ray quick7
profili

  • afrin'de pyd militanlarının vurulma anı

    yukarıda bir arkadaş söylemiş zaten görüntü daha önce başka bir yerden çekilmiş ve 15 ocakta youtube'a yüklenmiş gençler siz siz olun bok havuzu medyasının gazına gelmeyin.

    (bkz: #73642655)

  • aleyna tilki

    rezil rüsva olduktan sonra bütün fotolarını yoruma kapatan ergen.

    (bkz: yazık la kimin çocuğuysa)

    fotoların çalıntı

    klibin arak

    youtube tıklanma sayın sahte

    instagram ve twitter takipçilerin fake hesap

    pr çalışman berbat

    sonun hayrolsun ne deyim.

  • türk insanının temel sorunu

    nefret dolu olması. demek istediğim siyasi konular değil orada çoktan kayış koptu zaten. birbirimize tahammülümüz yok birbirimizi ezmeye yer arıyoruz zaten. sözlüğün hali ortada zaten herhangi bir entryden sonra saniyesinde laf sokmalar küfürleşmeler başlıyor veya açın sözlükte ibiza,mallorca,capri,mikanos,maldivler,phuket başlıklarına girin oradaki güzelliklerden çok " tatile gittim ama yine türk gördüm yhaaa:/" minvalli entryler göreceksiniz. ne ara bu kadar devreleri yaktınız anlamıyorumki.

  • recep tayyip erdoğan

    göreve ilk geldiği 2003 yılında makam arabaları ve lojmanları israf diye satıyordu, keçiören'de 3+1 mütevazı bir evde yaşıyordu(!), soygun diye nitelenderdiği key kesintilerini geri ödüyordu, bizi avrupa birliğine sokacaktı, dar gelirlileri kira öder gibi ev sahibi yapacam diye toki'yi parlatıyordu.

    geldiğimiz noktada 330000 liralık mercedes lüks müdür? deyip 1.4 milyarlık saray yapıldı, key kesintilerine soygun derken bugün gss ve zorunlu bes adı altında soygunun babasını yapıldı, avrupa birliğini unutulup suriye ve ırak bataklığına boğazımıza kadar battık . toki desen devasa bir talan şirketine dönüştü, toki evi normal bir evden daha ucuz kesinlikle değil ve yandaş değilsen ancak avucunu yalarsın.

  • temel kotil'in thy'den ayrılması

    bence zamansız bir ayrılık daha rize nüfusuna kayıtlı thy'ye almadığı bir dünya adam vardı nereye be reyiz?

  • 1800 yıllık roma sütununa isim kazımak

    italya'da meydana gelmiş olay. olayın kahramanı ise tahmin edersiniz ki bu diyarlardan. savunması ise daha güzel "suç olduğunu bilmiyordum". doğru kardeşim senin sikik ülkende suç değil ama dünyanın kültür merkezi avrupa'da suç iyi ki para cezasıyla kurtulmuşsun.

    edit : sanırım bunu ilk haber olarak geçen ajans adını aziz multu olarak yazmış ama bence klavye hatası oldu ve diğer ajanslarda oradan kopyaladılar. elemanın adı aziz mutlu , kendi tabiriyle kurdishboy , keşke hakimin karşısındada instagrama döşeseydin etiketleri #italya#mahkeme#gotegeldik#foşikitalya

    https://www.instagram.com/azizmutluu/

    hahahaha eleman hesabını korumaya alıp fotografların hepsini silmiş. noldu kurdishboy kardeş çok rahat yazıyordun ismini ? sana izin veren erasmus koordinatorlugunun beynine tüküreyim.

    edit : herseyehedehodoyazanbilgisayarci sagolsun yogun emekleri sonucu adamımızı bulduk kendisine teşekkür ediyoruz.
    merak edenler için tarihi eseri sikmeden hemen önce aziz mutlu'nun nur cemali buradan görülebilir.

    bir adet sütun bizim işimiz pozu

  • coca-cola'nın filistin'de 4. fabrikayı açması

    ellerinde kola şişeleriyle israil konsolosluğuna koşup böğürenleri göt eden hadise.hadi şimdi kredi çekip bir kamyon coca-cola alında neşemiz yerine gelsin amk salakları sizi.

    http://www.sabah.com.tr/…listinde-fabrikalari-4ledi

    kaynak, hemi de yandaş.

    edit : yok arkadaş şuna kanaat getirdim bu şovenist coca-cola boykotçularına laf anlatılmıyor.adam halen filistindeki işçilerin sömürüldüğünü iddaa eden ve her zamanki gibi filistinlilere mağduru oynatan entryler giriyor.

    sen coca-cola israil'e yardım ediyor diye yaygara koparmadın mı? .bunu yaparken filistinli din kardeşim yalnız değildir diye propaganda yapmadın mı?.senin filistinli kardeşin rahatsız olmayıp adamlara buyur paşam dördüncü fabrikayı aç diye izin veriyorken hemde gazze şeridinde!!! sana ne oluyor yarım akıllı demezler mi adama?