid deplasmanı sonrası kesik yemiş ve bu da takımın şampiyonluğuna malolmuştur. emre ve okan ise kaçarak inter’in yolunu tutmuşlardır. o dönem galatasaray şampiyon olabilseydi türkiye’de beşinci kez üst üste şampiyon olarak rekoru kıracaktı .

    jardel’in emre’ye olan antipatisinin nedeni budur.

  • şu an okunan kitap

    (bkz: silmarillion)

    yine, yeniden.

  • içki içen insanların ahirette vereceği hesap

    o gün gelsin, üzerine tip bile veririm . yeter ki siktirin gidin , zemzem için , gölge etmeyin.

  • 29 ekim 2017 türkiye'de saatlerin geri alınmaması

    ne boktan ulkeyiz lan. saat kac onu bile bilemiyoruz. herifler her seyin icince sicti.

  • istanbul'a ihanet ettik bundan ben de sorumluyum

    bunun bir üst versiyonu ‘’ülkenin amına koyduk valla, kusura bakmayın’’ olabilir. en son bunu diyecek, eminim.

  • 10 eylül 2017 osmanlıspor göztepe maçı

    göztepe'nin osmanlı çocuklarına acımadığı maç. ne güzel ettiniz geldiniz be kardeşim. ne olur bir daha düşmeyin. meydanı bu iktidar yancılarına bırakmayın.

  • fatih terim

    zamanında kader ortağı olduğu ve uğruna galatasaray'ı sattığı tüpçü tarafından kovulmuş. zerre üzülmedim. üstelik yakın dostu ali dürüst ise judas'ı olmuş. çok güzel olmuş. satıp gittiğin günü unutmadık, artık kebabçı basmaya devam edersin hoca.

  • okan bayülgen'in nusret gökçe'ye attığı tweet

    okan bayülgen benim gözümde starbucks'ta das kapital okuyan adamdır. ötesi değil. yıllardır televizyon kanallarını, figürlerini eleştirir ama eleştirdiği şeyler aslında kendisidir. tek amacı dikkat çekmek olan bir çelişkiler yumağıdır.

  • çarşaflı kadının cihat tehdidi

    kocası izin vermese tuvalete bile gidemeyek bir ninja kaplumbağa sıçmığı. daha senin inandığın dinde değerin bile yok lan embesil ne tehdidinden bahsediyorsun.