ingenieurin9
profili

  • sahip olunan ilk forma

    çok ilginç ki ankaraspor forması. 8. sınıftayken aykut kocaman söyleşiye gelmişti okula, o sırada dağıtılmıştı. hocaya imzalatmıştım.

    daha sonra lisedeyken çubuklu formama sahip oldum. üniversiteye başladığımdan günden beri yeni çubuklu forma alıcam diye para biriktiriyordum, hazır almışken 4 yıldız olsun dedim diye on seneyi aştı beklemedeyim. araba aldım bu sayede. teşekkürler fenerbahçe. bu gidişle arabanın modelini de yükseltirim gibi.

  • ekşi itiraf

    kafam deli karışık. çok uzun süredir iş arıyordum. geçen hafta özel sektörde olanakları iyi olan bir yerde işe başladım. bugün ikinci haftanın ilk günüydü ve kpss sonuçları açıklandı. balıkesir'e atanmışım.

    evim ankara'da, ailemle yaşıyorum. kira, fatura, temizlik, yemek dertlerim yok. özel sektörde mühendislik şartlarına göre iyi bir iş.

    balıkesir'de kimim kimsem yok, tamam daha rahat devlet filan ama o kadar. diğer masrafları düşünce buradaki aynı maaşa denk geliyor, bütün temizlik, yemek ve bir başına kalmak da cabası.

    kafam bir milyon. hayatım hakkında seçim yapmaktan çok sıkıldım, çok bunaldım. artık önümde game over yazısı çıksa diyorum.

  • inşaat mühendislerinin aslında mimar olamayışı

    iyi ki öyle değil dedirten durum.

    sonuçta birinin şantiyede binanın yıkılmayacağından emin olması gerek. mimarlara kalsa duvar koymayalım içerisi ferah olsun.

    (bkz: mimarların aslında inşaat mühendisi olamayışı)

  • ekşi itiraf

    sadece saat başı otobüs kalkan bir yerdeyim. markete gitmek için kalkıp başka bir kasabaya geldim. tüm alışverişimi yapmışken cüzdanımı evde unuttuğumu farkettim. eve dönmek için saat başını bekliyorum. eve gidip cüzdanımı alıp diğer saat başında tekrar binip falan filan derken anlayacağınız tam bir geri zekalıyım galiba.

  • trafikte uzak durulması gereken plaka kodları

    ankara'ya gelen her yabancı plaka diye görüp arttırıyorum.
    bizim trafiğin kendi içinde bir sistemi var. ayak uyduramıyorlar buna.

  • bir otelin kalitesiz olduğunu gösteren detaylar

    resepsiyonda yarı uyuklayan , günlük kıyafet giymiş tek başına bekleyen adam.

    hiç bir zaman yanıltmadı beni.

  • ankara'da asbest ve kanser iddiaları

    dile kolay 350 ton asbest.

    cam lifidir bu bahsedilen madde. ciğerlerinize solursunuz. vücudunuz imha edemez. hücreler düzensiz bölünmeye başlar. ve tebrikler kanser oldunuz.

    gazi mühendislik fakültesinde okuyorum. yıkılan yer okulun hemen arkası. maskeyle gezen hocalar var. çoğu hoca da komple dersleri iptal etti bu hafta.

    ama üzülerek seyrediyorum ki, tepki sıfır. kimsenin bir şeyden haberi yok. bu olay yurt dışında yaşanıyor olsaydı halk sokaklara dökülürdü. sağlığımızla oynayamazsınız denirdi.

    bir arazinin bile binlerce insan sağlığından daha önemli olduğu ve insanların bunu kabullendiği bir ülkede yaşıyoruz ne yazık ki.

  • ekşi sözlük çöküyor

    3839 abonesi olan kalitesiz bir youtube kanalının ekşi sözlük üzerinden rant çabası olan video.

  • mezuniyet + iş bulma + evlilik + çocuk

    mezuniyetten sonraki levellere geçemedim.
    kod vercek olan yeşillendirebilir.