metal revolution9
profili

  • michy batshuayi

    sezonu sikti doymadı, şimdi de son derbiyi siken kabilesine sıçtığımın yerlisi. siktir git londra'ya.

  • 4 aralık 2021 made in türkiye genelgesi

    (bkz: boş bakkal taşak tartar)

  • bein sports'un ali koç'a dava açması

    vahabi, suriyeli, fetö, hamsi, tinerci goygoyunuz bittiyse işin yasal kısmına gelelim. ali koç ve fenerbahçe muhtemelen bu davayı kaybeder; zira kullanmakta oldukları be fair logosunun şekli, tasarımı, fontu ve rengi bein kuruluşunun tescilli markasıdır, kafana göre kullanamazsın. yani burada ali koç ve fenerbahçe bein ile anlaşmaya gitmezse ağzı yanar, benden söylemesi.

    ekleme: epey mesaj geldi tshirt'ten mi yaptırım yiyecek fb diye; dünkü 21 şubat 2021 fenerbahçe göztepe maçı'nda söz konusu be fair logosu ülker stadyumunun reklam panolarında döndürüldü 90 dakika. bein sport'un maçın yayınını verdiği tüm ülkelerde yayınlandı bu görüntüler. fb ve bein hisseleri borsada işlem gören şirketler. ulusal ve uluslararası marka hakkı ihlali ve ticari itibar kaybı ciddi bir suçlamadır.

  • ibrahim tatlıses denince akla gelenler

    (bkz: katil)
    (bkz: azmettirici)

    (bkz: ahmet toptan)

  • football leaks türkiye belgeleri

    ortada beşiktaş'ı dolandırarak kendini ve ortaklarını zenginleştiren bir eski başkan var, denyonun biri gelmiş beşiktaş'a laf çarpıyor; tff'ye demirören'i yerleştirip kayırıldığımızı iddia ediyor. boş konuşacağına açın bakın, beşiktaş burada mağdur; herhangi bir hukuk devletinde davacı sıfatında hakkını arayan olurdu. ama bu meselede bile holiganlıktan geri duymadığımız için ne futbolumuzdan, ne de ülkemizden bi' yol olmuyor.

    hatta orada yazılmayan bir başka şeyi de ben yazayım, siz ergenler nasılsa hatırlamazsınız;

    haberde adı geçen demirören avm'nin açılmasını sağlayan yalnızca mendes'in cristiano ronaldo'yu açılışa getirmesi değildi; binaya kaçak dış kat çıkıldığından ibb şehircilik yasası uyarınca avm'nin açılmasına izin vermiyordu. yıldırım demirören de o dönem bjk'nin sözleşmeli futbolcusu olan filip holosko'yu ibb'ye maaşı bjk'nin kasasından ödenmek üzere kiralar; ibb de demirören avm ile ilgili koyduğu şerhi kaldırır. yani tek mesele mendes'in oyuncusunun açılışa gelmesi değildi, o işin göz boyamasıydı.

    buyur sana sızdırma belgeye falan gerek olmayan ispatlanabilir gerçek. demirören bjk'yi iyice söğüşledi, şimdi de tff'yi söğüşlüyor, siz de hala bjk kayrılıyor diye zırlıyorsunuz. ergen sürüsü...

  • 6 temmuz 2018 brezilya belçika maçı

    https://goo.gl/truowb

    yazmayayım, yazmayayım diyorum yazdırıyorsunuz. iktidarı işid ve el nusra'yı destekleyen insanların belçika'yı terörist destekçisi olarak itham ettiği maç. ya siz hayırdır ya? biz türk insanındaki riyakarlık muhtemelen başka hiçbir millette yoktur...

  • gss prim borcu

    1 nisan 2017 tarihinde "sıfırlanmış" gözükmesi referandum yatırımı olan, anayasaya aykırı haraç. 16 nisan'dan sonra güncellenmiş olarak sokulacaktır tekrar.

    29 yaşındayım, benimki de silinmiş gözüküyor. daha önce yurtdışında eğitim gördüğüme istinaden 6000 küsür lira sildirdim; tabi bu silme işlemi için gelir tespiti istediler, yaptırdık.

    (bkz: gss prim borcu/@metal revolution)

    tespit başvurusunun hemen ardından askere gittiğimden borç işlemedi, terhis olur olmaz en yüksek gelir kaleminde borç işlemeye başladı. sebep? babam öldükten sonra içinden barındığımız mülkten üzerime hisse düşmüş; yani işsiz olmama karşın ev sahibi gözüküyorum...

    ödemedim, ödemeyeceğim; ödeyeni siksinler, ödeyeni siktiler; hayırlı sikişler.

    ekleme: şimdi e-devletten tekrar yokladım; 3700 tl borç gözüküyor; 53 tl'den değil gene en üst kalemden taksitlendirip 2018'e dayamışlar; ödemeyeceğimi söylemiş miydim?

  • mart 2017 engelli öğretmen atamaları

    buyur burdan yak;

    (bkz: mart 2017 engelli öğretmen atamaları/@sagol yavrum)
    https://yadi.sk/i/qmuil9cj3g9rzp
    https://eksisozluk.com/biri/sagol-yavrum
    (bkz: sagol yavrum)

    hadi bunu yazan tip "pek şerefli" bir troll; ne var ki toplumun genelinin algısı engellinin çalışamayacağı, boş yere yer işgal etmesindense engelli maaşına tamah etmesi gerektiği yönünde. ezkaza bi' avrupa ülkesine gittiğinizde sokakların engelli ve yürüteçli ihtiyar dolu olduğunu görüp şaşırırsınız; "bu avrupalılarda da amma çok sakat var" dersiniz. oysa bunca engellinin göze çarpmasının sebebi dışarı çıkabilecek şartlara sahip olmaları; yani sosyal hayat ve şehirlerin buna göre düzenlenmiş olmasıdır.

    ben size daha acı bir şey söyleyeyim; türkiye'de şu an engelli çalışan kontenjanını göstermelik dolduran; engelli çalışanları için bankaya yatırdığı asgari maaşın yarısını elden geri alan yüzlerce şirket var. eğer engelliler "otursunlar götlerinin üzerine" diyorsanız bu haltı yiyenler kadar kansızsınız demektir. troll olmak bir şey; milleti kızdırıp eğlenirsin; ama insanların engellerinden ötürü ekmek kazanma haklarıyla dalga geçiyorsan kusura bakma ama insan değilsin.

  • 13 eylül 2016 benfica beşiktaş maçı

    apartmanda alt kattaki takımdaşım maçı digitürk'ten izliyordu, bense türksat'tan. adamın yayınının 2-3 saniye geriden geldiğini kaçan gollerdeki bağırışlardan anlıyorum. talisca sıkınca yumruğumu ısırdım adamın gol sevinci piç olmasın diye.*