draconian8
profili

  • daron acemoğlu

    dun yazdigim entry aktrollerin saldirisina ugramis ve silinmis tekrar yaziyorum:

    "cimhirbiskinimiz" en fazla kendisinin tasaklarini avuclar. daron acemoglu akp denen hirsiz mafya'ya gelmez. kendi muhalif adamin. uretimin olmadigi bir ulkeye hic gelmez. bir suru elestirel videosu var:

    https://www.youtube.com/watch?v=knompl5ywvg

    daha gecen hafta demokratik rejimlerin ekonomilerinin avantajlarini iceren bir yazi yazdi:

    https://www.bloomberg.com/…y-dividend-faster-growth

    çomarlarin "zaten afedersin ermeni" demesiyle mi ugrasacak adam. once otokrat rejimi kaldir, hukuku tekrar tesis et, ulkeyi ozgurlestir ve demokratiklestir sonra yargilan cezani çek aklan, gel bi daha cumhurbaskani ol, sonra teklif gotur.

    edit: nagehan alci'nin iddiasiymis.

    edit2: gelmesi teknik olarak akp sonrasi turkiye'nin hayrinadir ama once akp hesap verecek ve yargilanacak, yandaslari/çomarlar açliktan beton kemirecek ancak ondan sonra yeni ve demokratik bir iktidarda ekonomide kendisinin ekspertizinden yararlanilabilir. akgezen camiasi tabii dagilmakta olan ekonomik durumu gordugu icin bir kurtarici bekliyor. o kadar bedava degil bu isler. biz liyakat derken siz rerero diyordunuz. hodri meydan; kendi adaminizi yetistirip ekonominin basina getirin - tabii bu kalibrede birini yetistirebilirseniz - elinizdeki gocmus egitim sistemiyle.

  • komünist gençlere okuma hakkı vermeyeceğiz

    rte beyanati. tabii komunist terimi otomatik olarak terorist vatan haini sifatlariyla beraber geliyor. zamaninda turbana basortusune ozgurluk konusunda islamcinin yilmaz neferi olan komunistleri artik universitelere almayacaklarmis. verirmisin destegi zamaninda islamci gelir boyle gotunu keser iste.

    edit: hadi akitleri, anadolu comarlarini, isbirlikci mhplileri gectim islamofasist politikalara, savasa karsi bir pozisyon alip "rte ile ayni gemide degiliz" dedigimizde ama afrin vatan millet muhabbeti yapan cakma muhalifler altta dizilmis rte'yi savunur olmus haliyle. muhalefetinde de bir bok olmaz bu milletin. universite'de ozgun egitim hakki falan yalan bunlar icin.

  • milliyetçilerin sözlüğü ele geçirmesi

    akp denen mafya çalarken, torpil yaparken, ihale kaparken, parsel parsel satarken, herkese düşman hukuku uygularken, reza davasinda, man adasi yolsuzluklarinda, cocuk tecavuzlerinde bunlarla aynı gemide değiliz de, politik rant amacli cikarilmis, erken secime calistigi asikar bir krize, savaşa gelince aynı gemideyiz! vatan, millet, sakarya deyip diktatorun arkasina piyade olarak dizil, herkesi de pkkli ilan et.

    daha iki hafta onceydi yahu hashtagler falan.

    muhalefetinde de bir bok olmaz bu ulkenin.

  • yassıada'nın imara açılmasından sonraki hali

    anasini sikmisler adanin. yesil namina hicbir sey kalmamis. yarak gibi camiyi de dikmeyi ihmal etmemisler. falezlere bile beton basmislar. iste son hali:

    https://twitter.com/…kyan/status/930136112739356672

  • katalonya değil katalunya

    hayir turkcesi katalonyadir. katalunya katalancadan giydirme. turkceye biz "catalonia" dan aldik. katalonya yazacaksiniz.

  • 15 temmuz 2016 darbe girişimi tiyatrosu

    ustunden gecen bir senenin ardindan artik piyes veya ilkokul müsameresi kivaminda/amatorlugunde "kurgulandigi" anlasilmistir. tiyatro diyerek sanata saygisizlik yapmayalim.

    ps: ilkokul ogrencileri de alinmasin hepiniz cansiniz.

  • ali nesin

    "emre kongar’la aynı partide olmak istemem, ama bir ıssız adada ya da bir hücrede illa biriyle kalmak zorundaysam, bu kişinin emre kongar olmasına sevinirim!"

    burda ozetlemis zaten bu "yetmez ama evetci" zihniyet nerede bulunmak istedigini. sike sike laik-solcu-ataturkculere muhtacsiniz bu ulkede birakin bu turbana ozgurlukcu, ezilen yiginlar palavralarini artik. islamcilarin ilk firsatta gotunuzu kesecegini adiniz gibi biliyorunuz. cakma aydinlar sizi.

    70 yasina gelse de simarik itin teki.

  • recep tayyip erdoğan

    öl artik amk.